(.Y.) ~ ДРЕХИ кърмачески всякакви! ТЕМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ Лято 2011! ~ (.Y.)

• 44 515
  • 998
  •   1
Отговори
# 915
ХЛ е, нещо стана объркване за печата на мъжката на ПресиН и тя остана без тениска. Аз пък, много съм завеяна, но току що се сетих с какво мога да я компенсирам  Grinning

Запазвам я, ако може и довечера ще споделя взимам ли я окончателно...  Rolling Eyes

# 916
ВАРНА - за останалите дрешки пишете на Живка - jsmarinoHug

# 917

hahaha Нашият тати много я хареса... Joy Съжалявам, че вече е заета. Confused

# 918
Минавам само да споделя, че получих бодитата и са страхотни. Благодаря много!  Hug

# 919
Шаман, кога ще излезе списъка на Шиндлер с допълнителните неща? Отчаяно се търси рокля размер Л  Wink .

С риск да стана досадна, и аз имам същото питане, за списъка...  Peace (и много се надявам там да има някоя бройка рокля М, за която да се класирам  Simple Smile )

# 920
Момичета, списък ще направя лесно, но се чудя като го направя, какво ще го правя, защото заминавам малко на почивка и няма да имам възможност да давам нещата. Ако някой от София би се наел да поеме тази задача, може да е вариант. Иначе не знам.

Да "успокоя" момичетата, търсещи рокли, за жалост допълнителни рокли няма останали.

adi86, радвам се, че не са малки  Simple Smile

Тони, зимата ще му спретнем специално за него, само ме подсети  Joy

# 921
Тони, зимата ще му спретнем специално за него, само ме подсети  Joy

Супер! Ще ти напомня!

# 922
Шаманче, имаш ли допълнителна бройка потник  М1 или М4 размер S ?
Или ако някоя мама не си е уцелила размерчето, нека ми пише на ЛС.  Embarassed

# 923
  • София
Момичета, списък ще направя лесно, но се чудя като го направя, какво ще го правя, защото заминавам малко на почивка и няма да имам възможност да давам нещата. Ако някой от София би се наел да поеме тази задача, може да е вариант. Иначе не знам.
Аз се кандидатирам за поста Mr. Green и се моля Praynig да има в излишък потник с ръкави S размер, че откакто видях снимките на ludmilana умирам от яд, че не си поръчах.

# 924
Вероники  Hug  Hug  Hug Ще ти направя списък и ще ти донесем нещата утре по-късно  Peace

Имам, justice, М2 и М5 от размер С

# 925
Чакам с нетърпение списъка и се нареждам за дамски потник р-р ХХЛ и детска тениска р-р 80/86. Че малкото го надцених, а мен си подцених и сега и двете ще чакат да им дойде времето.
Ако има с "бирената" щампа, но и на дуга ще се радвам.  Simple Smile

# 926
  • София
Моите дрешки пристигнаха. Благодаря!!! Чудни са!

# 927
  • София
Уникални кройки и приятни материи. Както и друг път мога само да се радвам на новите придобовки! Благодаря на Шаманката за таланта, търпението и труда!  Hug

# 928
ех, Ivy, изпуснала съм замалко срещите, но нищо.... може пак да ти се обадя просто така да се чуем  Hug

# 929
Аз не искам да ставам нахална, но понеже не получих отговор, да запитам отново:

Пижамите без щампа на ЛЛЛ ли са предвидени или само моята се оказва такава?!? Thinking

Благодаря!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт