СТЪКЛЕН ДОМ (сезон 3) - ИЗКУШЕНИЕТО - тема 17

• 38 545
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • au bout du monde
Като спасят Камен и Боряна, дано се сетят да потърсят и Чарли  Mr. Green

# 721
а какво ще кажете за Алекс. Дано най накрая и тя се осъзнае и поеме по правилният път.

# 722
За Алекс дано се осъзнае сега като разбра че има братче и че приятелите и отново са до нея . И това не дадоха каква и беше реакцията като разбра че се е сдобила с брат

# 723
  • София
след това разкриване на тайни чарли няма как да умре Simple Smile
По скоро Албена ще избяга и ще ги държи в напрежение да не се появи за отмъщение... или пък ще се разкае...

# 724
Сещате ли се, че по Новините на БТВ в началото на април дадоха като снимат финалните сцени от днешния епизод. Е на тези хора 2 месеца ли им трябват да озвучават и да монтират сцените?! Thinking Да не би "почивката" между сезоните да е малка, защото ще са снимали доста, ако са продължили оттогава досега.   newsm78

# 725
 Малка малка колко да е малка 1-2 месеца

# 726
Сещате ли се, че по Новините на БТВ в началото на април дадоха като снимат финалните сцени от днешния епизод.

Беше началото на Май!  Peace

# 727
"Борянаааа"

"Каменееее"

Ей как му се нервих... за какво само вика от хеликоптера, а не скача... фобия трънки...

Поправям се... човека не можел даже и да плува...

Няма значение дали може да плува или не... Кво се драха да викат двамата... Абсолютно тъпа изкуствена сценка и ненужно дълга. Направо ми отрови цялата серия.

Хари наистина много радва.  Grinning

# 728
  • Варна
Албена да не роди близнаци в 4ти сезон, много ми бие на Кейт от "На изток от рая"  Laughing

# 729
  • София
С края на сезона , гледам че свършва и темата .
Серията беше хубава  Crazy Чудя се само за кой ми е по жал за Чарли или за Камен  Flutter Blush Heart Eyes

# 730
Чак Септември ще почне нов сезон.
Сериите се снимат доста по-рано, тази специално е снимана по-скоро. Иначе минава повече време.

# 731
  • София
Албена да не роди близнаци в 4ти сезон, много ми бие на Кейт от "На изток от рая"  Laughing
Чарли какъвто е плодовит нищо чудно  Laughing

# 732
Албена ако роди Чарли ще се напълни с деца.Интересно ми е как Елена допусна Виктор да спечели . Или и тя му готви някаква изненада

# 733
Никаква изненада не му готви. Нямаше и нищо срещу него. Тя самата си каза, че само го плаши.

Голямо завръщане на Вергов няма що! Mr. Green

# 734
Никаква изненада не му готви. Нямаше и нищо срещу него. Тя самата си каза, че само го плаши.

Голямо завръщане на Вергов няма що! Mr. Green
smile3521 Joy

Общи условия

Активация на акаунт