Мъжете и козметиката

• 10 083
  • 121
  •   1
Отговори
# 30
Знам какъв е случаят - нямаха никакъв сексуален живот помежду си и се преструваха на семейство заради детето Wink. А въпросното чистене на уши съм го виждала с очите си, след това той излиза и жена му е наясно че  отива при любовницата си... но не й пука, защото между тях отдавна всичко е свършило Tired

newsm09 Олеле божке... Не стига че тя му чисти ушите ами и пред тебе... Дали му мие дупето преди да излезе - и там да е чист?...

По въпроса - има си тример и го ползва поне 1 път месечно за гърдите,интимните части и подмишниците... Срам го е да ходи на кола маска долу...

# 31
А дълъг нокът на малкото пръстче  Laughing
Отврат!!! Close Sick

# 32

newsm09 Олеле божке... Не стига че тя му чисти ушите ами и пред тебе... Дали му мие дупето преди да излезе - и там да е чист?...
Да бе, много странно, а най-странното е, че бяха постигнали някакви такива приятелски отношения...Например, той преди да излезе дойде при нас и й каза весело: "Мацо, айде оправи ми ушите малко". И тя без да си прекъсва разговорът с мен, си му изчисти ушите, казаха си чао-чао, а аз гледах като теле, но на тях не им прави впечатление. Запомнила съм точно случката, защото на мен много ми направи впечатление Thinking.

# 33
  • София
 Ходи само на фризьор. Иначе се обезкосмява с моя депилатоар или машинка, без ръцете и краката. Понякога му помагам, нито ми се увеличава, нито ми се губи тръпката от това.

# 34
  • Насред хаоса
Имах позната, която дори чистеше на мъжът си ушите с клечки и го епилираше където има нужда.
  ooooh! smile3505 Sick smile3544 Кажи ми, че това не е истина, плийз!
Щях да се изкажа надълго и нашироко, ама ми секна ентусиазмът нещо ...  Tired
Мъжът ми ходи само на фризьор.

# 35
и моят мъж ходи сам и само на фризьор.
не искам и не съм ставала свидетел на поддържане на личната хигиена на когото и да е било, дори това да е собствената ми законна радост.

# 36
Ходи само на фризьор.
Епилиране ,солариум ,оскубани вежди и гланц на ноктите ми звучи смешно.

# 37
  • Варна
Я, имаме клонинг на http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=460244.0.

# 38
За подстрижката, маникюра и педикюра на всички мъже у дома отговарям аз. Не са нек'ви космати змейове и за малкото си растителност се грижат сами.

# 39
Ходи само на фризьор, защото аз така и не усвоих това майсторство.
Ако реши да посети другите изброени, сериозно ще се притесня, но засега няма такава опасност.
Днес на едно кръстовище от съседната кола се подаваше мъжка ръка, за която няколко секунди се чудих какво не ми изглежда както трябва. После установих, че е изцяло епилирана и с маникюр с безцветен лак  Sick Sick Sick
А за почистването на ушите няма да се изказвам, че пак ще стане любимата ми тема какво правим пред и на половинките си  Joy

# 40
  • София
Не. И посмъртно не би отишъл.. Laughing
Само на подстрижка. Sunglasses
Бившият ми мъж обаче обичаше - ходеше си на всичко. Пак си беше мъжкар.

Това все едно го е писала моя милост Peace

# 41
  • Бургас
Аз съм от жените, които не приемат епилация, солариум и всякакво скубане на не знам си какво по мъжете.Могат да си премахнат сами космите под мишниците, около интимните части и да се обръснат, оттам - нататък всичко останало ми се струва прекалено за мъжкари, ако претендират за такива.Неприятно ми е като съм виждала мъж с гладка ръка.Та моята си има косми и не виждам смисъла да се премахват.И като лъсне моята до неговата примерно, той ще се озъби, че съм "неподдържа" да речем, поради това, че не си махам космите по ръцете, в което начинание не виждам смисъл.

# 42
ходи на фризьор само.
Каквото си обезкосмява си го прави сам вкъщи Simple Smile

# 43
Абе отдавна се чудя, тези мъже, които се коламаскират, скубят ли си и задниците? Щото някак смешно идва да си оскубеш краката, а растителността на задника да остане. hahaha

По темата - мъж ми ходи на фризьор веднъж месечно, и редовно се къпе. Това са му грижите за външността. Ако го видя с оскубани вежди или крака, ще умра от смях. Ама няма да ми достави това удоволствие.  Crossing Arms Laughing

Дали краката му са така топли и през зимата, понеже не ги скубе? Thinking 

# 44
  • София
Сам се обработва с машинката - от глава до пети! Mr. Green
От време на време тествам върху него някакви мазила.

Общи условия

Активация на акаунт