Мъжете и козметиката

• 10 071
  • 121
  •   1
Отговори
Или по-точно козметичните процедури.  Ходят ли вашите мъже на козметик?  Маникюр, педикюр, коломаска? Чувстват ли се неудобно? Битува ли още мнението, че мъж, който ходи на козметик е...хм, метросексуален.

# 1
Не. И посмъртно не би отишъл.. Laughing
Само на подстрижка. Sunglasses
Бившият ми мъж обаче обичаше - ходеше си на всичко. Пак си беше мъжкар.

# 2
  • В една Дупка.
Само педикюр. Peace
Без лак. Wink
За мен, дори  и другите  процедури са приемливи, стига да ги желае.
Но на моя не може да му дойде ищаха..прави си вкъщи само обезкосмяване на подмишниците. 

# 3
Ходи на кола маска.

# 4
  • Linz
Да бе, аз не ходя, той ще иде.

# 5
Таткото на моя син започна от обезкосмяването /по моя инициатива/ и се разпростря- впоследствие- върху солариум, коламаска на всевъзможни части от тялото, оформяне на вежди, маникюр и педикюр /с гланц на ноктите понякога/. Освен това е наясно и ползва всякаква козметика за мъже. Спортува много, ходи и на медицински масажи при необходимост.
Не изглежда метросексуален, по-скоро спортен и много опрятен.

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 20:35 от Анонимен

# 6
Тццц, на нищо такова не ходи. ))))
Лично аз, нямам нищо против мъж да посещава подобни процедури. Ама...моя не е от тях. )

# 7
Не, дори аз го подстригвам, навсякъде където има нужда.
То аз освен на фризьор и масаж не ходя, той остава да хукне по педикюри и маникюри.   Laughing

# 8
 Не ходи, само на подстрижка, но си бръсне сам мишниците.

# 9
Не.
Даже не знаех, че има мъже които ходят на маникюр и педикюр специално...(това щото и аз не ходя, иначе излиза че е можело да засека някой там и да съм по-светната)

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 23:33 от Arizona

# 10
  • София
Не. За косата му се грижа аз. За останалото си се грижи той сам.

# 11
  • Sofia
И моят не ходи. Подстригва се и се обезкосмява в къщи и толкоз. Не би имал нищо против да отиде и на козметик или масаж, на маникюр по-съмнително. Но понеже и аз не ходя, явно нямаме навици.

# 12
Моят на нищо не ходи и не се обезкосмява. Аз го подстригвам веднъж-дваж годишно и това е. Аз също никога не съм ходила на козметик и не знам колко често се срещат мъже там, ходя само да ме подстрижат от време на време.

# 13
  • София
Таткото на моя син започна от обезкосмяването /по моя инициатива/ и се разпростря- впоследствие- върху солариум, коламаска на всевъзможни части от тялото, оформяне на вежди, маникюр и педикюр /с гланц на ноктите понякога/. Освен това е наясно и ползва всякаква козметика за мъже. Спортува много, ходи и на медицински масажи при необходимост.
Не изглежда метросексуален, по-скоро спортен и много опрятен.
Не изглежда метросексуален?! Тотално епилиран, с изкуствен тен, маникюр, педикюр, гланц и оформени вежди??? И това е спортен, опрятен тип?
Е какво е метросексуален тогава? Грим ли му липсва?

# 14
Мъжът ми и големият ми син си имат машинки и се обезкосмяват вкъщи. Не виждам някой от тях как би отишъл на козметик, маникюр, или педикюр Naughty Поддържат идеална хигиена, даже синът ми се вманячва да си маха космите, но сами се оправят.
А пък малкият само си гледа космите дали са пораснали достатъчно, че да може да ги маха hahaha

Общи условия

Активация на акаунт