Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 28 028
  • 986
  •   1
Отговори
# 495
Направо не мога да повярвам в какви неща виждате конспирация  Rolling Eyes

# 496
  • Paris, France
Въпросът за Коледа беше провокиран от:

То добре, че спасихме Коледа, нали имаше борба, че ги обиждал, да не сме празнували.

Извинявам се, но за повечето хора в България Коледният период са просто почивни дни. Няма лошо, и ние празнуваме и харчим 3-4 цифрени суми за подаръци. Купон да става.

Не обичам неточности.

Колкото до високоговорителите по джамиите, има ги и тук. Цъкнете на първото видео в линка и може да чуете какво се чува на 250 метра от джамията до нас посред бял ден, когато има шум от коли и глъч на улицата:

http://www.fdesouche.com/193905-nanterre-france-la-mosquee-diffu … ezzin-a-la-priere

Има си законни начини за справяне с проблема като непрекъснати глоби за превишаване на децибели, например.

чудя се на Невена  мъжат й от Тунис ли е или от Мароко  ....

Нито от Тунис, нито от Мароко е мъжът ми. Не е мюсюлманин, не произхожда от мюсюлманско семейство, не се интересува от Ислям и няма приятели мюсюлмани нито в близкото му семейство има женени за такива (засега).

# 497
чудя се на Невена  мъжът й от Тунис ли е или от Мароко  ....

Ти пък защо си ги нарочила тези страни?  Говорят  френски, учат във френски колежи, а бе, доста са отворени.

Nevena Virolan , аз бях сигурна, че точно това имаш предвид - че сме безмозъчни комерсиализирани тъпаци. Не вярваме в светостта на празника. Ама никой не ти уйдиса, та трябваше сама да го кажеш.

# 498
така ми идва , покрай последните събития ,
а и либийците , и сирийците ( героите на темата ) говорят френски , ама си носят манталитета и циганосаха целия район наоколо ...

пс. оня ден гледам тур.справочник на една агенция , който е доста по-тънък от миналогодишния ,
а то липсват Тунис и Египет в него , та си мисля - освободиха ги от ''диктаторите'' , ама какво спечелиха , като няма вече туристи натам ...

а комерсът няма значение , на мен не  ми пречи , комерсът е навсякъде , то мама на тате , нали...и там има комерс ...
все пак при религиите е важно какви идеи и начин на живот носи една религия , а ислямските не ми харесват , не съм видяла и на някого да харесват , защото те след като превземат една територия и я разчистят от инакомислещи , после я превръщат в ...не знам какво , и продължават да се местят на по-добри територии , които превръщат в ..не знам си какво ... ...

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 18:57 от therese

# 499
Не искам да се явявам нечий защитник, но в нашето семейство Коледа се празнува два пъти, веднъж на 25-и, и веднъж с католиците, на 7 януари. Разминаване в Григориански и Юлиански календар, поне това зная аз, е наложило тази разлика.

И какво значение има от каква народност е съпруга на Невена Виролан? Мюсюлманин, евреин или будист, все тая. Вадете аргументи, не се замеряйте с мъжки слипове Laughing

# 500
така ми идва , покрай последните събития ,
а и либийците , и сирийците ( героите на темата ) говорят френски , ама си носят манталитета и циганосаха целия район наоколо ...

Не е така, ама и там покрай сухото гори и мокрото. В Сирия има много християни. А Либия е друга бира покрай Кадафи.

# 501
  • Paris, France
Nevena Virolan , аз бях сигурна, че точно това имаш предвид - че сме безмозъчни комерсиализирани тъпаци. Не вярваме в светостта на празника. Ама никой не ти уйдиса, та трябваше сама да го кажеш.

Не че сте а че сме  hahaha. И аз в кюпа. Моите деца не знаят какво точно се празнува на Коледа ама си чакат подаръците под елхата. Не се заяждам за спора, но не съм съгласна с някои от твърденията и искам доуточнение вместо което от Отилия получавам обвинения.

В Либия няма френскоговорящи традиции. В Ливан има някакви, в Сирия - по-малко. Тези държави не са франсизирани като Магребските бивши колонии - Тунис, Алжир и Мароко.

Не искам да се явявам нечий защитник, но в нашето семейство Коледа се празнува два пъти, веднъж на 25-и, и веднъж с католиците, на 7 януари. Разминаване в Григориански и Юлиански календар, поне това зная аз, е наложило тази разлика.

Ето това беше полезна информация без заяждане.

# 502
ливанци съм искала да кажа , а не либийци , грешка ...
ливанците са доста френскоговорящи

# 503
Та, точно за какво трябва да говорим тука  newsm78
Щото се обърках - нерде България, нерде Стамбул...те сега вече и из пустинята тръгнахме... Flutter

# 504
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
ливанци съм искала да кажа , а не либийци , грешка ...
ливанците са доста френскоговорящи
Неслучайно на Бейрут му викат Париж на Близкия Изток

# 505

Католиците празнуват на 24ти вечерта
Източноправославната църква ( с изключение на България) празнува на 7ми януари  Wink

# 506
# 507
Ами отменят си разрешението за молитви по тротоарите огласяващи околността и поводи няма да има за подобни глупости.
Разбира се и да им дадат разрешение за построяване на джамии.

# 508
  • Costa Rica
е важно какви идеи и начин на живот носи една религия , а ислямските не ми харесват , не съм видяла и на някого да харесват , защото те след като превземат една територия и я разчистят от инакомислещи , после я превръщат в ...не знам какво , и продължават да се местят на по-добри територии , които превръщат в ..не знам си какво ... ...
ooooh!
Пълно невежество, но затова пък ах, колко убедително Mr. Green

Вземи прочети нещо по въпроса за идеите и едва след това се изказвай.

# 509
  • Paradise
Финансирането на разните там хард движения мюсюлмански не идва от Турция, а от разни фондации с произход Саудитска Арабия и други подобни страни.

http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=720086 - ето тук също има истина.
Заиграването с етническия мир, който е наистина най-големият ни капитал, няма да е в ничия полза и ще ни донесе много, много неприятни изживявания.
Турците в България са местно население за разлика от турците в Германия, Холандия, Франция.
Това също тр. да се има предвид!

В БГ има достатъчно джамии! Повече не са ни нужни!

Общи условия

Активация на акаунт