Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 957
  • 986
  •   1
Отговори
# 585
 Не знам, моите наблюдения са, че много недоволстват, но само на маса и по форумите, но не се организират на протести и не изискват достатъчно от управниците си. През 90-те кои митинги визираш? Помня 1997 януари, а преди това митингите 1989 и 1990, когато всички се радваха на идващата демокрация преди да ги полее леденият душ. Пасивни са българите, поне според мен. За това и е лесно на всякакви сектанти, чужди предприемачи /разбирай мафиоти/ , приватизатори, екстремисти и т.н. за пускат дълбоки корени у нас. За това и джамиите имат високоговорители въпреки забраната. Просто чиновниците по една или друга причина не вършат нищо, а хората са твърде пасивни, за да изискат да се свърши.

# 586
  • Paradise
90те години минаха, Невена, вече сме 2011 година.
На българина му е писнало мн. отдавна за всичко, включително и митинги, и с право.
Че няма да иде да гласува на референдум (без значение за какво е), това също е факт.

# 587
  • София
Вижте какво, Третият беше пуснал едно клипче, което само Парци коментира. Сега ще го коментирам и аз, след което ще напусна темата.
Прекрасно е да сме толерантни. Имаме право на това като мнозинство още няколко години. След което Европа ще е ислямизирана и водещата религия ще е ислямът. След това ще чакаме те да са толерантни с нас.
Така че, с цялата ми толерантност - довиждане и до нови срещи! Grinning

# 588
  • Paradise
Така е, Клонке, ама на мнозинството тук това не им отърва! Grinning
Важното е да сме толерантни, макар и надупени...

# 589
 Всъщност толерантност за мен започва да е равно на непукизъм. На който не му пука е толерантен, май така излиза.

# 590
  • София
А Отилия, най-накрая  ...  Hug
Да, ето аз съм толерантна, защото не ми пука.
Защото ми пука за много по-важни неща от няколко
килимчета и един високоговорител.
Утре пред вратата ми да си постеле килимчето,
защото там го е сварила молитвата, пак няма да ми пука.
Пука ми, че за пореден път детето ми беше болно, внасям купища
осигуровки, а продължавам да давам пари за прегледи, изследвания,
лекарства. Пука ми затова, че от моите данъци се издържат
поне 2 циганки с по 10 деца, които моите деца ще издържат.
Ето към тези нямам грам толерантност и няма да имам - никога !
Пука ми, че държавата се е превърнала в една клоака, но на никой не му пука.
Всичко ни е наред, цъфнахме и вързахме та за едни високоговорители се хванахме,
а че чалга дъни под път и над път, за това не ви ли пука ?
На кой да напиша жалба да се спре тази помия ???
Толкова ли няма проблеми ... неотложни, сериозни и жизнено важни, та опряхме до една джамия ???
Защо ли се изненадвам ...
Цялата ни действителност е показателна.

# 591
  • София
Не знам, моите наблюдения са, че много недоволстват, но само на маса и по форумите, но не се организират на протести и не изискват достатъчно от управниците си. През 90-те кои митинги визираш? Помня 1997 януари, а преди това митингите 1989 и 1990, когато всички се радваха на идващата демокрация преди да ги полее леденият душ. Пасивни са българите, поне според мен. За това и е лесно на всякакви сектанти, чужди предприемачи /разбирай мафиоти/ , приватизатори, екстремисти и т.н. за пускат дълбоки корени у нас. За това и джамиите имат високоговорители въпреки забраната. Просто чиновниците по една или друга причина не вършат нищо, а хората са твърде пасивни, за да изискат да се свърши.

Съвсем сериозно, спри да бълваш глупост след глупост.

Относно умението на българите да организират протест, е добре да се присетиш за учителската стачка, която обезкръви образованието и го лиши от най-добрите учители в следствие на това, което управляващите направиха с цяло едно съсловие. Аз бях там, добре помня какво ни причиниха на всичките 120 000 учители на площада. И точно затова не намирам никаква причина да се протестира организирано по именно този начин, защото няма ефект, а пострадалите остават само онези, които са решили, че трябва да им пука за дадена кауза. Затова кротко - хващаш цвете в ръце и го носиш в джамията, за да изразиш позиция. И тъй като го направих и аз, смятам че беше наистинаясно посланието на трезвомислещата част от населението и мюсюлманите го разбраха и приеха с разбиране и облекчение.

