СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 330
  • 476
  •   1
Отговори
# 210
Раче,тази година летния вирус е такъв. Почти си се оправил... ама не съвсем. Лечението е много просто - УЗО (или мастика). Преди вечеря. Може и с айран.
И не смятай, че се майтапя. Казвам ти го от опит. И на други познати  Laughing

# 211
беше,но болките в корема остават    Sad Всеки ден има оплаквания.На моменти се свива и се държи за корема.Мислех дали не са киселини,но той се държи точно над пъпа.Утре ще е ден за лекари  Confused

# 212
  • София, "Младост 3"
Може би ако др не излезе пусни пак изследване разширено обаче за гадинки стомашни

# 213
  • в полите на Балкана
Friend, благодаря за съвета.  Heart Eyes Ще се възползвам от него при следващия такъв случай стига да не е пак по малките мъже.  Wink
Наистина, уж си се оправил и.....хоп отново.  При малкия беше гарнирано и с болно гърло и запушен нос. Обаче си замина  Thinking и не искам да се връща повече поне не и тази година.

Сега имам нужда от малко помощ от пловдивчанки. Търся спортна зала "Надежда" Единственото което знам е че се намира в раьон източен и е новооткрита.

# 214
  • София и там където не се пуши
Едвам намерих темата  .

Ето малко да ви събудя http://www.youtube.com/watch?v=3UVmq9w93kc&feature=share

# 215
  • София / Пловдив
Добро утро и от мен  Laughing

Дороти, вчера тъкмо си мислех, че отдавна никой не е писал...

Добре ли сте? Аз се сдухвам от работа, ученичката вече свикна, периодът на адаптация попремина, вече ходи доволна и спокойна на училище.

# 216
Вълкът не съм го засичала, какво става с него  newsm78 newsm78 newsm78 .

Иначе сме добре. Голямото много ме ядосва и съм се отчаяла.

# 217
  • София / Пловдив
Вярно, че и из Фейса го няма Вълчо... дано са добре.

Я кажете, приготвила съм си една кора от нар, да имам за чай срещу разстройство.
Да я суша ли или да я пазя в хладилника?
И после каква е дозата за чая?

# 218
  • София, "Младост 3"
 Peace
аз имам проблеми и пак кеся тук
Дани малко изостава, мен ми се вижда нормално - той прави големи постижения за дни, а учителката все повтаря как е извън стандарта
вече съм  Crazy аз ли съм мека, те ли са строги...
 Heart Eyes

# 219
Те си баят, за да кажат после колко много са постигнали, ако не сменяш учителката.

# 220
Здравейте момичета! Понеже момчетата съвсем не пишат.
И на мен ми е домъчняло за вас тези дни.  Hug
Ние с Иви сме добре. Тя има дарба - става любимка на всички учителки, логопеди, рехабилитатори и т.н. Но в къщи да знаете само каква малка чумичка е. Не ми дава да се доближа да компютъра без нея. С нея сме сами повече от 1 година. Мама се възстанови добре от инсулта. Татко обаче преди лятната ми отпуска се срина напълно, имам пред вид психически. Много голяма борба. От края на август беше 20 дни в "Свети Наум". Сега вече е по-добре, но не бива да остава сам. Това са нещата от живота. Родителите ни остаряват.
Чак се изненадах как в това непрекъснато тичаяне се сдобих с ново гадже. Този път си е в София.  Ще видим.

Хайде да си направим СРЕЩА!
Давайте предложения за ден, час и място подходящо и за деца!

# 221
  • в полите на Балкана
Я кажете, приготвила съм си една кора от нар, да имам за чай срещу разстройство.
Да я суша ли или да я пазя в хладилника?
И после каква е дозата за чая?

На мене ми дадоха половин сушена кора от нар. Казаха ми да сваря едно парченце от нея с чаша вода докато остане половината и да го дам да го изпие. Подейства веднага.

Аз съм на път да се срина психически. Проблемите ме затрупват един след друг. Ту малкия, ту големия с болестите му, нещо и със съпружеското тяло сме на различни планети от известно време.
Денс бе най шантавия ми ден, започнах го със сълзи, минах през засядане в асансьор с младежа в края на работния ден , загубен ключ и какво ли още ме чака до края. За капак трябва и да къпя, а банята е супер тясна, бабите от съседната стая са с претенции, че им пречи тоалетния стол в нея #2gunfire Не е истина просто......а  как ще устискам до понеделник. Cry
 Ако има среща броите ме и мен.

# 222

Чак се изненадах как в това непрекъснато тичаяне се сдобих с ново гадже. Този път си е в София.  Ще видим.

Хайде да си направим СРЕЩА!
Давайте предложения за ден, час и място подходящо и за деца!

newsm44

За среща кажете вие по-заетите кога, аз моите знаете отдавна си ги оставям сами.

Раче, няма как при толкова напрежение да сте в една посока със съпружеското тяло. На бабите не им обръщай внимание.

# 223
Добре сме. Житкам такси една мъничка колица, шевролет матиз. Казва се Матю и имаше вчера имен ден. Наздраве! Плащам наем за нея.
Купих си мицубиши за собствено такси, в момента е за боядисване. Ще се казва Ночной дозор

# 224
  • София
Вълчо, с удоволствие бих се повозила при теб! Flutter
 И аз искам среща и силно се надявам да успея да дойда. Бих предпочела да е в петък, събота или неделя....но и през седмицата бих се постарала много, за да дойда.
 Наде, на теб ще ти пиша на лични.
 Раче, има такива тройно критични дни, минават. Hug
 Марианка, Марианка, усещам прелитащи и пърхащи пеперудки край теб! Laughing Чак да му се прище ново гадже на човек Flutter. Ще ти преподам танца с пердето , само малко повечко тлъстинки за тръскане ти трябват.
Отивам да къпя децата.
Липсва ми тази темичка много!

Общи условия

Активация на акаунт