мероприятия за 1 юни

• 17 100
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Аз на толкова малко дете бих му направила парти вкъщи. Синът ми е по-голям (3г), но съм му приготвила 100 балона (12лв), които да го засипят като отвори детската стая и малка торта с любимите в момента Грижовни мечета.

# 31
  • София

CLEVER BOOK  ви кани:

Заповядайте на
1 ЮНИ от  10.00 часа,
на голямата площадка зад блок 88, кв.”Мусагеница”
на детско парти с много
изненади, подаръци и танци!
С любезното съдействие на
кмета на район ”Студентски”
и подкрепата на магазин и клуб по танци
“ AIS FASHION KIDS“.
ОЧАКВАМЕ ВИ !

# 32
1 ЮНИ от  10.00 часа,
на голямата площадка зад блок 88, кв.”Мусагеница”===хеххех супер,няма да ходим да се блъскаме по центъра.  Heart Eyes

# 33
Здравейте,
Не е организирано мероприятие,но някой може да се възползва - наскоро минавах покрай Кооперативния пазар в Люлин - на поляната има разположени различни забавления - като лунапарк. Подобно,но по-малко има и в кв. Гео Милев- срещу сладкарница Неделя.
Весел празник и много усмивки на мами и дечица  bouquet

# 34
  • София
Някой знае ли за 1 юни в парк "Заимов" дали ще има нещо организирано за малчуганите?

# 35
Някой знае ли за 1 юни в парк "Заимов" дали ще има нещо организирано за малчуганите?

http://www.ecopack.bg/bg/Golyamo-praznenstvo-v-park-Oborishte-po … vi-yuni/170/view/

# 36
  • Варна
Добре. Аз не мога да разбера защо само за София говорим. В провинцията няма ли деца? Темата е зададена така, че предполага тук да се посочват мероприятия без ограничения в територията.
Мен, например, както можете да се досетите, ме интересуват мероприятията във Варна и смятам да публикувам някои тук с надежда, че и други мами от варна ще се включат.
http://www.grandmall-varna.com/bg/events/
http://www.mallvarna.com/bg/events/862/Кампания-Децата-на-Варна.html - това ми изглежда ограничено до участниците
http://detskikat.com/ - тук пък нищо не са публикували за празника
Всъщност мен от тук нищо не ме привлича като вариант, така че ще очаквам и други предложения

# 37
  • София, България
Интересно изглежда това в парк Оборище. Аз сега се замислям, че тъй като е работен ден, може би лудницата няма да е толкова голяма все пак ... Та може и да посетим някое от мероприятията.

# 38
  • София
Имам си правило - на първи юни не подавам носа си навън, да не говорим да заведа децата си да се бутат някъде с цел "ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ". Забавляват се 364 дни в годината, с изключение на първи юни.

Мхм, мхм, точно така!
Сега съм си у дома и съм пуснала на големия оферта за пикник в Западния парк, ама в дивата част, иначе няма паркове, няма маркове, всичко е такъв фраш, че да ти се отще.

# 39
Добре. Аз не мога да разбера защо само за София говорим. В провинцията няма ли деца?

Ами кой те спира да публикуваш инфо?! Аз да бях до плажа, не ми пука за никакви организирани тържества и паркове.  Crazy

# 40
Ще има зеленчуков празник от 11 часа в Ботаническата градина!

# 41
  • Варна
Добре. Аз не мога да разбера защо само за София говорим. В провинцията няма ли деца?

Ами кой те спира да публикуваш инфо?! Аз да бях до плажа, не ми пука за никакви организирани тържества и паркове.  Crazy

Октоподче, то ясно, че морето те влече, ама аз не смея с мойте двете да отида там. Малката е като багер и рискувам да преяде с пясък  Grinning

ПС: Може би поста ми изглежда малко троснато, но го написах без никаква зла уписъл  Peace

# 42
Ето специално за варненци Simple Smile
Ден на отворени врати във формированията от Българската армия
На 1 юни, във войсковите формирования на Българската армия ще се проведе Ден на отворените врати. Събитието се организира по повод Международния ден на детето, съобщиха от Министерство на отбраната.
В гарнизоните Пловдив, Плевен, Шумен, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Хасково, Благоевград, Горна Баня, Карлово, Белене, Асеновград, Свобода и Мусачево войсковите формирования от състава на Сухопътни войски ще отворят врати за гражданите. Те ще могат да разгледат въоръжение и бойна техника.

Авиобазите в Крумово и Безмер от състава на Военновъздушните сили и военноморските бази Варна, Бургас и Чайка също ще отворят утре врати. В тях ще бъде показана авиационна и морска техника.

Националният военноисторически музей отбелязва 1 юни - Деня на детето с ден на отворени врати и финал на националното състезание „Познавам ли моята България".

# 43
По случай на деня на детето PRISUN организира голям празник за децата на София. На 4 юни, от 15 до 19 часа, Южният парк (при входа откъм бул. Витоша) ще се превърне в сцена на игри и забавления за малките посетители на парка и техните връстници от домовете за деца, лишени от родителски грижи в София.

а празничното настроение на малките гости ще се погрижат актьори и аниматори. Забавленията ще включват представления, игри и песни. А за да бъдат дейни участници в своя празник, децата ще имат възможност да поемат микрофона от професионалните актьори и да изпълнят своя любима песен или стихотворение. Запалените по изобразителното изкуство ще дадат изява на таланта си в конкурса „Рисунка на асфалт”.
PRISUN ще раздаде много подаръци на гостите на празника, като голямата награда за най-активния и талантлив палавник, ще бъде колело.

Във Варна инициативата е организирана от фондация „Св. Св. Константин и Елена”. Тя включва два празника – в двора на дома за деца, лишени от родителски грижи „Другарче”, със специални гости учениците от дома „Княгиня Надежда” и общоградски празник, на който са поканени и децата от детски комплекс „Вяра, Надежда и Любов”, с. Кичево. Специалното парти с балони за всички малки палавници във Варна ще се проведе на 1 юни от 17.30 часа на детската площадка на Rappongi (ІІ буна на плажа).

В Пловдив денят на детето ще се превърне в двудневен фестивал, отново организиран с подкрепата на сокове и нектари PRISUN. Инициативата се провежда от общината на града на 31 май и 1 юни, като идеята е всички талантливи деца да получат своята сцена. Затова и специалната игра - „Микрофонът на PRISUN”, ще дава възможност на всяко дете за свободна изява с песни, стихотворения и танци през двата фестивални дни и ще радва със свежи сокове за награда

# 44
Първоюнски парад с любими детски герои очаква почитателите на празненствата и веселието. Парадът тръгва на 01.06 в 16,30 часа от партера на Grand Mall и завършва на етаж 2 пред кино Арена с танци, демонстрации по бойни изкуства и много награди. Малки и големи ще имат възможността да спечелят покани за двама за официалната премиера на филма Кунг-Фу панда 2 от 19 часа в кино Арена в Grand Mall.

Първоюнските инициативи продължават с откриване на изложбата "Майки и приятели на деца аутисти: Чуйте за нашите деца", която е част от световната кампания Autism Mothers. Изложбата включва фотографии на майки на деца от аутистичния спектър от цялата страна, както и на известни личности, сред които Део, Ники Кънчев, Гала, Марта Вачкова, Графа, Камен Водиничаров.

Детският празник ще завърши с нашествие на герои от Cartoon Network в Grand Mall на 4 и 5 юни от 11 до 15,30 часа, което освен веселие ще донесе и хиляди награди.

Общи условия

Активация на акаунт