Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 28 220
  • 986
  •   1
Отговори
# 255
Явно по силата на същата логика, която разрешава от палатките на Волен вече години да се крещи по цял ден в центъра на града. Онова поне е за няколко минукти. Като камбаните..
Да не искаш да кажеш, че онази бяла шатра на Археологическия музей е още там??

# 256
  • София
Ако тези хора се чувстват пренебрегнати в собствената си страна, ако България не им окаже подкрепата, която им дължи, те към кого според теб ще се обърнат за помощ?

Към Турция да ни нападне Shocked, хайде стига дивотии Naughty

Ти виждаш ли по-надалеч от собствените си постове ?
Това, което съм написала ще е логична развръзка ако подобни лумпени
не спрат да насаждат етническа непоносимост.
Имаш ли представа колко етнически турци живеят в България ?
Имаш ли представа какво ще стане ако Доган поведе ордите си,
защото той е много по-силен от Сидеров и много по-добър оратор,
а десетки хиляди го следват. Следват го и такива, които живеят в Турция.
Мислиш ли, че ако пламне държавата, Турция няма да се намеси ?
Преди да напишеш нещо помисли малко.

# 257
  • София
iren_alex къде на 500 метра, кажи улица. министерски съвет е на 500 метра, БНБ, Света Неделя и там нищо не се чува. Ако наистина си много близо и не издържаш смени си местоработата. Иначе ако живееш в Надежда можеш да си намериш повод да воюваш с азиатците, защото там са повече от останалите. Във всеки голям град си има Чайна таун, Малкия Истанбул и тн. Какво толкова специално е станало у нас?

Явно по силата на същата логика, която разрешава от палатките на Волен вече години да се крещи по цял ден в центъра на града. Онова поне е за няколко минукти. Като камбаните..
Да не искаш да кажеш, че онази бяла шатра на Историческия музей е още там??
Там си е. Тези дни не съм минавала, но не вярвам да са им я махнали днес. Идея нямам как издържат хората наоколо, особено в почивните дни. Аз не знам и тези в палатката как издържат, но и не съм сигурна, че искам да знам.

# 258
  • София

Аз казвам САМО че мюезинът, дето вие по високоговорител и проснатите по тротоарите молещи се не са ми приятни.

То хубаво си "вие", ама на запис...
               тъй де, случка от родният ми град - "Вие си", града се оглася...пък го гледам на съседната маса в турската сладкарница да яде баклава.
          Те, толкова за религията...
Абе, всичките са един дол дренки.Мен един наш поп отказа да ме изповяда миналата година за причастие, щото имал много панахиди, а от тях се вземат кинти. Друг ми рече, че не го интересува житието-битието ми, да давам по същество Joy
Такъв цирк са всички "свещенослужители", че...няма нужда да ги слушам и по високоговорители отгоре на това. Grinning

# 259
  • Шумен
Как така няма хора, които работят на такива места. Да - чува се, да - дразня се. Който не вярва че се чува - да заповяда. Не разбирам какъв им е проблема да се молят вътре и да не ги чува никой, може би някой ще ми обясни  Crossing Arms.

# 260
Аз не знам и тези в палатката как издържат, но и не съм сигурна, че искам да знам.
Бира, секс и ... Лили Марлен!  Sunglasses

# 261
jullianna ти помисли малко Турция драпа за ЕС .
Бoяна всеки на който не му е приятно това трябва да си смени местоработата и местоживеенето и да не припарва там ?Що за глупости пишете  ooooh!
vi_ki сменя  си работата или си трай.как може да си нетолерантна?

# 262
Сакън, две джамии в София, абсурд!  Grinning

Нали, кви сме толерантни към всички религии. Дай да се потупаме по гърба!

А трябва ли да бъдем? Може би глупав въпрос, но защо трябва да бъдем толерантни към всичко и всички? Аз не чувствам задължение да съм такава.

