(.Y.) ~ ДРЕХИ кърмачески всякакви! ТЕМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ Лято 2011! ~ (.Y.)

• 44 526
  • 998
  •   1
Отговори
# 900
Да, и моята рокля ми стана по мярка на дължина след първото пране.
Никакви корекции, всичко е супер.
  Heart Eyes

# 901
Аз още не съм ги получила.Ще ми се обадят ли да си ги взема или трябва да ходя да си ги търся?Ако трябва да ходя,по коя поща да ги чакам?

# 902
Здравейте! Благодаря за пожеланията! Simple Smile Застигнаха ме  Mr. Green Бара работи с пълна сила /за което съм много щастлива!/, клиентката се справя идеално и вече е на път да регулира доставките, че излишъците започнаха още на четвъртия ден  Laughing

Нощниците ми бяха мноооого удобни! Навън не сме излизали още, за да кажа за другото, но съм доволна от всичко поръчано и...
чакам зимнЪтЪ колекция  Blush

Отново огромно благодаря на всички!!!  Hug

# 903
Ето ни и нас;

# 904
Аз още не съм ги получила.Ще ми се обадят ли да си ги взема или трябва да ходя да си ги търся?Ако трябва да ходя,по коя поща да ги чакам?

В офис на еконт провери ли? Пратих като еконт поща

Буболече
, поздрави на госпо`йцата Simple Smile

Бебешондел, много сте хубави всички  Hug

# 905
  • До хладилника, който обичам
Бебешондел, страхотна семейна снимка! Даваш ли я за някоя ЛЛЛ публикация Blush

# 906
Бебешондел, страхотна семейна снимка! Даваш ли я за някоя ЛЛЛ публикация Blush

Всичко давам  Mr. Green

# 907
o, Бебешондел, татко ви е прекрасен с тениската!  Grinning

# 908
Имам една такава още  Joy

# 909
Уффф, жалко че нашия татко отказва да се намъкне в такава, много е яка. Както всичко от марката, разбира се!  Mr. Green

Бебешондел, страхотни сте!!!   bouquet

# 910
Какъв е номера на допълнителната мъжка?!?!? newsm47

# 911
ХЛ е, нещо стана объркване за печата на мъжката на ПресиН и тя остана без тениска. Аз пък, много съм завеяна, но току що се сетих с какво мога да я компенсирам  Grinning

# 912
Шаман, кога ще излезе списъка на Шиндлер с допълнителните неща? Отчаяно се търси рокля размер Л  Wink .

# 913
Шаман, кога ще излезе списъка на Шиндлер с допълнителните неща? Отчаяно се търси рокля размер Л  Wink .

Peace Добавете още една рокля с размер Л към търсачката!!!  Praynig Praynig Praynig

А аз да попитам, т.к. преди малко си взех праткатаааааа  newsm44 newsm44 newsm44 smile3525 smile3525 smile3525, Шаманке, само моята пижама ли няма щампата на ЛЛЛ или умишлено е направено така? Не ми пречи да си я нося и така, ама със щампата е по-джиджава. Иначе всиииииииички други прекрасни неща ми залепнаха. Направо не мога да повярвам!!! (че съм си нацелила размера) Туниката с малко подръпване и става малко по-дълга, но имам лек проблем с връзките отпред. Когато ги кръстосам и вържа отзад, не мога да отворя млечния бар (много се дърпа отгоре и не стига до предназначения отвор  newsm78) Ако някой може да даде малко акъл, ще съм му много благодарна!   bouquet И на мен ми прикрива значително шкембето (може би защото не съм закусила още).

Та те така...

П.П. Снимки в края на месеца, когато се докопам до читав и-нет, че сега съм малко на полеви условия.

# 914
  • Варна
Момичета боядисах си потника  Sad,съвсем съм заблеена,не видях ,че съм сложила червена тениска  .
Потника ми е сега е някакъв неопределен мръзно розов цвят,а беше бял..пуу.
Някой да знае какво може да се направи,извинявам се за спама Confused Confused

Общи условия

Активация на акаунт