Звездни компромати-102

• 63 329
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Това е един и същ модел пръстен, вижда се, възможно е обаче, самият камък да се смени с по-голям, един вид "ъпгрейдване" да му е правено и затова плочката да изглежда по-различно.Може и с различен цвят диамант да се смени, зависи от клиента.. Кардашиан може просто да си е сменила диаманта с по-голям, но дали е така, тя трябва да каже.  Whistling   От жълтата преса твърдят, че си била купила пръстена през 2009 когато си мечтаела да се омъжи за тогавашния си приятел, но не ѝ се получило, та си го оставила за следващия....

# 361
# 362
Не знам коя е, ама на първата снимка изглежда като бременна newsm78

# 363
  • Tам през Атлантическия океан
Годежният пръстен на Ким Кардашиан, който приятелят ѝ е  купил за 2 млн. долара, засечен на ръката на Ким още през 2008/2009год., когато тя вобще не е познавала сегашния си годеник  Wink
ето го пръстенът вчера и ето го същият през 2008-ма  и  пак, сигурно много си го е харесвала и просто си го е подарила сама и нарекла "годежен"??

Tю каква съм вРачка  Mr. Green

От жълтата преса твърдят, че си била купила пръстена през 2009 когато си мечтаела да се омъжи за тогавашния си приятел, но не ѝ се получило, та си го оставила за следващия....
Sunglasses

Е' сЯ годеника е на лице  Sunglasses

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 02:28 от Desss

# 364
здравейте,бих искала да попитам някой знае ли коя е песента от вчерашното предаване -Отечествен фронт със Николета страшно много ми хареса но незнам дори кой я изпълнява Embarassed

http://www.youtube.com/watch?v=-whp15J2n_M

# 365
  • София
Алесандра Амбросио
Робърт Патинсън
Селена Гомез и Бийби  пак  и пак много страст, много чудо  Crazy
Ема  Уотсън
Риана май се вижда малко целулит, ама айде да не съм критична  Wink

За годежния пръстен на Ким - нов е и е купен от годеника  Grinning Явно е имала подобен, но на доста по-ниска стойност  Wink Приятелят й знаел, че Ким обича само хубави и скъпи неща... (като че ли е единствената, хаха)
Ето майлко детайли на английски:
The NBA stud reportedly plunked down a cool $2 million for the Lorainne Schwartz diamond sparkler. Furthermore, Kim’s engagement ring is comprised of a 16.5 carat emerald cut center stone bordered by a 2 carat trapezoid on each side.
Following the proposal, Miss Kardashian told press, “I didn’t expect this at all. I was in such shock. I never thought it would happen at home, and I never thought now.”

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 08:54 от tonkabonka

# 366
# 367
Хвърлих едно око, на Крабовски с ония смотлиовци
Ванко и Николета!По-голяма подигравка не можаха да
измислят за подигравка на тези бабчета!
И какво я представят тази к...ва Нилото
като принцеса, ще кажеш, че се родила със
синя кръв и сребърна лъжичка в устата!!! ooooh!
От някакво пловдивско село беше, пък забравила,
че доскоро била с насрания гъз, от днес вече много
хай левъл!Жалка държава да популяризират такива
недоразумения по тв-то. Tired

# 368
# 369
Момичета-клюкарки,коя е дамата до Румен Дунев

Емануела?  Thinking

# 370
Момичета-клюкарки,коя е дамата до Румен Дунев ....
И на мен на Емануела ми прилича.  Rolling Eyes

# 371
  • на пистата
Момичета-клюкарки,коя е дамата до Румен Дунев

Емануела?  Thinking
не е тя.

# 372

Точно певицата Емануела е!  Peace

# 373
  • София
Добре де, като казвата, че е точно Емануела, откъде сте толкова сигурни?
На мен изобщо пък не ми прилича на Емануела. Усмивката и зъбите не ми се връзват с нейните.

# 374
  • Viena
Не е Емануела,нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт