Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 888
  • 986
  •   1
Отговори
# 690
Рокси не гледали излъченото чергите си се виждат ?

# 691
Трябва ли да ме апострофираш непрекъснато?

Интересно ми е да видя как се случват нещата в един обикновен петъчен ден, а не размирици и манипулации.

# 692
Не те апострофирам .Съвсем искрено те питах дали не си го гледала без някаква користна цел.
Аз ако не го бях гледала примерно понеже не съм от София щях да си стоя на първоначалното мнение ,че проста е без всякакво основание.
Едва ли мюсюлманите са си вадили повече черги точно в този ден .

# 693
 Да, чергите се виждат, и то ясно. Дали е спокоен ден, или е денят на протеста, чергите са си черги, и се вижда, че са там.

# 694
Та този богомолец , който на долната снимка се бори, дали е чужд гражданин? Как ще се установи кои са чуждите граждани, участвали в сбиването, като не са арестувани тези, които са отговорили на минувача, преместил килимчето:

http://dnes.dir.bg/gallery.php?id=8670012&page=8

Кои са чуждите граждани в боя?

# 695
И? Какво като има черги? Какво толкова ви пречат?  ooooh!

# 696
И? Какво като има черги? Какво толкова ви пречат?  ooooh!

Това е самият център на европейска столица. Има ли черги до Айфеловата кула, на Александър плац, пред Катедралата Сент Пол?

Какво се стреми България да бъде? Европейска страна с европейски традиции, или арабски битпазар?

# 697
Не. Има в София. И какво от това? На другия ъгъл има църква, а на третия синагога. Наистина ли не схващаш какво е това, какви хора са били тези, които са го позволили това - с какви ценности са излязли от 5 века тирания и каква е разликата няколко поколения по-късно?

# 698
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Няма място хората къде да вървят. Тротоара не е за това всеки където му скимне да си просне чергата и да легне. Така трябва да направят че да не пречат на другите хора. Като си се молят да ходят в джамията, а не на улицата.

# 699
Ако на теб тази гледка и звук не те притесняват ,мен ме .
Ако това нещо си тече всеки петък в центъра на Русе би ме ужасило при това съм под умереното религиозна .

# 700
  • при него
Мише, прекалено много ни натрапват тяхната религия, парадират разбираш ли, това дразни. Не съм видяла евреите или разните евангелски църкви да правят подобни неща. Никой не спира мюсюлманите да проповядват исляма, но не съм съгласна аз като християнка насила да слушам песента ни Имама, или какво в знак на етническият мир, трябва аз да се лиша от петъчната си разходка до ЦУМ, за да опазя ушите си от натрапничество???? Нима нямам конституционното право да се разхождам по улиците на нашата европейска столица??? Веднъж сме се освободили от Османско иго, дядовците ни сас се били и са умирали, за да можем ние днес да бъдем свободни, а сега се опитват да ни промиват мозъците и да ни превземат чрез високоговрители и турски сериали????
Като толкова ги е грижа за етническият мир - да попитам - какво правят те за да го опазят??? Илил само ние българите, християните - сме ония лошите, които искат да го разрушат, а?

# 701
Не. Има в София. И какво от това?

За теб може би е нищо. Но аз например желая София, в която засега е семейството ми, и в която е имота ми, да бъде красив европейски град, какъвто за момента за съжаление не е . Нямам нищо против исляма като религия, но той просто не бива да определя пейзажа в самия център на този град. България има своя вековна култура, и е редно да се акцентира върху нея, а не върху килимите и песнопенията на арабите, които нямат нищо общо с България. Става въпрос за естетика, за облик на центъра на София.

# 702
И? Какво като има черги? Какво толкова ви пречат?  ooooh!
Ако на теб тази гледка и звук не те притесняват ,мен ме .
Ако това нещо си тече всеки петък в центъра на Русе би ме ужасило при това съм под умереното религиозна .

black yogurt разбрахме ,че има синагога ,църква и джамия никой не прави проблем от това .
Нека всеки си изповядва религията, не и на обществени места обаче натрапвайки я на всички.

# 703
  • Paradise
Кажете, моля, в другите български градове, в които също има джамии насред центъра, така ли са изнесени молитвените килимчета извън джамията?

http://slivendnesiutre.wordpress.com/2011/04/29/%D0%B0%D1%80%D0% … 1%81%D0%BB%D0%B0/ - ето тук има снимка от петъчна молитва пред джамията в София; ясно се вижда точно къде са молещите се.

# 704
  • София
Колко от вас изгледаха това, клипче, което беше пуснато преди няколко страници?
Ясно, всички искаме да сме щастливи, да са толерантни към нас. Ок. Нормално е. Че и закони си има по въпроса. Рокси попита кога са се променили нещата толкова, че джамията да е отесняла на обикновените богомолци и като как е станало това? Ами, явно все пак са се нароили. Очевидно никой не забелязва този процес. Но всеки, който живее или просто е минавал оттам напоследък, няма как да не е забелязал, че мястото наистина вече блъска на някакъв арабски сборен пункт.
България се променя. Европа - също. Не зная дали е за добро или за зло. Няма да кометирам, всеки си има вкусове и предпочитания. Лично аз бих искала Европа да си остане традиционно християнски континент. И не се срамувам да го кажа. Не заради религията просто, а заради цялостния облик, заради традициите, културата. По ми харесва. И имам право да си го кажа.
Отново подчертавам, че за мен тези хора по килимчетата не са български турци. Това са предимно араби, които вече коментирах.

Общи условия

Активация на акаунт