(.Y.) ~ ДРЕХИ кърмачески всякакви! ТЕМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ Лято 2011! ~ (.Y.)

• 45 169
  • 998
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Е как съм проспала, че дрехите са готови  ooooh! ooooh! ooooh!

Шаманче, някой взел ли е люлински дрехи, или от теб да ги взема?

# 766
  • In the jungle out there..
Аз не разбрах от списъка има ли отговорник за Павлово и кой е той  newsm78 И също, що Лозенец е при Бъкстон и Павлово Sunglasses Ако няма отговорник, може ли да си получа нещата по ЕКОНТ newsm78

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 11:42 от kalaza

# 767
А ние от провинцията, кога да чакаме.

# 768
Не съм, благодаря, вероятно онова момиченце дето пипаше ги е разместило. Нелс е от моя квартал, трябва да измислим как да си я прибера Simple Smile Планираш ли да идваш на срещата в четвъртък или да слизаш към центъра?

Днес ще пращам нещата за провинцията, всичко което мога. Ще пиша по-късно какво съм успяла.

kalaza, Deni_ze взе нещата за Павлово и Лозенец

Бърди, търси matzko

За Надежда и Свобода търсете ioli78

И изобщо за София ако има промени актуализирам в гугъл докс таблицата.

# 769
  • София
Аз да благодаря за хубавата блузка за кърмене с къс ръкав. Чудесна е и ми пасна идеално, а е и много мекичка.   bouquet   bouquet   bouquet

# 770
  • До хладилника, който обичам
Благодарности без снимки не четем! Grinning Дайте да плакнем око тези, дето тепърва чакаме!

# 771
  • Германия
Благодарности без снимки не четем! Grinning Дайте да плакнем око тези, дето тепърва чакаме!
Именно!

# 772
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Шамане, ще дойда, ако не мога, поради някаква причина ще свиркам овреме!  Peace

# 773
Огромни благодарности   bouquet  bouquet  bouquet на Шаманката

Съжалявам за лошото качество,но е от тел.,а и е веднага щом ги взех.Simple Smile
Чакам с нетърпение следващата колекция  Hug

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 16:06 от didka banditka

# 774
  • Пловдив
Пловдив!

Имам уверението на Шаманката, че утре дрехите ще са тук - предлагам среща в Градската градина - централното площадче, на което правим ЛЛЛ срещите - между 16 и 18 ч. утре - 2.08
На който не му е удобно този ден и час - давам координати на ЛС

Само моля ви, кажете дали някой ще дойде утре в градината - да не си остана сама, че и без това не съм в цветущо здраве в момента  Embarassed

# 775
  • Варна
Похвалете ме - гениална съм! Нещата за ВАРНА утре са при нас!   bigdance2

Утре 1 август в 17-17:15 се събираме пред хотел Черно море за поход в подкрепа на кърменето. Ще се разходим от там до полянката на разклоненото дърво, където ще завършим с Ла Лече Лига среща "Да поговорим – кърмачески истории във времето" и където ще ни очакват Шаманските одежди. Много бих се радвала да се присъедините към похода и срещата, където да споделите вашите истории, тези на майките и бабите ви и дори да поканите тях самите да се включат със собствените си разкази, като комбинираме раздаването на прекрасностите, с които ще се обзаведем  Heart Eyes
Ivy до колко часа ще сте там,в Морската градина?Ние може да закъснеем ,моето момче още спи и не знам кога ще се събуди ,а имаме път до морската около 30-35 минути ooooh!..
Ако закъснея къде може да се видим ?

# 776
Огромни благодарности   bouquet  bouquet  bouquet на Шаманката

Съжалявам за лошото качество,но е от тел.,а и е веднага щом ги взех.Simple Smile
Чакам с нетърпение следващата колекция  Hug

Страхотен е млечния бар - нямам търпение да облека моя! Peace

# 777
Слатина, Редута, Гео Милев
01.Август 18:30 парк Гео Милев- голяморо кръгче или тревната площ между основната и кучешката алея (на сянка)
02. Август 11:00 градинката зад пазара на Слатина (по реката)
Ще бъда с роклята, ще ме познаете  Wink

# 778
Пловдив!

Имам уверението на Шаманката, че утре дрехите ще са тук - предлагам среща в Градската градина - централното площадче, на което правим ЛЛЛ срещите - между 16 и 18 ч. утре - 2.08
На който не му е удобно този ден и час - давам координати на ЛС

Само моля ви, кажете дали някой ще дойде утре в градината - да не си остана сама, че и без това не съм в цветущо здраве в момента  Embarassed

аз съм там със сигурност,само не мога да кажа точен час,че нещо спането ни е много непредвидимо тези дни Simple Smile но някъде след 17 часа ще съм там Simple Smile

# 779
В Русе до 6-ти ще се облечем ли?

Общи условия

Активация на акаунт