Какво ще подарите на децата?

• 33 827
  • 251
  •   1
Отговори
# 165
Jojo от къде купи мозайките
На каката купихме Барби-Американси идол чехли на Барби календар на Барби
а на малката Бебе борн детска енциклопедия.

# 166
Jojo от къде купи мозайките

Ами аз съм от Русе, но в хубавите бебешко-детски магазини питай за играчки на quercetti.  Аз лично ги харесах в интернет, отидох в един магазин питах и ми я доставиха. Хубава е защото е с големи части и има шаблонче и евентуално ще учим цветовете, абе ако не на малката поне на мен ще ми е интересно да си играя с нея   Embarassed

# 167
Благодаря Jojo  bouquetи на мен страшно много ми харесаха дано да ги намеря във Варна.

# 168
Момичета на мен една приятелка ми каза за някакъв склад за играчки,където цените били три пъти по ниски от тези в магазините.Другата седмица ще ходя да взимаме нещо и ние на дечкото,та ако си заслужава ще пиша да кажа точния адрес,защото и аз в момента не го знам. Wink

# 169
  • в края на града
... Фермите с прасето гигант ги загледах, ама не можах да ги преценя нещо. Колко е голяма като се направи?

Фермата е с размери 44х51х20см (на снимките ми в подписа я има)
Само да кажа, че и аз си мислех, че Яни е още малък и нама да може да се заиграва с нея и че най-вече за упражнения ще я ползваме, но се оказа, че греша. Ужасно много му хареса и вече 2 дена се заиграва сам с нея, което с него просто не се е случвало, да седи дълго време на едно място и да си играе с играчка  Crazy
Просто е очарован, непрекъснато отваря и затваря вратите, пъха в къщата животни и ги вади, дърпа прозорците, голям кеф  Laughing Много се радвам, че му хареса, сега остава Коледния подарък...

# 170
  • Sofia
Лекси,топчета продават на борсата в Полиграфическия-струват 17 стотинки. Ако те интересува къде точно е щанда,пиши ми на лични да те ориентирам. Там продават и магнитни дъски за писане(от тези,дето после се изтрива написаното)  -само за 2,55.Дъщеря ми много се забавлява с тази дъска.
Има и светещи джедайски мечове за 3,30 лв и играчки за куклен театър от тези с кръста4ката отгоре-много са готини.Аз отидох и напазарувах здраво от там.Дано съм ви била полезна,момичета.Има и други  готини неща на много добри цени.

Последна редакция: сб, 17 дек 2005, 15:41 от Margi

# 171
Ние си мислихме за Борис за един тезгях с инструменти от този тип като момичешките кухни  Simple Smile ама не сме решили окончателно.

# 172
  • sofia
Ние си мислихме за Борис за един тезгях с инструменти от този тип като момичешките кухни  Simple Smile ама не сме решили окончателно.

Мдаа, това е и нашата идея - голяма радост ще падне със сигурност. Ходих-бродих и набелязах няколко вида, мисля, че в понеделник ще сдобия един.

# 173
Мдаа, това е и нашата идея - голяма радост ще падне със сигурност. Ходих-бродих и набелязах няколко вида, мисля, че в понеделник ще сдобия един.
Я раздуй къде си виждала и на какви цени?
Аз само в нета гледах до сега, а утре ще обикаляме, та да не се лутаме много  Wink

# 174
Така като и гледам емотиконката - забравила е кавичките. Поне аз така го разбирам.  Grinning

Кажете какво да вземем за племенника - на 2 години е и нямам идея за подарък.
На какво се радват 2-годишните момченца?

нещо музикално което се движи Simple Smile
Миналия месец купувах за 2 годишен /от София Прес/ костенурка, която пее мелодии, движи се и й светят очите, а и на гърба и се бърти бебе костенурка  Laughing
Сещам се още за
Найлонова къщичка може, ако имат място у дома за нея
Шейна
Книжка
Надуваемо кресло - малко /то май е за 3 годишни  Simple Smile/
Пластмасово камионче от онези, които се разглобяват с отвертки, закрепени под камиона
Голяма плюшена играчка при нас мина за 2-рата коледа - симпатична крава с която още спим
Гумено килимче пъзел, да играе на него

# 175
  • Sofia

Някой може ли да ми каже, виждал ли е в София тези играчки, фирмата е Quercetti? Днес от базара купих фермата и много ми хареса, на малчо също. Пуснах в Гугъл и излезе, че ги има в София ленд, и в един он-лайн магазин, където обаче нямаше разнообразие   Sad Това е една от малкото "некитайски" играчки у дома!

# 176
Да, има ги, или поне видях подобни, много си приличаха, в магазин Хепи Ленд, на бул. Черни връх, днес бях там и ги мернах, дано са същите, иди и виж, защото има много хубави играчки  bouquet

# 177
Nedvi, тези играчки ги гледах в Бонжур на пл. Славейков, също много ми харесаха.

А Хепи Ленд на Хладилника работи ли? През октомври ходих и го ремонтираха, много бях разочарована.

На базара в НДК има доста щандове с детски играчки (макар и повечето да наблягат на китайските пластмаси).

# 178
Да, има ги, или поне видях подобни, много си приличаха, в магазин Хепи Ленд, на бул. Черни връх, днес бях там и ги мернах, дано са същите, иди и виж, защото има много хубави играчки  bouquet
Да и аз там ги видях.

Я да си кажа и аз-
Та желанието на синът ми(5 1/2 г.) е Дядо Коледа да му донесе:
един океан с цунами ,да има и сърф с човечета,но това да е играчка newsm78,както и едно торнадо-пак играчка Thinking
Опитах се да му обясня,че такива играчки няма,но той ми твърди,че джуджетата на Дядо Коледа могат да я направят с магия Shocked
Някой ако ми даде идея как се осъществява такова желание,да помага,че съм го закъсала Rolling Eyes

# 179
  • Кацнала на едно дърво.
Леле, Ани! Здравата си загазила!  Joy
Дали няма да свърши работа някоя видеоигра? Имате ли конзола някаква?
Не се сещам за конкретно заглавие, но има разни симулатори със сърф, които могат да свършат работа. За компютърни игри обаче не знам...

Общи условия

Активация на акаунт