(.Y.) ~ ДРЕХИ кърмачески всякакви! ТЕМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ Лято 2011! ~ (.Y.)

• 45 169
  • 998
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
И аз изпращам на ЛС точен адрес за доставка  Peace

# 616
Ама защо изпращате адреси, нали ще става с отговорници доставката?

# 617
Ще отбележа промените и към датата на готовност пак ще питам за промени.

# 618
  • Пловдив
Ама защо изпращате адреси, нали ще става с отговорници доставката?

Аз си пращам адреса, защото съм на море и няма как да си взема нещата от отговорник. Предполагам, че и другите си ги пращат поради същата причина  Peace

# 619
Мерси за разяснението  Hug

# 620
Бях се кандидатирала за отговорник в Толстой и Надежда. Ходих до морето и се върнах и бях в очакване да поема дрешките, но в сряда заминавам пак и то по-далече. Така че вероятно някой друг ще трябва да поеме района. След 15-ти съм на линия, но се надявам да не ме дочакате Wink  Hug

# 621
Шамане, има ли някаква светлина в тунела?

# 622
Ще ми се да кажа да, но чакам .... вече наистина ми е свръх неудобно  Rolling Eyes

# 623
Ще ми се да кажа да, но чакам .... вече наистина ми е свръх неудобно  Rolling Eyes

Ох, излъжи поне нещо де...  Joy

# 624
Имаше една песен:

"Хайде, излъжи, какво ти струва..... "

Joy

# 625
  • на североизток
Ако трябва да се организираме и да идем да поступаме тези дето ни бавят дрешките  Twisted Evil 
Като видят толкова боси и голи кърмачки на едно място и ще се рабързат  Joy  Joy

# 626
Аз да питам има ли възможност да се откажа от дрешките, тъй като аз вече родих, а съм поръчала две бодита за новородени и се опасявам, че няма да ми вършат работа.

# 627
  • Пловдив
ааа, недей така... Ти нямаш вина за нищо, още повече, че трябва да сме ти благодарни за това, че се занимаваш с нас   bouquet
Ако не това, другото лято ще се фукаме с Коко Шаманските творения, а бодитата, които ще омалеят на дребосъците, могат да се подарят на някоя приятелка - бъдеща мама Sunglasses Така и ще я нахъсате да кърми Mr. Green

Шаманке, поздравления за това, което правиш за нас!!!   bouquet

# 628
Момичета, лятото е в разгара си.Какво се притеснявате, че няма да може да си носите дрешките?  newsm78

Ади86, многократно обсъждахме че дрешките стават не само за месеците, които са посочени. Моя малкия още носи някой дрехи размер 0-3.Направо несериозно ми звучи ей така да се отказвате  ooooh!

# 629
adi86, хайде да направим така, когато станат готови нещата ще прецениш дали ще станат според обмерните данни на едно боди 62. Бодитата са такива, че стават доста след периода и реално 62 см. става поне до 3-4 м., зависи от бебето. После можеш да ми пишеш лично, ако прецениш, че няма да станат.

Общи условия

Активация на акаунт