Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 855
  • 986
  •   1
Отговори
# 765
Тези, които "работят", Клонке...
Арабите, не са толкова мургави /Кадафито, мургав ли е?/.

Това какво значение има? Да не издребняваме. Да, мургави са.

Цвета на кожата, Ъбсолютно никакво значение няма...

# 766

Точно така, за толерантните хора няма значение. Ако ти си такава не виждам защо въобще повдигаш въпроса. Аз съм нетолерантна, и съм си позволила да ги опиша като "мургави", но това си е моя работа  Peace

# 767
  • София
Е, тук можем да поспорим принципно, но не за това е темата. Все пак, илюзия е да се мисли, че цветът на кожата е без значение. Всичко има значение.
Това е лирическо отклонение и касае принципен въпрос, повтарям, не е конкретно по темата.

# 768

Точно така, за толерантните хора няма значение. Ако ти си такава не виждам защо въобще повдигаш въпроса. Аз съм нетолерантна, и съм си позволила да ги опиша като "мургави", но това си е моя работа  Peace

Ок...и тогава какво правиш - например с дъщеря ми, която е мургава, но си е чиста българка/без примеси на "мургави", според тебе описания/?

пп Клонке, така е, не за това е темата  Peace

# 769

Ок...и тогава какво правиш - например с дъщеря ми, която е мургава, но си е чиста българка/без примеси на "мургави", според теби описания/?

"Мургави" наричам циганите и арабите. Нямам предвид българи с леко по-тъмен тен. Ех, как за всяка дреболия трябва да се обяснява всичко подробно като на малките деца  Tired . Кои с какъв тон точно са мургави, колко минарета има джамията, Мара подробната...

# 770
  • Costa Rica
        Ок...и тогава какво правиш - например с дъщеря ми, която е мургава, но си е чиста българка/без примеси на "мургави", според тебе описания/?

+1 , макар че ние не можем да се похвалим с чистокръвност.

Клонке, бизнеса с  плът и тъ нъ го държат предимно кюрди. Ама нищо, за форумското общество всички са 'араби'.

# 771
  • София
Имам една позната, чиста българка, с много красиво дете. Обаче детето - мургавко беше. Бая. Тук всички си го харесваха, беше си много популярно детето в училище. Красиво момченце. НА море, като се опнеше на плажа, за един ден го докарваше до чистокръвен индиец. За две седмици - до мулат.А майка му му се кефеше:mrgreen:
Заминаха за САЩ, там си живеят и до днес, връщат се тук, отиваме на море, а майка му му вика:"Скрий се от слънцето, бързо, нали не искаш пак да те мислят за "мехикано"!!! Joy

Отплеснах се малко, извинете. Grinning

# 772
  • София
Клонке, бизнесът с  плът и тъ нъ го държат предимно кюрди. Ама нищо, за форумското общество всички са 'араби'.
Ок, нека са кюрди. Значи около джамията има кюрди. Съгласявам се. Това с какво променя моето изявление, че там е пълно с измет, а не с хрисими богомолци?

# 773
  • Paradise
Отилия, никой не те кара да се обясняваш, но е хубаво нещата да се казват с истинските им имена (затова е необходима и елементарна обща култура).
Колкото и да не ни отърва, когато е в разрез с разните там наши виждания и убеждения.

# 774
  • София
Пипинс, на кого казваш "Отилия"? Mr. Green
Щото нея самата не я виждам в момента. Grinning

# 775
не ги знам какви са , ама ходят с ножове в джамията и го води веднага , интересно , не съм познавам българин с нож ,
тоя трябва да се изгони , някакво бързо производство и 'айде обратно ...
мечтая си аз ...

# 776
Отилия, никой не те кара да се обясняваш, но е хубаво нещата да се казват с истинските им имена (затова е необходима и елементарна обща култура).
Колкото и да не ни отърва, когато е в разрез с разните там наши виждания и убеждения.

Не съм длъжна да знам колко минарета и колко входа има джамията. Ако поиташ някой спонтанно, най-вероятно е да не знае такива неща. Да не говорим, че думата "минарета" във въпросния мой постинг не беше носител на сентенцията от него, и хващането за една конкретна дума за мен е точно дребнавост а ла Мара подробната. но всеки си знае сам за себе си кое е важно в едно чуждо мнение- смисълът или едната запетайка или буква.

П.П. Клонка, аз съм Отилия с ново оформление на профила.

# 777
  • Costa Rica
не ги знам какви са , ама ходят с ножове в джамията и го води веднага , интересно , не съм познавам българин с нож ,

Верно ли не познаваш? Влез в едно средностатистическо българско училище, ще се изненадаш от количеството железария, което мъкнат дечицата мамини сладки Mr. Green

КЛОНКЕ, съгласна съм за наличието на измет в оня район. Само дето възразявам на форумната теза, че тяхната измет е по-измет от нашата, родна българска измет. Което пък яко намирисва на расизъм и хитлерящина, тъъъънко прикрити с уверения, че всъщност нямаме нищо против различния до нас.

# 778
  • София
П.П. Клонка, аз съм Отилия с ново оформление на профила.
Ох, ще ме уморите с тези преобличания. Mr. Green

# 779
    Ще изместя малко темата .
    Искам да попитам , има ли тук искрено вярващи християни . И колко пъти в месеца , посещавате литургия в църквата  ? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт