Лещи за очи -3

• 107 077
  • 1 057
  •   1
Отговори
# 840
  • В полите на Пирин планина
Lady Brinne ,и аз поръчвам от някакъв поляк-тук в темата някой го беше препоръчал-наистина много коректен-бърза доставка и наполовина по-ниски цени от тукашните  bouquet

И аз видях линка в темата, но вече съм поръчвала и от друг ибей-продавач, безпроблемно. Заради лещите, Биофинити, които ми излизат около 50 лв три комплекта, се регистрирах там, но съм много доволна  Peace

# 841
            Saglasen sam ce v Balgariq lestite sa dvoino po skapi. Az si gi kupuvam ot Milano i sa mnogo po evtini, nqkoi modeli daje blizo 3 pati!!! Raztvorite sasto sa po skapi, pocti dvoino!

# 842
Моля да пишете откъде купувате онлайн лещи на сносни цени.

# 843
              Az si gi kupuvam licno ot tam, kato hodq na gosti na brat mi, koito jivee tam ot 13 godini, po internet ne sam poracval. Tuka sa napravo brutalni s cenite.

# 844
И аз съм купувала от поляка, но ми беше объркал диоптъра, върнах ги обратно и ми прати от моя.

# 845
Моля да пишете откъде купувате онлайн лещи на сносни цени.

Аз от ибей си купувам - последните пъти от този продавач:

http://www.ebay.com/itm/170769825865?var=470065749317&ssPage … 649#ht_2100wt_681

# 846
# 847
Видях нови лещи от продавачите,които сте посочили:
Biofinity - Night&Day-Konta​ktlinsen 2×6
Ползвал ли е някой такива и каква е разликата с тези,на които не пише ден и нощ,цената им е сходна:
Biofinity Kontaktlinsen 1×6 Monatslinsen

# 848
Здравейте,имам въпрос към тези,които носят лещи и имат астегматизъм.Какви лещи предпочитате като марка,цени,сами ли ги поръчвате или е задължително да се поръчат от оптика,може ли да се поставят самостоятелно или манипулацията пак се прави в сп.кабинет.И евентуално да ме насочите към подходяща оптика във В.търново.

# 849
Аз имам астигматизъм, но е толкова малък, че не го регулирам с лещите, които нося. Предпочитам Pure Vision на Bausch&Lomb. Иначе няма разлика между тези лещи, които регулират само диоптъра и тези, които регулират и диоптъра, и астигматизма. Поне аз не намирам, сама си ги слагам и махам.
Ти за пръв път ли ще ползваш лещи? Какво пише на рецептата ти?

# 850
Не,дълги години носих обикновени лещи,но след раждането астигматизма ми се влоши и минах на очила,защото обикновените лещи не можеха до край да ми го коригират и изпитвах дискомфорт -недовиждах. Сега от време на време си слагам обикновени лещи и не се чувствам добре-доста размазано ми е.А с очила ужасно много ми омръзна и за това питам за алтернатива с най-малко компромиси относно яснотата на образа.

# 851
Ами отиди в някоя оптика и ще ти кажат кои лещи коригират И астигматизма  Peace
Аз въобще не можах да свикна с очила  Crossing Arms

# 852
Ами отиди в някоя оптика и ще ти кажат кои лещи коригират И астигматизма  Peace
Аз въобще не можах да свикна с очила  Crossing Arms

Според мен трябва да посетиш специалист преди да купуваш, защото предполагам при лещите корекцията ще е различна от тази при очилата  newsm78

# 853
Да, да, трябва да си имаш рецепта и за очила, и за лещи Peace

# 854
Аз до колкото си спомням при последният ми преглед ми казаха,че рецептата за очила е идентична и за торични лещи.

Общи условия

Активация на акаунт