Какво ще подарите на децата?

• 33 838
  • 251
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Плийз, кажете от къде да намеря от онези цветните, гумени, лъскави и подскачащи топчета, които ги има по автоматите за 50 ст. или 1 лв. Моята гарга си е поръчала такива и все за тях си говори... Не става да "източа" директно от някой автомат, защото иска само лъскави, розови, абе с една дума момичешки.
И въообще не смея да я попитам колко броя очаква - сигурно има предвид цял автомат Mr. Green

Дали няма такива на София прес newsm78
Лекси, виждала съм по книжарниците, но ако ти е супер спешно, мога да проверя тия дни.

# 151
Такъв дървен строител без сглобки имаме от татко й, нарисувани са прозорчета на някои от кубчетата, но инак е много универсален - става и град да си строиш, и замък, и каквото се сетиш. Понеже няма сглобки, всякакви други неща също вършат работа - аз използвам парчета от един разглобяващ се дървен часовник за мостове, например.
За МегаБлокс и аз съм се замислила да й вземем още 2-3 комплекта, ако бабите не щат. Уф, а какво друго има в Метро? И в Симба? Разкажете, струва ли се да се емна с градския транспорт?

# 152
  • София
Лекси, виждала съм по книжарниците, но ако ти е супер спешно, мога да проверя тия дни.
Мерси, ще проверя  bouquet. Но ми се щеше да купя от някъде на едро.

Анда, за Симба според мен не си струва разкарването - онзи ден ходих. Единствено имаше добър избор на кукли тип Барби. Интересуваха ме дървените ферми - имаше само един вид - от най-мъничките.

# 153
  • В офиса
Иве, благодаря за инфото. Аз й взех някакъв, също силно жълтеещ и който също леееко ми се разминава с представата за готин рейс, но това е.
Днес Ради и Цвета се запознаха, ама ти много работиш, бе човек Simple Smile
На купона на 20-ти в Ариел ще идвате ли?

# 154
  • София
Tinki, не знаеш колко ме е яд, че го изпуснах.. И не е от работа - не можах да се освободя от един курс, добре че бабата ни е услужлива Simple Smile.
За 20-ти не знам - в работата организират купон за децата на 20-ти, но още не знам подробности.

# 155
  • София
 Какви са тези МегаБлокс строители? Може ли да ги видя някъде?

# 156
Какви са тези МегаБлокс строители? Може ли да ги видя някъде?

Погледни тука;
http://www.igra4kite.com/default.php?cPath=134_135

# 157
Аз много харесах едни кухни в метро - цена 33 лв. Умален модел (т.е като за кукли - не за малки момиченца), но с много детайл: единият вариант е с хладилник, мивка, микровълнова, другият с печка и пералня примерно (не помня точно как са разпределени де). Но реално, за да е пълен комплекта, трябват и двете (т.е. 66 лв). . С батерии са и светкат и щракат също.

Иначе и ние правим кукленска къщичка, но от картон. Облепвам с ПВЦ фолио за мебели; ако се получи добре, ще се похвалим. Не е изненада, защото предпочитам да я правя в нейно присъствие. Но сега съм хвърлила око на един комплект пързалки и люлки за кукли, които ще се впишат в градинката пред къщата - това може би ще е един от подаръците.

# 158
А къде се продават тези пързалки и люлки? Има ли линк?

# 159
В подлеза до нас. Линк - тц. И цена не знам, но ако те интересува, ще проверя и ще ти кажа. Ако имат повече от един комплект, можем и да ви вземем. Размерът на куклите в комплекта е точно колкото за обитатели на кукленската ни къщичка, мисля че и за вашата къщичка ще пасне.

# 160
не знам дали ще съм полезна с идея, но ще кажа какво ние купихме на малкия.Той е на 2 г. и ужасно палав - пързалка от Метро.Не е евтина,но събрахме парите с баща му. От едната си баба ще получи надуваема подводница, пълна с малки топки (може да влиза в нея и да се въргаля там). Другата е решила да му подарява люлеещо се конче.
искам да съм дете Sad

# 161
  • София
Плийз, кажете от къде да намеря от онези цветните, гумени, лъскави и подскачащи топчета, които ги има по автоматите за 50 ст. или 1 лв. Моята гарга си е поръчала такива и все за тях си говори... Не става да "източа" директно от някой автомат, защото иска само лъскави, розови, абе с една дума момичешки.
И въообще не смея да я попитам колко броя очаква - сигурно има предвид цял автомат Mr. Green

Дали няма такива на София прес newsm78

Лекси, до нас има една книжарница, в която продават такива топчета. По 30ст. са.

# 162
Такива топчета, но малко по-големи, съм виждала в зоомагазина на Графа, срещу църквата Св.Седмочисленици.

# 163
Да знаете откъде мога да купя каубойски костюм за 7-годишно дете?

# 164
Ние купихме на малката тези:

и магнитна дъска на която от едната страна се пише с тебешир, а от другата се правят фигурки с магнитчета.

Напълних и един чорап с дядо коледа по идея на Анда с нови книжки и малки плюшени играчки.

Много исках да и купим и столче с масичка от метро, но не съм сигурна дали е подходящо за нея /2г.5мес/, защото в рекламната брошура ми се стори, че столчето е без облегалка.  ако някой го е купил да сподели дали е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт