Мъжете и козметиката

• 10 087
  • 121
  •   1
Отговори
# 15
Единствения мъж, когото познавам и се обезкосмява, е....гей! Laughing

Мъжете около мене просто спазват нормална хигиена и си изрязват ноктите. Laughing

# 16
Верно, че е по-хигиенично, но чак такова масово епилиране при мъжете напоследък взе да ме дразни.
Колега в отдела си обезкосмява и ръцете при условие, че далеч, далеч няма нужда.

Дотолкова се вманиачиха мъжете, че вече започвам да заглеждам с любопитство и нездрав интерес неепилираните. Изглеждат ми... мъжествени.  Blush И се улавям, че се питам как ли иглежда и без дрехи.

Естествено не слагам в това число прекомерно окосмените, при които е наложително.

# 17
  • Linz

Мъжете около мене просто спазват нормална хигиена и си изрязват ноктите. Laughing
Подсети ме, че забелязвам все повече мъже с неизрязани нокти. И това ли е някаква нова мода?
Мъжка ръка с дълги нокти ми е отвратителна гледка.

# 18
А дълъг нокът на малкото пръстче  Laughing

# 19
Все съм се чудела на предназначението на този дълъг нокът. Crazy

# 20
  • Tам през Атлантическия океан
Все съм се чудела на предназначението на този дълъг нокът. Crazy
Ползват го като отверка  Rolling Eyes?!?

# 21
Първите мобифони нали бяха с  антенка, та казваха, че вече ще си бъркат с тях в ушите.

# 22
Ходи да му обезкосмяват мишниците. Иначе си има машинка и аз го подстригвам вкъщи. Ноктите му са винаги излъскани, сякаш има безцветен лак, заради това, че еждневно работи с едни гумени материали, които му ги полират.
Като цяло моят мъж си има достатъчно нежна кожа и черти на лицето и е достатъчно просто да се обръсне, за да изглежда добре. Ако питаш него самия, разбира се е много важно поне три пъти седмично да се ходи на фитнес, а напоследък - всеки ден.
 Ако тръгне да скубе вежди ще стане достойна плячка за дъртите ...амбриажи.

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 14:34 от Анонимен

# 23
  • София
Ходи на фризьор. Не ходи на козметик, маникюр и педикюр...
Не харесвам мъже, които отделят повече време от мен на козметични и разкрасителни процедури.

# 24
не, не ходи.
жена му понякога се занимава с някои неща по красотата му и толкоз

# 25
Чистоплътен е, с изрязани нокти, обръснат през ден и добре окосмен почти навсякъде  Joy Не му е работа да ходи по солариуми, педикюри и прочие...нямаше да го изтърпя...той си има друга работа и цели Wink

# 26
  • Варна
Разбира се , че не! Не мога да понасям мъже с оскубани вежди,изкуствен тен и тотално обезкосмени навсякъде. Sick

# 27
Слава богу не сме достигнали такива сестринско- братски отношения или тип приятелка-приятелка, че да си подстригваме взаимно косите или... разни части от тялото Stop. Имах позната, която дори чистеше на мъжът си ушите с клечки и го епилираше където има нужда. За мен това е отврат Sick. Виждането ми е, че всеки трябва да изглежда чистоплътен и подържан, без партньорът му да става свидетел на това как го постига. Губи се тръпката някак...иф ю ноу уот ай мийн Wink

# 28
Слава богу не сме достигнали такива сестринско- братски отношения или тип приятелка-приятелка, че да си подстригваме взаимно косите или... разни части от тялото Stop. Имах позната, която дори чистеше на мъжът си ушите с клечки и го епилираше където има нужда. За мен това е отврат Sick. Виждането ми е, че всеки трябва да изглежда чистоплътен и подържан, без партньорът му да става свидетел на това как го постига. Губи се тръпката някак...иф ю ноу уот ай мийн Wink

Има хора, които изпитват тръпка точно когато се епилират взаимно. Не знаеш какъв е случаят, може чистенето на уши и взаимната епилация да им действа.. стимулиращо. Съвсем сериозно.

# 29
Знам какъв е случаят - нямаха никакъв сексуален живот помежду си и се преструваха на семейство заради детето Wink. А въпросното чистене на уши съм го виждала с очите си, след това той излиза и жена му е наясно че  отива при любовницата си... но не й пука, защото между тях отдавна всичко е свършило Tired

Общи условия

Активация на акаунт