Какво ще подарите на децата?

• 33 858
  • 251
  •   1
Отговори
# 135
  • Кацнала на едно дърво.
Леле, страхотна къща!  Hug Аз си имам магазин, ама си е само мой и не го давам вече, откакто Самуил се опита да изяде едно гипсово геврече.  Confused Качила съм го нависоко и не си го давам, ама ха!
И джуджето е супер! Моят син предпочете купешки календар пред моя майстория, сигурно с право. Joy
С подаръците пак се оляхме. Още през пролетта баща му домъкна джедайски меч от Щатите, който е скрит в килера и чака своя час. За тържеството в детската градина съм купила едни такъми на Спайдърмен.
Освен това - голям комплект с рицари, вълшебна шапка (благодаря на Анда  Hug), в момента издирваме, цитирам, "голяма торба, пълна със СтарУорс оръжия, кораби и джедаи". Ако някой знае къде има такова чудо, да каже. Търся менте, защото вече се запознах отблизо с един СтарУорс кораб, който струваше около 280 кинта. Разбира се, ще подарим и книжка.
На племенниците си още мисля какво да бъде.

# 136
моя син иска голям и зелен подарък  Mr. Green
не мога да измисля какво да е туй чудо

# 137
Мисля да спретна една кукленска къща. Днес ми потекоха лигите при вида на една. Сега чакам да ме засърбят ръцете.  Mr. Green

# 138
моя син иска голям и зелен подарък  Mr. Green
не мога да измисля какво да е туй чудо

Еее, ти си лесна - намираш един крокодил и мирясваш Grinning
Ами мойта госпожица като иска "жълт и светещ" подарък... Thinking

Между другото, момичета, днес се разходих до Илиянци и, понеже отдавна не бях ходила, направо се шашардисах Shocked - като оставим настрана китайските боклуци, са построили много приятни магазини, в които има каквото ти душа иска, при това на много приемливи цени Hug

# 139
  • До хладилника, който обичам
Анда определено ме запали по къщата...аз ще префасонирам варианта, показан от Валерия и ще го майсторя от шперплат и прочие. Фермата я сглобихме с таткото на детето и решихме да я приберем за рождения ден.
А в тукапното Метро има конструктор Eichorn дървен - блокчета и прочие, няма сглобки като при Мегаблокс, да речем - само трупчета. Чудя се дали да не й взема един - много обичам дървени играчки...

# 140
 Само да вметна за тези големите кубчета Макс блокс, много се котират, постоянно се играе с тях, в нас имаме вече 6 комплекта и вчера си поръчаха седми от дядо Коледа Laughing. В момента, детската кухня на Момчил има бар плот, преди това(миналата седмица), бяха построени, като силуети на Мардж Симпсън (семейство Симпсън) и самураят Джак Laughing

# 141
  • в края на града
Купихме ферма (за рождения ден) Grinning, най-накрая - в Студентски град, иначе както се сетихме да търсим в последния момент, навсякъде бяха останали с цени над 50-60лв  Confused, взехме я за 40лв. Мъжът ми попитал има ли много животни, че ни трябва за упражнения, ама продавачката само измучала нещо ... Пък някакъв чичко от слада му казал, "чакай аз ще ти дам имам резервни" и му дал 2 пликчета с животни - крави, прасета, коне и гъски. Добре, че му ги дал, че като отворихме фермата имаше само едно гигантско прасе -мутант, по-голямо от хората  Laughing (мъжът ми каза, че е достойно за LOSТ) и една кокошка  Shocked, иначе сгради, хора, трактор и т.н. сега си имаме и животни, да е жив и здрав чичкото!
Фермата се сгробява с едни винтчета, довечера ще е сглобим на масата и утре малкият като се събуди ще е готова изненада  Grinning
Взехме и един дървен влак, чудя се дали да не го оставим за Коледа  newsm78 Щото взехме и дървени кубчета с различни форми и една естакада за коли (която се оказа ужасна  Confused), ама мъж ми не издържа ивече му ги даде на бяса Tired
Сега за Коледа още се чудим какво  Thinking

# 142
  • София
За моя син /2г. и 8м./ мисля да взема количка с кофа, парцал, четка-метла и лопата, като тези на камериерките по хотелите - сега е на вълна чистене.