# 592
А Отилия, най-накрая  ...  Hug
Да, ето аз съм толерантна, защото не ми пука.
Защото ми пука за много по-важни неща от няколко
килимчета и един високоговорител.
Утре пред вратата ми да си постеле килимчето,
защото там го е сварила молитвата, пак няма да ми пука.
Пука ми, че за пореден път детето ми беше болно, внасям купища
осигуровки, а продължавам да давам пари за прегледи, изследвания,
лекарства. Пука ми затова, че от моите данъци се издържат
поне 2 циганки с по 10 деца, които моите деца ще издържат.
Ето към тези нямам грам толерантност и няма да имам - никога !
Пука ми, че държавата се е превърнала в една клоака, но на никой не му пука.
Всичко ни е наред, цъфнахме и вързахме та за едни високоговорители се хванахме,
а че чалга дъни под път и над път, за това не ви ли пука ?
На кой да напиша жалба да се спре тази помия ???
Толкова ли няма проблеми ... неотложни, сериозни и жизнено важни, та опряхме до една джамия ???
Защо ли се изненадвам ...
Цялата ни действителност е показателна.

newsm10 Това се опитвах да кажа в един мой по-преден пост, макар и по-обощено. На фона на всичко, което става в държавата, този спор за тонклони и черги е смешен.

# 593
На Болен Сидеров изобщо не му пука за джамията и за високоговорителя. Той и собствената си майка ще пожертва щом става въпрос да печели симпатиите на електората.

# 594
  • София
Джулиана, не ти пука, защото си мислиш, че тези пред джамията са някакви български турци, но макар да го казах вече, ще го повторя - болшинството са арабите, заработващи от усърдията на женичките по "заведенията" на Лъвов мост и извън тях. Които ти и аз също издържаме. Дано не си мислиш, че тези хорица имат легален бизнес, плащат данъци и помагат за процъфтяването на родината ни. Те са същите паразити като циганите, срещу които роптаеш, само дето циганите не ходят да се "молят" на тротоара пред джамията. Те и тези не ходят да се молят, ами си се събират там, щото и без това по цял ден нямат какво да правят.

Извинете, не се сдържах. Mr. Green

# 595
На Болен Сидеров изобщо не му пука за джамията и за високоговорителя. Той и собствената си майка ще пожертва щом става въпрос да печели симпатиите на електората.

Абе пука му, не всичко при него е ПР.

# 596
  • София
Джулиана, не ти пука, защото си мислиш, че тези пред джамията са някакви български турци, но макар да го казах вече, ще го повторя - болшинството са арабите, заработващи от усърдията на женичките по "заведенията" на Лъвов мост и извън тях. Които ти и аз също издържаме. Дано не си мислиш, че тези хорица имат легален бизнес, плащат данъци и помагат за процъфтяването на родината ни. Те са същите паразити като циганите, срещу които роптаеш, само дето циганите не ходят да се "молят" на тротоара пред джамията. Те и тези не ходят да се молят, ами си се събират там, щото и без това по цял ден нямат какво да правят.

Извинете, не се сдържах. Mr. Green

И откъде такава изчерпателна информация?

# 597
  • София
Затова кротко - хващаш цвете в ръце и го носиш в джамията, за да изразиш позиция. И тъй като го направих и аз, смятам че беше наистинаясно посланието на трезвомислещата част от населението и мюсюлманите го разбраха и приеха с разбиране и облекчение.
Ти това сериозно ли го вярваш???

И откъде такава изчерпателна информация?

От лични наблюдения.

# 598
  • София
Затова кротко - хващаш цвете в ръце и го носиш в джамията, за да изразиш позиция. И тъй като го направих и аз, смятам че беше наистинаясно посланието на трезвомислещата част от населението и мюсюлманите го разбраха и приеха с разбиране и облекчение.
Ти това сериозно ли го вярваш???

Дали вярвам в индивидуалния протест ли? Дам, свято, дето се вика.

# 599

Zanda Ksurik, наистина не е нужно като куче пазач да търчиш подир всеки мой втори постинг, и да "лаеш" по мен. Ясно ми е, че сме два съвсем различни типажа, хайде най-добре да си спестим взаимно вниманието.
 И съвсем сериозно, за мен е пълна глупост това, че си оставила цвете пред джамията. Такава идея никога не би ми дошла. Първо, там никой не е умрял, за да се правят подобни тъпи мелодраматични жестове, подпалена е една черга, и са ранени леко няколко човека. Просто преиграването ми иде в повече. Второ, не те знам каква си по националност, българка ли си, циганка ли си, каква си, но ако си случайно българка по-правилно би било да оставяш цветя пред паметниците на българските герои, дали живота си за България, а не пред джамиите, пред които са сборищата на всякакви мургави контингенти. Просто за глупостта на някой хора не искам повече да се изказвам.

Общи условия

Активация на акаунт