Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 828
  • 986
  •   1
Отговори
# 945
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
ей ся ще звънна, ще ви чакат момчетата...
първо  изрецитирайте  "Даваш ли даваш балканджи Йово" досами спирката на седимцата  и после влизате, много ще ви се зарадват  Mr. Green

имънки, не ми ги пускай тия, щото на мен ми става интересно какво е, какво се говори, много съм любознателна към непознатото, изобщо не ме дразни:-) тоя на арабски ли пее? Нашия на турски ли пее?
Всички ходжи пеят на арабски. А питай някой от турски произход дето се дупи пред джамията какво казва ходжата - едва ли ще може да ти каже едно към едно.  

# 946
то и аз не отбирам много от черковно славянски, ама внимавам и все вдявам нещо...
хора 64 страници ..., аз се оттеглям и ви оставям да доизбистрите казуса:-)

# 947
    " На простия не можеш да му дадеш нищо , можеш само да му вземеш "  Wink

# 948
  • София
Като казахте льо Пен и се сетих за една много забавна, но и показателна случка с един познат. Той е наполовина българин, наполовина французин, но беше гласувал за льо Пен. И не можеше да разбере кое е налудното в постъпката му, защото по това време предизборната програма на льо Пен се крепеше на идеята всеки, който не е поне трето поколение чист французин да бъде обявен за не французин и съответно изгонен от страната. Ето на такива неща се крепи льопенизма. Някой се чувства провинциален, недостоен и може да се въздигне само, ако намери поне един по- кофти етнос от своя.

dmaria Попитах те нещо по- назад, но не ми отговори. Време разделно и тн са верни, но ако сме потресени от видяното, а и преживяно от предците ни защо мечтаем и планираме да го причиним на някого? Нали сме така шокирани, нали така дълбоко осъждаме тези неща? Аз не разбирам как човек може да бъде пълен пацифист, когато го бият и абсолютен терорист, когато той е решил да бие.

КЛОНКАпо- лошо, ако не ви пуснат, значи Лени е мюсюлманка и предлагам да и търсим адреса, от който вика и на който стои по чорапи.

# 949
пък и съм половин католичка де...
Това как изглежда на практика? Каква ти е другата половина и коя кога използваш?
Сетих се за лафчето малко бременна. Mr. Green

Облагороден Шаран, демек Таранка.../другата половина/...ъммм все Християнка  Simple Smile

# 950
  • София
Уф не съм казала че аз ще ходя да ги коля, но приятел с тях никога ,ами имам бариера някаква. Не мога също да изпитам жалост към тях във връзка със случката в петък.Пък и смятам че тяхното присъствие тук ни е променило откъм  характер , като тях все нещо да излъжем, да скрием, за  другото дърпане назад в исторически план не ми се пише...

# 951
  • Paris, France
Като казахте льо Пен и се сетих за една много забавна, но и показателна случка с един познат. Той е наполовина българин, наполовина французин, но беше гласувал за льо Пен. И не можеше да разбере кое е налудното в постъпката му, защото по това време предизборната програма на льо Пен се крепеше на идеята всеки, който не е поне трето поколение чист французин да бъде обявен за не французин и съответно изгонен от страната. Ето на такива неща се крепи льопенизма. Някой се чувства провинциален, недостоен и може да се въздигне само, ако намери поне един по- кофти етнос от своя.
.

Аз също не разбирам налудното в постъпката му. Льо Пен не помня да е искал да гони наполовина французите. Познавам доста хора с бащи от Магреба които гласуват за Льо Пен. И нищо налудно не виждат. Аз не бих гласувала за Льо Пен защото и най-хубавите му идеи не са приложими на практика.

# 952
Уф не съм казала че аз ще ходя да ги коля, но приятел с тях никога ,ами имам бариера някаква. Не мога също да изпитам жалост към тях във връзка със случката в петък.Пък и смятам че тяхното присъствие тук ни е променило откъм  характер , като тях все нещо да излъжем, да скрием, за  другото дърпане назад в исторически план не ми се пише...

Марийке, ти колко мюсюлмани познаваш?

Хора, пазете се верно от всякакви високоговорители и мюсюлмани, че промиват мозъци.  hahaha
Ето, аз само за 5 дена слушане на Верди през стените, вече си го пускам и аз.  Joy

# 953
  • София
Сега ще подхващаме  франсетата ли Grinning

# 954
 Мишелино и компания, вие пък какво толкова ги защитавате през цялото време? Брех, любов към турците и арабите, страшна работа. Започвам да се чудя защо имат толкова много фенки.  Thinking

# 955
  • София
Абе, Инке, абе, Бубулинке, каква таранка, какъв шаран???
Как си наполовина католичка? Религията е една, не може да изповядваш няколко, пък ако ще цялата ти рода да е от християни, през мюсюлмани, та до вуду.

Бояна, чорапките на Лени дали са бели?

# 956
  • София
Мишелино и компания, вие пък какво толкова ги защитавате през цялото време? Брех, любов към турците и арабите, страшна работа. Започвам да се чудя защо имат толкова много фенки.  Thinking
Е сигурно  си имат мъжове  арабески,  та  защитават и тях един вид.

# 957
Е сигурно  си имат мъжове  арабески,  та  защитават и тях един вид.

Аха, опаткали са ги, та им държи още влага викаш.

# 958
Колонке, специално за теб https://lh3.googleusercontent.com/_zD20pp_V108/S7WSTlGrSbI/AAAAA … sI58/DSC_8518.JPG  моите са тези височките, разбира се  Whistling

дмария, отилия последните ви  изказвания са 'бЕсна простотия"....

Е сигурно  си имат мъжове  арабески,  та  защитават и тях един вид.

Аха, опаткали са ги, та им държи още влага викаш.

# 959
Темата е взела хумористичен обрат - крайно време беше Peace

Общи условия

Активация на акаунт