SUPERNATURAL – It’s gonna be a long summer hellatus

• 30 333
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Линд нямаш си идея колко ме зарадва, като видях собственият си фен арт - цък  Joy

# 92
Линд нямаш си идея колко ме зарадва, като видях собственият си фен арт - цък  Joy
Като знам, че е твоя ми харесва още повече!  Simple Smile
Цък-а ти ме подсети да разгледам фотографиите ти, които са Уникални! А твоето ангелче е невъобразимо сладко. Да ти е жива и здрава!  Hug

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 17:43 от Lind

# 93
Линд много си мила, благодаря ти! Моето ангелче е всъщност голямо дяволче, палава дивачка си е Simple Smile

Ето споилери за 7ми сезон-http://www.tvline.com/2011/05/supernatural-season-7-spoilers/

# 94

Тъй ли  Grinning аз точно обяснявах тука и ги привиквах да видят колко яка снимката   Heart Eyes Веднага съм си я свалила  Hug Hug Hug

ПП:А и Честит Празник! Simple Smile

# 95
Импалка ся кажи къде ми ти хайманасва,щото само с поздрав и сайт да гласуваме няма се отървеш Naughty
Ще се отърва и още как Mr. Green .

Мммм, много и прекрасни снимки от Asylum Europe 2, яаааа! Тази ми е любима:
Heart Eyes

# 96
Здравейте и от мен и честит празник (макар че докато се прибера вкъщи и той вече минал).
Изпуснах началото на коментарите на финалето, но от утре ще се включвам активно (ако намеря начин да си оправя превключването между кирилица и латиница докато съм във форума, че нещо се прецака гадината и сега, каквото и да правя, мога да пиша единствено на кирилица - голям зор ще е при постване на кликабъл снимки).

Както и да е, да не се отклонявам с лирически отклонения, ами направо по въпроса да си кажа, че след 3 гледания - ами... странно ми е чувството за този финал.

Първият Дийн-ориентиран епизод беше страхотен, Дженсън бих го номинирала за Оскар там. Отсвирха Лиса по най-културния и в същото време елегантен начин, съвсем с СПН стил. Страдающ Дийн много ми е по вкуса, а в с7 не може да не се наложи Сам поне веднъж да н му напомни за тях, за да видим дали ще си получи обещания удар в носа.

За 22 епизод - сбъднаха се най-лошите ми очаквания, а в същото време епизодът далеч не беше толкова напрегнат и неочакван, колкото ми се искаше.
Джаред беше блестящ - за него също има номинация за Оскар за 3-те различни персонажа, които изигра! Бравос!

Неочаквания обрат с Кас толкова ме издразни, че чак 24 часа след това бях като настъпана - много се ядосвах на сценарстите защо пък им трябваше да го обръщат на новата световна гад, но пък щом така са решили, какво да се прави - да бъде волята на Крипке. Simple Smile
Малко прибързано ми дойде срутването на стената и някак си все едно не им стигна времето, за да ни разкажат/покажат всичко, ами малко фрагментарно го направиха... очаквах далеч по-зрелищна вътрешна борба у Самито. А и да добавя - тъй и не разбрах селд като се събуди, как аджеба успя да намери къде са Дийн и Боби? И това ли го пишеше в бележката, която му оставиха до леглото?

Очаквах малко по-зрелищен финал (този беше доста предвидим още след диалога Краули-Кас, където се усещаше, че Кас ще преметне демона). В с7, след като Миша няма да е регюлър, дали поне в началните епизоди ще ни покажат какви ги върши новият зъл бог или не? Не вярвам да е чак толкова зает с Дивайн, че да няма време в едн епизод на шоуто, което го направи известен да не се снима....

И в този ход на размисли... мерси на Мирка за страхотната тема за "Дивайн". Мярнах някъде, че започвали на 1 юли, което ми се струва много рано (за съжаление не мога да намеря къде го бях срещнала, но ако е вярно, сигурно ще го има и някъде на сайта).

