Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 961
  • 986
  •   1
Отговори
# 360
   За вчерашната провокация вина носят не само лидерите на "Атака", но най-вече управляващите. Не може Цветан Цветанов да ми говори след това по телевизията, че, видите ли : "етническият мир в страната ми е  по-скъп, отколкото приятелството с Волен", а пък в същото време да разрешават подобни митинги пред джамията и точно по време на молитвата. Лицемери и глупаци. Срам за кметицата на София, това показва нейната недалновидност и  безотговорност. Ами ако бяха умрели хора, ако тези ранените бяха мъртви, кой щеше да носи отговорност ? Разрешават на шепа лумпени, някои от които за съжалние имат и депутатски имунитет, да си правят каквото си искат безнаказано.
  На Сидеров мястото му е в затвора.  

# 361
Най-смислените постове,които прочетох досега са на Джулиана!!!-нека в България хората като нея са повече!Браво

# 362
  • София
Българина е тесногръд и широкогъз - това съчетание му разгонва фамилията векове наред.....

ех , този лош човек българинът и тесногръд дори ,
а широкогръдия турчин защо ли не допусне кюрдите да си направят партия - едно 20 милиона са в Турция

Е, ти пък сега....На тях им е позволено да имат гордост - ние кои сме.....

# 363
Най-смислените постове,които прочетох досега са на Джулиана!!!-нека в България хората като нея са повече!Браво
Сега видях чи има и много други трезвомислещи!А Отилия да си купи тапи за уши и да излезе от ксенофобската си черупка

# 364
ех , този лош човек българинът и тесногръд дори ,
а широкогръдия турчин защо ли не допусне кюрдите да си направят партия - едно 20 милиона са в Турция
кюрдите си имат партия и са много добре представени в парламента

# 365
Сега видях чи има и много други трезвомислещи!А Отилия да си купи тапи за уши и да излезе от ксенофобската си черупка

Добро утро на всички тесногръди, трезвомислещи, възмутени и широкогъзи дами! Виждам, че сте дискутирали все така запалено.  crystalnoir, тапите за уши не помагат. Все пак аз не съм щраус, който си заравя главата в пясъка, и никъде не пише, че ми е забранено да имам позиция по даден въпрос. Много си толерантна, няма що. На който не ти харесва позицията да си трае, браво  Laughing
 Ех, много ги ожалихте мюсюлманите. И вие играете някаква роля, ама карай. Що не ги поканите у вас, да се молят на безопасно място, като им е тясна джамията. Така всички ще са доволни, и ние, че няма вече надупени боси молещи се в центъра на София, и те, че никой не ги цели с камъни, и най-вече вие, че сте се изтъкнали колко сте толерантни.

# 366
Кюрдите доколкото зном имат претенции за отделна държава,а тука не съм забелязала такова нещо!Мюсюлмани,християнии и други си съжителстват мирно и тихо

# 367
За да се кандидатирам в ДПС, трябав ли да съм мюсюлманка?  

джулиана е запленена от Турция. Да, хубаво е , като отиваш на екскурзия.  Ама ако отиде във Франция, дали няма да стане върл франкофон. Защото и там не е лошо.
А нали знаете разликата между туризъм и емиграция.

# 368
и не само това ами кюрдите -тяхната партия е екстремистка и прави терористични актове

# 369
Да Отилия на мен определено не ми пречи!Но работата е там,че по закон щом не им е забранено те са в пълното си право!Друг е въпроса ако това дразни някой и съм сигурна че досега са подавани жалби но общината щом е решила така така ще бъде!Ако се промени закона и им се каже на хорицата че това не е редно не мисля че биха направили огромен проблем от това!Но прочети конституцията преди това

# 370
Да Отилия на мен определено не ми пречи!Но работата е там,че по закон щом не им е забранено те са в пълното си право!Друг е въпроса ако това дразни някой и съм сигурна че досега са подавани жалби но общината щом е решила така така ще бъде!Ако се промени закона и им се каже на хорицата че това не е редно не мисля че биха направили огромен проблем от това!Но прочети конституцията преди това

В Конституцията пише, че са забранени партии на етническа основа. ДПС не е партия, а движение.
Ха.ха.

# 371
Друг е въпроса ако това дразни някой и съм сигурна че досега са подавани жалби но общината щом е решила така така ще бъде!

Именно. Общината хем разрешава да има високоговорители, хем разрешава и митинг против тях. Общината да реши все пак какво е позволено.

# 372
Трещи, ами не е нужно да си мюсюлманка, че да членуваш в ДПС /факт/, не че със запленена от ДПС, но е факт, това е ...

# 373
Друг е въпроса ако това дразни някой и съм сигурна че досега са подавани жалби но общината щом е решила така така ще бъде!

Именно. Общината хем разрешава да има високоговорители, хем разрешава и митинг против тях. Общината да реши все пак какво е позволено.

Мдааа...излиза, че Общината разрешава митинг срещу себе си, в крайна сметка... Peace

# 374
  • София

Отилия не е ксенофоб, а се опитва да се противопостави на масовата примиренческа вълна в темата, покрай идеята, че насилието е отвратително / и аз така мисля/. Нещо се смесиха нещата....
Ние тук се дърляме и надплюваме кой ксенофоб, кой ксенофил, а причината е ма-а-а-алко по-нагоре от нас.....Ясно е, че никой от тук дискутиращите не одобрява биячи, простаци и т.н., които излагат политическата физиономия на страната ни, която и без това в лицето на ББ доби меко казано махленско-тарикатски и безвкусен вид.
Просто на някои от нас не им е приятно да се дават безкрайни, граничещи с дупедавщина свободи. Молят се по пет пъти - хубаво - вътре и да не ги чувам и виждам. Камбаните ни били биели и сме обикаляли на Великден - това изказване беше повече от идиотско. Щом някои хора до такава степен стават "гостоприемни" не само към гостите, но и към навиците и религиите им, щом не им пука, че България стана изтривалка на цял свят вече - ми моля, ухажвайте всеки. Няма около нас нито една държава, която да е така примирена, жалка и лесна за тормоз. Мъчно ми е хора...Не може да не си защитаваме страната, традициите, не може да не се противопоставяме на някои неща....Не може единственото, което излиза от нас, ако въобще нещо излезе, да е вечно на двете крайности -толкова ли сме прости и нещастни, толкова ли не заслужаваме да поумнеем и да се поучим от другите.....
Не ме разбирайте погрешно -нито цигани, нито турци, нито араби ми пречат - и педали имам приятели, и арабин, и няколко турци.....Толерантността не е това, което правим ние.....България е с подвита между краката си опашчица и при всяко движение към нея -дали да я галят или удрят, също като бездомно куче заема поза "предавам се!". Ми не ви ли е гадно бе, не ви ли е обидно....Как може да имаме такива ръководители - срам ме е от тях...Как не се появи някой да направи нещо свястно, да добием вид, увереност, достоинство...каква е тази продажна пасмина, какво е това чудо.....
Трябва да има граници -те са огромна част от авторитета на една страна.....Също както родителите, не поставящи граници и не създаващи правила не се справят добре с възпитанието на децата си.....Всичко може, но трябват правила и граници.....

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 11:36 от Парци

Общи условия

Активация на акаунт