СТЪКЛЕН ДОМ (сезон 3) - ИЗКУШЕНИЕТО - тема 17

• 38 541
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Ще има ли нова тема????????

# 736
Мисля че завръщането на Вергов тепърва предстои. И мисля че Елена не говори само така ще си му върне на Виктор

# 737
Е може ли пък такъв финал!?Изпитват ни търпението и нервната система или какво?В края на втори сезон ни оставиха да се питаме дали Боряна е жива.В края на трети-дали Камен и Чарли са живи.А в края на четвърти дали няма да има масово изтребление?Ало,сценаристите,не може ли поне малко по-оптимистичо като за край на сезона? Peace

# 738
Аз да питам не на място кога ще е следващия сезон?

На днешния епизод не ми хареса (пак) боряна. Дръпна малко в играта, но с това дуднене към Албена ми досади много. Ако бях аз да съм я упоила

# 739
Е то се  знаеше за Чарли, Mr. Green то ако няма съспенс, няма да има трепетно очакване. И няма висок рейтинг наесен. Беше ясно че ще свърши нарочно неочаквано.

# 740
То добре, да ни оставят да тръпнем в очакване до септември. Ама да не направят пак като в този сезон. Да ги дават след 5 години и никой да няма нищо общо с това, което е бил в трети сезон.  ooooh!

# 741
Като стана дума по-нагоре за Алекс, много странно ми стана как я оставиха сама Елена и Христо. Последното нещо според мен, което трябваше да направят, е да заминат и да я оставят. И Елена усмихнато да каже на Христо "Имай вяра". Алекс трябваше да се почувства обичана, не отново сама. Хубаво, че беше Хари и хубаво, че се появиха и останалите благодарение на Хари.

# 742
Боже, наистина ми стана много смешно със сценката в язовира.Помислих си, че Албена и върза краката и Боряна затова не скача и затова беше това викане.Доста се изумих като скокна след дрането.  Laughing
 Да, Диляна ми хареса как игра, но беше тъпо това с ръгването на Чарли.Много лесно се излъга.

# 743
  • София
Моля кажете кучето в крайна сметка намери ли се? Че ми се наложи да стана заради малкия и пропуснах сцената, когато Хари е намерил Алекс. Дъщеря ми твърди, че кучето е било там....
Така ли е? Че много  мъчно ми стана за животинчето....

А иначе аз смятам, че Чарли няма да го има вече. Още повече след разкриване тайните на Алекс и Сиана той вече няма развитие. Умирайки, той ще стане герой в очите на всички. И никой няма да се срамува от връзката си с него.
А Камен - със сигурност ще оживее. Не може и двамата да оцелеят.

# 744
  • Разпиляна във въображението
Ако Диляна говореше по-добре, без да й пречат джуките, щеше да е супер. Репликите й им харесаха, а и има необходимото психо излъчване.

Чарли ранен, в безсъзнание... лоша работа. Не го знаят точно къде е, дано да го намерят.

Сияна пък как не отиде при Дани бе ooooh!

Хареса ми изпадналата Алекс. На моменти беше толкова изтерзана. Тъпо беше с наркотика след като загуби кучето. Но сцените й не бяха лоши.

На доста БМВ-та се нагледахме тази серия. Чак и полицейската кола беше такава.

ВаняМ, кучето само си намери къщата Wink

# 745
  • au bout du monde
Следващият сезон искам да започне откъдето е свършил този Crossing Arms

Алекс и Сияна хубаво се изясниха Crazy така се изгледаха Mr. Green

Стана ми смешно Сияна като й каза: "може да спим тримата в хола или ако се наложи да изгоним Дани" Joy

# 746
кучето се беше прибрало  Laughing

# 747
  • Варна
Това е най-малоумният край на сезон, който мога да си представя ooooh! Е може ли така да свърши посред действието Crazy
Освен, че Вергов се появи точно колкото се появи и в трейлъра, без нито секунда в повече, нали и Касабов старши щеше да се впусне в битка за семейството, нищо такова не видяхме. Или това го пазят за следващия сезон?

# 748
Изключително тъп епизод,най-слабия за мен от целия сезон.Нищо интересно,никаква развръзка,никакво напрежение.Явно на Попова й отиват злобарските роли,хареса ми как играе.
Септември за мен ще е продължение на сезона - развръзката.Камен и Чарли естествено,че са живи.

# 749
Епизодът не донесе почти никакви изненади, защото правиха като малоумни реклами и всичко беше ясно. Да не говорим, прекъсването за реклами на най-напрегнатия момент им спечели моето презрение:) това отдавна не го бях виждала.

Общи условия

Активация на акаунт