И за финал да ви пожелая Лека нощ (съвсееем лекинко слашовско): http://www.youtube.com/watch?v=ikCIXFoZ8eM

# 97
А и да добавя - тъй и не разбрах селд като се събуди, как аджеба успя да намери къде са Дийн и Боби? И това ли го пишеше в бележката, която му оставиха до леглото?
Да  Simple Smile

# 98
А, да - нещо хубаво, което ми попадна вчера, но не можах да споделя: Линк за сваляне на всички песни от 6-ти сезон на СПН: http://www.megaupload.com/?d=5I2COYPJ

И снимките на една много доволна фенка от последния кънвеншън: http://all-spn.livejournal.com/306567.html

# 99
Офф тая Лиса,каква е изкуственна тука  Rolling Eyes  Laughing

Мерси за линка с музиката Дейна  Hug

# 100
Hm, mnogo ste tihi tazi sutrin? Nqma li koi da podnese kafe? Wink

# 101
Добро утро и от мен,
финала изгледан и с ръка на сърцето мога да кажа, че ме разтърси.
Съгласна съм с Дейна, че и Дженсън и Джаред заслужават Оскар (който аз предварително в мнооооого теми по напред съм им връчила 2 пъти  Whistling).
Наше Сами, лошо Сами и страдащо Сами, ми бяха фаворити. Хареса ми начина по който пресъздадоха 3те части на душата, и как вливайки се в едно я правят толкова огромна. Щом след всички убеждения, за това колко зле ще го прекара Сам разрушавайки стената, го видях ме (поне за сега, а и не мисля, че ще го побъркат в 7ми сезон  Naughty) здрав и читав, само показва и доказва теориите за силата на душите. (м/у другото все се надявах, че ще награби мацката да я цАлува, връщайки се към колата, ох ... беше толкова  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes). Надявам се да ни покажат в 7ми сезон, поне малко повече от спомените в Ада и това как сценаристите го виждат.
Дийн ... бе неотразим. Както казахте и в предишни коментари, постъпи мъжки. Макар да исках да я утрепят тая гад Лиса, съм доволна че я отстраниха по този начин.
Единственото което не ми хареса, е промяната която направи Дийн виждайки новия Кас. Бе повече от очевадно, че изпитва страх (което е нормално, виждайки как утрепа Рафаил), но все пак бе много нетипично за него. Припомняйки си колко нахакан бе като се изправи срещу Сам/ Луцифер, тази сцена с Кас (който се предполага, че му е като брат, по негови думи) ми дойде прекалено слаба и разочароваща. И също така и самият Кас, който иска да му се прекланят?, постъпи по типичния демонски начин. И сега какво? Излиза, че един вид Краули  Heart Eyes е добрият, а Кас лошият. Че Ада ще е Рай и Рая ще е Ад (или поне "Кас" е способен да го превърне)? .... това сценаристите малко им куца.
И от сега мога да предположа каква ще е основната идея на 7ми сезон .... да върнат стария Кас.

... Дейна  Hug
Сладкишите от някой друг. че аз закъснявам за работа  Whistling

# 102
# 103
Добро утро, дами.
Amaris, манипът на Дийн е у-н-и-к-а-л-е-н!
И аз изгледах последните 2 епизода по няколко пъти. Много ми хареса, че бяха ги разделили на Дийн и Сам и и действията им на различни места. Любопитно ми е какво щеше да стане ако примерно бездушнияг Сам беше застрелял душата Сам, нямаше ли пак да се слеят спомените на единия с другия или просто този с душата е нещо като главния сорс и задължително трябваше да премахне другите?
За съжаление претупаха добре финала. Като се сетя и досега как гледам последните 2 епизода от пети сезон и стискам дръжките на стола... очаквах много повече драматизъм. 

# 104
  • гр. София
След четиридневно странстване ето ме отново.
Благодаря на Импалка, че отново е прикъткала пилците в такава уютна темичка   bouquet

С доста голямо закъснение - честит имен ден на Изи! От здраве да не се отървеш и да си много, ама много щастлива  smile3525

Добре дошла на Амарис  Hug

Една бърза вест от тази сутрин - като идвах на работа видях някакъв тип с крака като на Дженсън. Гледах, гледах - ами много грозно му стояха! Не е като на Дженсън да му отиват  Simple Smile

И за последния епизод....Ох, с много смесени чувства съм. Малко ми се стори претупан. Според мен Кас се "надруса" от количеството погълнати души и затова така се преобрази. Мисля си, че той, макар и ангел, все пак е слаб, за да поеме толкова много сила в себе си и затова резултатът е такъв. Интересното е дали ще развие някаква зависимост към "приемането" на души.
И не мисля, че бог е изчезнал, това по принцип е невъзможно. Очаквам в следващия сезон да плесне с пръчката Кас през пръстите. Сега поне имаме цяло лято да си разтягаме локуми и да обсъждаме възмоностите.

Общи условия

Активация на акаунт