Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 883
  • 986
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Този спор би бил възможен само в Бг.Наскоро бях в Полша , опитах се да попитам нещо на руски дамата която беше с нас / попитах защото знамче, преподава руски във военната им академия/ е щеше да ме убие с поглед, но хората  помнят това което са им сторили руснаците а не им правят ниски поклони, както ние с турците.
Сякаш  не е имало турско робство, сякаш често не повтарят " Време разделно"и " Записките" колко запалени църкви и свещенници разпънати на кръст.
А може би  наследниците на всички тези  пострадали от  това, се правят на хуманистКИ, е роптаят срещу патриотичните песни и някое и друго набито ислямистко канче, айде моля.

# 916
  • София
Сякаш  не е имало турско робство, сякаш често не повтарят " Време разделно"и " Записките" колко запалени църкви и свещенници разпънати на кръст.
А, де, а сякаш ни е харесало какво са ни направили мечтаем и ние да го направим на някой. Зверски, наистина зверски логично. Жертвата става палач. Ама ние даже не сме и жертви на това, сме само зрители и читатели на историята.

# 917
католиците са друга бира , ако бяхме католици друго щеше да е ,
джамия там нямаше да има , като за начало ,
но ние сме от православието - най-мекушавата част от християнството , затова и най-малко просперираме ...

# 918
ами различна история, какво се чудиш. поляците винаги са били праволинейни католици.
ние пък сме издигнали паметник на този, който е потапял в кръв полските въстания.
освен това  дедите ни патриоти, които е 'трябвало' да заличат джамиите след трското рабоство не са го сторили, сигурно не им е било чак толкова страшно в България да има и турци , арменци, евреи всякакви. други българи просто, друго време, други ценности.

# 919
Зверски, наистина зверски логично.
ти все на ударена се правиш ,
евреите защо не позваолят да се забрави холокоста , а , що не се прегърнат с нацитата и да си живеят дружно ?
идеята е да не забравиш кой те е клал , защото не се знае ...
единственият нож във въпросното меле е от лагера на молещите се ...

# 920
  • София
Не става дума за това че ние трябва да сме като онази паплач,която ни е клала., но да помним че  тези  които сега защитаваме са техни наследници.Сигурно поляците са изроди а.
А това  да поднасяш цвете пред джамията на заколителя си не се ли наричаше " Стокхолмски синдром"
В цял свят има националилистически  партии, във Фр Льо Пен,  щеше аха-аха президент да стане.

# 921
  • София
В тая джамия пускат ли жени? Християнки или каквито и да било не мюсюлманки.
Да взема утре да заведа детето, да му я покажа, като културна забележителност и архитектурен паметник. Отвътре.

# 922
католиците са друга бира , ако бяхме католици друго щеше да е ,
джамия там нямаше да има , като за начало ,
но ние сме от православието - най-мекушавата част от християнството , затова и най-малко просперираме ...

Споко, скъпа /пък и съм половин католичка де/...виждала съм в католическа държава/Испания/ джамия... Peace

# 923
сигурно не им е било чак толкова страшно в България да има и турци , арменци, евреи всякакви. други българи просто, друго време, други ценности.
просто сме си мекушави , това е по всички въпроси ,
 такова си е и православието - мекушаво и добродушно , поразии не прави , но и не може да просперира
католиците са друго нещо , на мен ми се щеше да сме протестанти , те са най-ъпгрейднати , ама на ...

# 924
  • София
Зверски, наистина зверски логично.
ти все на ударена се правиш ,
евреите защо не позваолят да се забрави холокоста , а , що не се прегърнат с нацитата и да си живеят дружно ?
С нацистите не, но с германците си живеят. Ние можем да забраним проявите на религиозен фанатизъм, но да воюваме с всяка друга религия няма логика? Те и гърците са ни поробвали за цели 200 години, ние сме нападали всички съседни държави, когато сме били силни, даже наричаме това Златен век и се гордеем с България на три морета. Малко Левски ЦСКА положение са войни на тази основа. Някакви хора някога са правили нещо и сега ще ги мразим не до девето, а до хиляда и девето коляно.
И не знам дали се правя на ударена, но поне като имам позиция се опитвам да търся в нея логика, а не да мразя безцелно, защото така са ми подсказали от телевизора.

КЛОНКА И да разказваш. Даже ако проникнеш вътре може да откриеш къде им е касетофона, от който пускат онези работи по високоговорителите, за да им го свием през нощта. Нобеловата награда за мир ще си я поделим.

# 925
  • София
Да взема утре да заведа детето, да му я покажа, като културна забележителност и архитектурен паметник. Отвътре.
Не пускат, мен ме наритаха от джамията в Разград, от вън пише исторически паметник,нали историческите паметници са собственост народа, е да ама не. В джамиите   не се влиза

# 926
Не става дума за това че ние трябва да сме като онази паплач,която ни е клала., но да помним че  тези  които сега защитаваме са техни наследници.Сигурно поляците са изроди а.
А това  да поднасяш цвете пред джамията на заколителя си не се ли наричаше " Стокхолмски синдром"
В цял свят има националилистически  партии, във Фр Льо Пен,  щеше аха-аха президент да стане.

а,  аз защитавм само правото им на вяра и молитва. нищо друго. никога не са ми пречили, никога не съм се страхувала от тях. проблем ми е само етническата партия на Доган. и Волен Сидеров с Атака също ми е проблем. Срамувам се от такива българи, не ги разбирам , дразня се на черните им тениски и претенциите за родолюбие, нарамили националния флаг... пълна простотия.

странно, мен в Египет ме пуснаха в джамията да я разгледам, сигурно защото беше във време извън молитва. пробвай пак да влезеш когато нямат служба

# 927
Споко, скъпа /пък и съм половин католичка де/...виждала съм в католическа държава/Испания/ джамия... Peace
а кога е построена - преди да се създаде ООН-то или след това ?  Joy

# 928
  • София
пък и съм половин католичка де...
Това как изглежда на практика? Каква ти е другата половина и коя кога използваш?
Сетих се за лафчето малко бременна. Mr. Green

КЛОНКА И да разказваш. Даже ако проникнеш вътре може да откриеш къде им е касетофона, за да им го свием през нощта. Нобеловата награда за мир ще си я поделим.

МислА да скрия СРС-то у детето. Ще споделя в ютюб, така и така ще кача и клипчето за края на света, щото ще съм последната оцеляла.
Не пускат, мен ме наритаха от джамията в Разград, от вън пише исторически паметник,нали историческите паметници са собственост народа, е да ама не. В джамиите   не се влиза
Ауууу!!! Скандално!!!
И що така?
Тая джамия чия собственост е? И защо вътре не пускат жени? За да не гледат как мъжете се молят? Що тогава не вземат да отцепят целия район около Халите, по обяд, че няма как да не ги зяпаме с гадните си очички?

# 929
  • София
Ясно " Време разделно " е комунистическа диверсия, то робство изобщо не е имало нали и Пантев го каза.

Общи условия

Активация на акаунт