Иска ми се да му вземем и боклукчийски камион /като ги види по улиците направо се захласва/, но за сега не мога да открия никъде.

Взели сме му един конструктор от Метро, който има елементи за къща и влакче.

Общо взето това са му страстите - влакове, коли, камиони и багери, а да и ... чистенето.

# 143
Аз единият подарък вече го измислих,и при това е доста голям.
Тъй като не можах да се сдобия от ТСМ - ската кащичка,с мъжо решихме да направим на дребният къща от ПДЧ - днеска ще ходя за да видя колко ще струва.Дано да не е скъпо,защото страшно ми се иска да зарадваме Дани с този подарък,а той ще бъде на седмото небе от радост.

А тези Мега БЛоксове - с колко елемента са най големите,и дали в Метро ги има newsm78

# 144
  • в края на града
Само да ви питам... Като каза бла бла за количка, виждала съм едни пластмасови колички на колелца, като тези за пазаруване,  виждала съм да ги бутат, ама не и по магазините, дали сте виждали някъде?
Щото синът ми е фен на всякакви колички за бутане, като види на някое момиченце с кукла и пръв тича да се вре да бута, та ако намерим такава да му вземем, поне да не е съвсем женска  Embarassed (и ще решем проблема с коледния подарък освен влака  Wink)

# 145
...Като каза бла бла за количка, виждала съм едни пластмасови колички на колелца, като тези за пазаруване,  виждала съм да ги бутат, ама не и по магазините, дали сте виждали някъде?

В складовете на София Прес имаше и "камериерски колички" и "ръчна количка" - на 3 колела като за строители + лопата и др. инструменти. Колички за пазаруване не видях, но лятото имаше и от тях.

# 146
  • Бу-у-урга-а-ас
Взехме и един дървен влак, чудя се дали да не го оставим за Коледа  newsm78 Щото взехме и дървени кубчета с различни форми ..........

Хе хе хе и ние взехме влак, а имаме и дървени кубчета от там. Много съм доволна от обслужването. На мен ми подариха много пластмасови животни на излизане - поне 15. Фермите с прасето гигант ги загледах, ама не можах да ги преценя нещо. Колко е голяма като се направи?

# 147
  • София
Само да ви питам... Като каза бла бла за количка, виждала съм едни пластмасови колички на колелца, като тези за пазаруване,  виждала съм да ги бутат, ама не и по магазините, дали сте виждали някъде?

Ние имаме и количка за кукли  Crazy, и количка за пазаруване. Купихме я миналото лято от магазина за детски играчки на К. Величков /много близо е до Пиротска/. Скоро пак минавах от там и я видях на витрината.

# 148
  • София
Анда, ти си не просто страхотна, ти си страхотно вдъхновение Heart Eyes.

Тинкърбел, Цвета да не е решила да ходи на училище с Франклин Simple Smile. Видях оранжеви автобуси в София Прес - 3 броя различни, на различни места, но малко ми се разминават с представата за хубав автобус. Може би един от тях не беше лош - по-плътна пластмаса и хубава форма, но пък цветът му бие донякъде на жълто. Ако все пак решиш да ходиш до там, имай предвид, че играчки продават на много места - 2 видях в най-крайния възможен вход на основната сграда и 1 в някакъв "търговски център", който се намира отзад, леко вляво.

Бу, тези дървените строители и аз ги харесвам и бяхме награбилби един, но се отказахме, защото Ради обича да си разнася "постройките". Но пък за по малко дете са по-трудни заради липсата на свързващ елемент. От друга страна пък точно това го учи да строи без да нарушава равновесието. Изобщо, съм ти в помощ никаква:).

На Ради взехме строител за градината и писта с колички за Деня у дома, бабата и дядото - гараж с паркинг, а лелята - строител с по-дребни елементи и човечета от типа на лего.

# 149
  • София
Плийз, кажете от къде да намеря от онези цветните, гумени, лъскави и подскачащи топчета, които ги има по автоматите за 50 ст. или 1 лв. Моята гарга си е поръчала такива и все за тях си говори... Не става да "източа" директно от някой автомат, защото иска само лъскави, розови, абе с една дума момичешки.
И въообще не смея да я попитам колко броя очаква - сигурно има предвид цял автомат Mr. Green

Дали няма такива на София прес newsm78

Общи условия

Активация на акаунт