Всичко ми е безразлично....

• 25 744
  • 317
  •   1
Отговори
# 300
  • София
какво да правят грозните жени?
Които никога ,или почти никога не могат да видят възторга в нечии мъжки очи?
Кои са тези грозни жени? Аз не мисля нещата по този начин или поне не ми се е случвало да срещам грозни жени. То звучи като канско клише, знам, че красотата е състояние на човешкия дух, но аз така виждам нещата. А и за атрактивността на една жена е важно да е женствена и да държи на себе си, т.е. да се грижи за външния си вид, не толкова да е с перфектни физически данни. За съжаление не е удобно да ти дам изчерпателни примери с хора, които познавам, но най- желаните жени, които съм срещала далеч не са били най- красивите по еталона от списанията. няколко са и с доста сериозно наднормено тегло, но така греят, такъв сексапил пръскат, че някой би седнал да ги сравнява с еталони само ако нещо му хлопа.

Някога тук прочетох много хубав пример от едно изследване. Група учени разиграва сценка на една магистрала. Две еднакво красиви жени, според мнението на анкетирани мъже, които са ги виждали на снимка, са закъсали в на различни места аварийната лента. Търсят някой да им даде бензин. След два часа на една жена са помогнали, не помня, но да речем 20 мъже, а на другата един. Учените анкетират преминалите покрай жените и установяват, че жената, която почти не е получила помощ е била отбягвана, защото е била много нацупена, изглеждала е отчаяна. Другата жена е била закъсала, но е показвала, че приема положението си по- позитивно, била е весела, според анкетираните.

Та в тази връзка не се учудвам от възторзите около Парци, а идея си нямам как изглежда. Тя е безапелационно позитивна, просто изключителна. Hug Hug Hug Човек не може да играе това, вярвам, а ако може искам на лични да ми каже как става.

# 301
  • София
Ох, как ме разсмяхте-позитивна съм като едра шарка Mr. Green
Не, наистина, вярно е това, че чувството ми за хумор става направо агресивно в най-тежките ми моменти...Обаче, не знам как става така - някакъв механизъм за самосъхранине сработва явно...
А за протокола - мъжете, чиито очи коментираме, са много интелигентни същества - точно това е върхът на кефа - не са някви тираджии...Въпреки, че някой млад шофер с перфектни мерки не е за подценяване.
Аз обаче предпочитам да ми възбуждат мозъка.... Mr. Green

# 302
Парци, да ти възбуждат мозъка е много приятно, обаче е хубаво и други части от тялото да вземат участие.   Mr. Green

# 303
... по този повод (за красиви и грозни жени) се сещам за два случая,
които наблюдавах непосредствено. И в двата случая главните герои-
ни са жени, които аз лично не бих определила даже и като симпатич-
ни. По-скоро невзрачни, че чак и неприятни. И в двата случая те под-
държаха някакъв стил на общуване с противоположния пол, от който
последваха драматични развръзки. Какво и как точно правиха ми е
трудно да преценя, защото при наличие на жена поведението им бе
различно. Но и двете разболяха по няколко мъже, единият даже по-
падна в болница, едва се отърва (е, не съвсем, защото в крайна смет-
ка се ожени за дамата  Mr. Green). Едва ли са се възбуждали мозъчно  Mr. Green

# 304
Съгласна съм с Парци. Мозъкът е най-големият полов орган. Мразя хептен красиви мъже.

Какво става иначе към днешна дата, Парци? Аз съвсем я оплесках в делата, но пък го раздавам спокойна. Та реших да нагледам как е хавата при теб. Щом мислиш за разни шарени работи... ще да си се fix-нала малко. Wink

# 305
  • София
Просто реших да си почина от анализаторските си мании за всяко нещо.....Само това направих. И нещата си поеха сами...Оказа се, че не е нужно всичко да е под контрол Wink

# 306
Оказа се, че не е нужно всичко да е под контрол Wink

Права си. И в хауса има очарование.

# 307
.. и в хауса има очарование, и в хаоса има очарование.
Всъщност не го вярвам, в хаоса очарование не долавям.

# 308
Но пък Хаус си е някак очарователен.

# 309
  • София

smile3521 О-о-о-оу, да-а-а-а.....

... в хаоса очарование не долавям.

Е, кой говори за хаос.... Mr. Green Става въпрос за творчески безпорядък... Wink

# 310

Хвана ме. Joy  Хаос, Хаус... все  добре. Абе май лудият дофтур по си бива.

# 311
... имах предвид музикалния стил, но и докторът става   smile3555

# 312
  • София
Разбрахме се.... Laughing

# 313
  • София
Хубаво това за трите чифта очи, Парци! Щом ти харесва1

Относно грозните жени и мъже. Ами, колкото и да е субективна красотата, няма как да си  изкривя душата, има грозни мъже и жени. Нито на улицата ги заглеждат възхитени, нито нищо. Значи, едва ли самочувствието и самооценката им се дължи на чуждите заглеждания, пък гледам, че хората си имат гаджета, семейства, деца - не са останали сами да кукуват, нито пък са с ниска самооценка и самочувствие. Следователно, няма как да приемем, че чуждите погледи са решаващи за самооценката и самочувствието на индивида.
Според мен самооценката и самочувствието зависи от чуждите погледи основно при хора, които са по природа суетни, искат да са център на внимание и "се хранят" от чуждите погледи и интерес. Също като селебрититата - готови са на всичко, за да са обект на внимание, а ако случайно ги пропуснаат, са способни да изпаднат в истерия или депресия.

# 314
Andariel , точно си описала празноглавите красавици и красавци. Някъде стана дума колко обидена се чувства някоя красавица, когато обръщат внимание на по- не би бих казала грозната, но не чак толкова хубава приятелка.
А тези очи, за които Парци говори са в друг смисъл. Според мен.
Парци, това е хубава първа стъпка.  Ще дойдат и другите и няма да имаш нужда от тези мъжки очи.

Общи условия

Активация на акаунт