Чалга мацка ли съм?

• 28 068
  • 467
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Тц. От първоизточника е цялата ми информация Simple Smile

Мизнева, аз те питам защо на Йьлдъз главата ще трошиш Simple Smile

# 406
 Joy
 Не го мислете Коко, той не си губи времето, друга фолк звезда сега е на мода при него:)
Интересно ми е дали самите певици харесват музиката и песните си? За Десислава знам, че не харесва чалгата, но с нея си вади парите.
 То да бяха само техните пошлости, аз бях много изненадана, че песента "Обич за обич", която мислех че е на Георги Христов била на онзи изтрещялник Икебаната...

# 407
за мацката пуснала темата - това си е жива чалгийка. Вероятно това, което ти харесва в тази песен е мелодията, която е гръцка.
Време ти е за почивка в Гърция  Hug

# 408
  • София
Бе вие пощуряхте нещо.
Йълдъз е уникално добра джаз певица.
Що ще търси в тая тема?

ПП: Някой може да си я спомня и под имено Сузана Ерова преди 1989та.

# 409

Щото интерпретациите и (квиченето, воят, дуднененто и пр. творчески изпускания) ме нервят на макс.  Нейното изкуство цели да "докосне"  псевдоентелегентния музикален инвалид.  Или  прослойкато дет са 'ем гуповати, 'ем глухи, 'ем им се ще да се впишат в некои среди и да ги уж разбират работите.  На това се крепи абстрактното изкуство.

Инфантилна, и аз доста съм се чудела, дали  тези мацки наистина харесват нещата, които изпълняват..  Доброто си е добро, ама когато изпълнението е наистина  качествено, то  със сигурност идва отвътре..  

# 410
за мацката пуснала темата - това си е жива чалгийка. Вероятно това, което ти харесва в тази песен е мелодията, която е гръцка.
Време ти е за почивка в Гърция  Hug
piny, ами тя мацката си живее в гърция  Peace

минз, срам ме беше да си призная, че на мен Йьлдъз не ми харесва Blush

# 411
  • София
Абсолютно сме изтрещели Simple Smile
Създаваме си широта на мирогледа.

Ами ти, пиле шарено, от една друга тема за едно цвете в саксия съм си наумила да те заведа на циганска сватба Simple Smile Маскирана. Ще ти доведа един мангал с цигулка да ти свири "Очи чьорние" на ушенце и ще пееш, ако не искаш да те омъжат за някой кардараш Simple Smile

Да, така е, инфантилина, аз отдавна го казах, абсолютно си права.
За Десислава го знам и за Анелия го знам.
Обаче Азис си е циганско сърце и си харесва това, което прави.

Аз си го обичам обаче Simple Smile
Цъфтяща цигания Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=L9TRi0KKd1M

# 412
  • гр. Шумен

Щото интерпретациите и (квиченето, воят, дуднененто и пр. творчески изпускания) ме нервят на макс.  Нейното изкуство цели да "докосне"  псевдоентелегентния музикален инвалид.  Или  прослойкато дет са 'ем гуповати, 'ем глухи, 'ем им се ще да се впишат в некои среди и да ги уж разбират работите.  На това се крепи абстрактното изкуство.
БлагодАрим за дефиницията! Щото аз харесвам Йълдъз Ибрахимова именно като вокал (сиреч не очаквам от нея да бъде one man show).
ТА отивам в ъгъла да се срамувам и да слушам Азис. Още повече, че се задава с гръм и трясък световният ден на Азис, в който според свещената книга на Азисяните последният ще претърпи три превъплъщения - от жено-мъж ще стане прасе, а от прасе - магарешки бодил.
А след това се надявам, ама много силно се надявам да гостува на магарето в "На инат".
А, между другото, една толкова хубава песен на Азис!
http://www.youtube.com/watch?v=ILYWRTMMLFE

# 413
  • София
Не загрях кой точно изтегли джакпота да го водят на циганска сватба  hahaha

# 414
  • София
Стига де, не се засягай.
Минзи така си говори.
Нали всъщност темата е точно затова.
Да не слагаме рамки. Нелепо е. Да сме над нещата и по възможност да взимаме възможно най-доброто от всичко.
Мен, специално, много приятно ме изненада с тези изпълнения на Йълдъз. Която, всъщност изобщо не харесвам. Обаче може ли на черното- бяло да каже човек.

Не загрях кой точно изтегли джакпота да го водят на циганска сватба  hahaha

Който пита Simple Smile

# 415
аз се записвам за циганската сватба, другите след мен, моля   Laughing

# 416
За циганска сватба и аз съм навита. Поздрав с Бубамара изпълнена от фолк певицата Бони

# 417
  • София
Ма аз съм била на нещо подобно като бях на 19.
В кръчма на Кооперативния пазар в Люлин. Трима циганеску вият на кларинети.
Булката - силно бременна и неясно защо с полупрозрачна рокля - реве, че младоженецът не ѝ обръща внимание (пък той зяпа новата татуировка на циците на една девойка). Костурица отвсякъде.  hahaha
Моят мъж пък веднъж имаше честта да участва в журито на конкурс за най-добра кючекчийка в циганската махала в Пазарджик (предизборна кампания  Sunglasses).
Ма към днешна дата... ей на сещам се за концерта на Йан Гарбарек. Само влезе и започна да свири оная ми ти фамозна музика. Скандинавска леденина и мед за душата ми.   Mr. Green
Тоест с кеф си спестявам балканските емоции.
Аз съм чешит.

# 418
  • гр. Шумен
Стига де, не се засягай.
Минзи така си говори.
Оо, аз просто съм се разлигавила яко, не ми обръщайте внимание. Оттатък, във фейсбук с една банда пловдивчани правим Азо и  ЛЕйди Га(р)га на кисели краставички, че май не прецених твърде нещата. НИщо. Продължавам да стоя зад читавата музика.

# 419
НЕ слушам чалга, обаче Азис съм го признала. Отвсякъде.
Ако в оперното изкуство в България имаше хляб, той щеше да е номер едно. Но няма...и затоа той е Азис, а не Васко.

Общи условия

Активация на акаунт