Пак питам, за каква точно се смяташ да пишеш в тази тема? ТИ не живееш тук, изказванията са ти нищо повече от подстрекателство и лъхат на омраза. Ти вече си се изявила с избора си, остави ни намира да си решаваме проблемите в нашата държава, тъй като си загубила правото да я наричаш своя.
Zanda Ksurik, аз също не живея в България, но подобни събития ме вълнуват. Затова си позволявам да изказвам мнение във форума

# 263
  • София
Аз не знам и тези в палатката как издържат, но и не съм сигурна, че искам да знам.
Какви са тези палатки и къде са?

# 264
Ако тези хора се чувстват пренебрегнати в собствената си страна, ако България не им окаже подкрепата, която им дължи, те към кого според теб ще се обърнат за помощ?

Към Турция да ни нападне Shocked, хайде стига дивотии Naughty

Ти виждаш ли по-надалеч от собствените си постове ?
Това, което съм написала ще е логична развръзка ако подобни лумпени
не спрат да насаждат етническа непоносимост.
Имаш ли представа колко етнически турци живеят в България ?
Имаш ли представа какво ще стане ако Доган поведе ордите си,
защото той е много по-силен от Сидеров и много по-добър оратор,
а десетки хиляди го следват. Следват го и такива, които живеят в Турция.
Мислиш ли, че ако пламне държавата, Турция няма да се намеси ?
Преди да напишеш нещо помисли малко.

Точно ти прочети какво си написала - пълни глупости Crazy
Какви орди, в кой век живееш, от какво се страхуваш Rolling Eyes

# 265
Странно нещо са хората...
Един път ти казват - като не живееш тук, нали си българка, на к'ва се пра'иш?!
Друг път ти казват - ти не живееш тук, нямаш право на мнение, на к'ва се пра'ш?!
Та така, по същия начин и по отношение на религиите, джамиите, църквите, турците, арабите, немците, чехите и т.н.

# 266
Това прилича на някаква религиозна пропаганда. Ако всеки ден го слушаш и гледаш, свикваш с това. Може даже да ти се прище. Като хипноза е.

Я да видим на колко от работещите тука около Халите вече им се е приискало да станат мюсюлмани. Я си вдигнете ръцете, не се срамувайте, кажете си, чухте мюезина, приискало ви се е, станало, човещинка.  Joy Клонка, просто не мога да повярвам, че го вярваш това.

Напомням ви, че освен високоговорител с българския химн, атакистите са носели и тръби за мирния си протест.

# 267
Воленовата шатра е на Археологическия музей, откъм централния вход на БНБ.
Историческия бях написала първо, поправих го после.

# 268
  • София
[Бoяна всеки на който не му е приятно това трябва да си смени местоработата и местоживеенето и да не припарва там ?Що за глупости пишете  ooooh!
Ти като започваше работа там имаше ли я джамията?
Или ако си купя жилище или започна работа на пл. Славейков, например, ще имам право да изискам да спрат движението на трамваите. Имаш ли представа как се чува скърцането на стар трамвай, когато спира на спирката си в 5 сутринта?

Joy hahaha Joy

КЛОНКА
на 500 метра от джамията, между Президентството и БНБ. МегафонЯ дъни като за последно от години, без почивен ден.

# 269
По силата на каква логика стоят на улицата и слушат от мегафони? Не им стига джамията ли? Това се прави в арабския свят, защото там всички по обяд се просват на килимчето, гледат на изток и се молят. Ама тук???
Tired
Да, Клонка, точно за това, че не им стига мястото в джамията се молят навън. Това не се прави в арабския свят само.
Петъчната молитва (Джумуа) се изпълнява групово на мястото на обедната молитва. Тя е задължителна за мъжете и по желание за жените(изт. wikipedia).

Към Хелзинкския комитет.

http://www.bghelsinki.org/index.php?module=news&lg=bg&id=4202

http://www.bghelsinki.org/index.php?module=news&lg=bg&id=4203

Общи условия

Активация на акаунт