(.Y.) ~ ДРЕХИ кърмачески всякакви! ТЕМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ Лято 2011! ~ (.Y.)

• 45 169
  • 998
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, това е таблицата на поръчалите по градове. Писала съм кой е отговорник и съм оцветила в оранж. Тези, които са ми писали за промяна на адрес са в жълто. В последното поле пише когато имам или нямам адрес или телефон. Моля пишете, дайте адрес или близък офис на еконт и телефон.  Аз ще помоля някой да направи пак разпределението за София

# 646
  • Велико Търново
Шаманч, mama_gali от Горна Оряховица може да я сложиш към Търново.

# 647
Шаманке, можеш да ме приобщиш към Пловдив, а когато са готови дрешките ще преценя от къде ще ми е по-удобно да ги взема - от Тракия или от Кючука. Няма нужда да ми ги пращате до Марково  Simple Smile

# 648
Jijonka, може ли по-подробно да опишеш как го правиш това? 

Друг вариант - ако е безвъзвратно окъсяло, аз подгъвах капсите и изравнявах - ставаше като тениска  Peace (за да не режа, след това съм разшивала и давала на друго бебе).

Шамане, благодаря   bouquet

# 649
Момичета, това е таблицата на поръчалите по градове. Писала съм кой е отговорник и съм оцветила в оранж. Тези, които са ми писали за промяна на адрес са в жълто. В последното поле пише когато имам или нямам адрес или телефон. Моля пишете, дайте адрес или близък офис на еконт и телефон.  Аз ще помоля някой да направи пак разпределението за София

Привет!
Мога да направя разпределението за София, ако още никой не е поел задачката.
Шаманке, дай малко инструкции на ЛС, за да го направя както трябва.

# 650
mama na Yana, ще питам Коконът дали е на разположение, защото тя беше се отзовала и ако няма възможност, ще ти пиша. Благодаря много  Hug

# 651
Шамане, понеже има доста от В.Търново, може да ме сложиш към тях, за да се поспестя разходите.
Дани, съгласна?

# 652
  • Велико Търново
Шамане, понеже има доста от В.Търново, може да ме сложиш към тях, за да се поспестя разходите.
Дани, съгласна?
Оооо, разбира се, Пете, никакъв проблем  Wink

# 653
Готови са! Ура! Днес ще ги взема, разпределяме и раздаваме/пращаме възможно най бързо.

Помощници, отговорници и всякакви други ици, явете се сега!  Mr. Green

# 654
  • Бургас
 newsm20

# 655
Алилуяяяяяя!!!!

Размърдали са се тези ми ти шивачи!  smile3501 newsm44

Хайде, вече чакаме подаръците...  Party

Шамканкеее,  Hug  bouquet

# 656
Извода е следния - когато и да се започне колекцията - е готов за ССК  Mr. Green Предлагам догодина да преместим ССК юни месец  Mr. Green

# 657
Алилуя!!!!   bouquet

Шамане, писах ти ЛС  Hug

# 658
Шамане, златна си. Много, много, много благодаря за усилията ти.

Нямам търпение за общата среща.  Embarassed

# 659
Страхотно!!! Браво, Шамане! newsm44

Общи условия

Активация на акаунт