Всичко ми е безразлично....

• 25 757
  • 317
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз съм съгласна с мнението на schreier.
Здраво стъпило на земята мнение, така да се каже.
Обаче, Парци, аз безкрайно ти се възхищавам.
Е, малко ти и завиждам. Така ми се иска да имам син, а ти имаш цели трима.

# 46
как се лекувате с йога newsm78
и какво точно лекувате?
Депресия, паническо разстройство, хипертония...Говоря за йога като система- култура на поведение, пътуване към духовното и стремеж към единение, не за гимнастически упражнения, показвани във всяко квартално читалище.

много благодаря за отговора  Simple Smile. аз имам само тежка форма на депресия, но йогата не е за мен, нямам стремежи към единение, напротив, имам крещяща нужда да избягам от къщи.

парци, аз бих излизала примерно с приятелки поне 2 пъти седмично, вечер, без деца. на кафе , приказки.

# 47
Парци, а варианта с частна ясла, детска градина? Или 1-2пъти седмично за по няколко часа на някой роднина, приятелка да ги гледа малките?
Така ще имаш свободни няколко часа и ще можеш да се занимаваш с нещо.

schreier, то никога не се знае в каква възраст, каква болест ще те застигне.
А да споменавам ли, че масово ваксинираните деца заболяват от коклюш вследствие на поставената ваксина за това...

# 48
  • София
Парци на преумора ми прилича твоето състояние. А и schreier е права, че си се посветила на децата и нямаш много избор за лични занимания. Друг е въпросът, че би могла да размислиш, да промениш плановете, да пласираш децата поне на половин ден някъде. Посвещаването на живота на друг звучи гордо, но такова ежедневие би могло да е подтискащо и да те прави безразличен към света, защото в него си маловажен, незначителен.
помисли за някаква промяна. Тези състояния на безразличие и подтиснатост идват винаги логично, за да покажат, че нещо не е наред, баланса е нарушен. В такива моменти се търси градивна промяна, защото иначе някаква промяна ще се случи, но може и да не ни хареса, когато не сме я избрали съзнателно. Както се казва, хубаво е да знаеш накъде си тръгнал иначе като стигнеш там може и да не ти хареса.

# 49
не можах да свикна с обикновения, простичкия живот...Все ме тегли нанякъде....Пък никъде не отивам...Исках да съм лекар - щях да уча в Москва....Пея много добре - и певица не станах....Рисувам, умея да общувам с всякакви хора, заобичват ме бързо....и....ей на....От всичко по малко и нищо до край, както трябва...

Напиши книга.  Laughing

# 50
...онези жени, които нямат деца - колко безмислено празен е живота им. Всеки път когато лапишоните ме изнервят /а това става по 177 пъти на ден/  за миг си представям жалкия и безмислен живот на познатите ми без деца, и помага...

Shocked Тези констатации за чуждите животи са  шега, надявам се  Rolling Eyes

# 51
  • София
Shocked Тези констатации за чуждите животи са  шега, надявам се  Rolling Eyes
Изобщо не ми се вярва да е шега. Сред много хора все още битува мнение, че семействата без деца са банда нещастници, обречени на празен и самотен живот  Peace Всеки има право на мнение, па макар и далеч от истината. На мен такива констатации са ми смешни.

# 52
  • София
Е, предполагам имаше се предвид колко празен е животът на хора без деца, които искат деца...И това е самата истина, направо фикс-идея може да стане, нищо друго не те радва, само бебета са ти в главата...Виждала съм го, вярно е. Естествено, не се отнася за хора, които съзнателно са избрали да нямат деца.

# 53
  • София
belinda Всяко нещо може да ти стане фикс идея, но това не се дължи на липсата му, а на желанието да се фиксираш. Peace

# 54
  • Galaxy 13197853088
Или ще се оправиш или ще те оправят.
Ще мине.

# 55
  • София
belinda Всяко нещо може да ти стане фикс идея, но това не се дължи на липсата му, а на желанието да се фиксираш. Peace
Бояна, понякога наистина не вдявам в каква връзка ги пишеш нещата Rolling Eyes Сигурно си права, но...Добре, както и да е Simple Smile

# 56
  • София
Бояна, понякога наистина не вдявам в каква връзка ги пишеш нещата Rolling Eyes Сигурно си права, но...Добре, както и да е Simple Smile
Какво не се разбира? Човек може да има голяма липса в живота и да не се фиксира в нея, да не мисли само за това. Казах го по повод поста ти за хората, които искат бебе и мислят само за това.
Но наистина, както и да е.

# 57
Е, все пак ако нещо ( което ти смяташ за важно) ти липсва е много по лесно да се фиксираш ( и да ти е трудно да се откъснеш, дори и да се мъчиш и да търсиш заместители) , отколкото да се фиксираш върху нещо без това да е липса. ( не знам дали нещо ми се разбра, по сложно и от Бояна го написах май. Laughing ).

# 58
Сега се сетих още нещо.

Парци,
пусни си ПКК и биохимия. Да не би пък да имаш анемия (казваш, че все ти се спи) или да имаш проблеми със захарта (наблягаш на сладкото), примерно. А и щитовидната може да си видиш - едно ТСХ, да речем (това излезе ли от норма, ти се разказва играта, докато се сетиш, че е то).

Естествено джипката няма да ти даде направления по ЗК за тези неща, ако оплакването ти е "всичко ми е безразлично". Пробвай с "вие ми се свят сутрин, пресъхва ми устата, тъмна ми е урината (с цвят на бира) и пулсът ми е 120 понякога".

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 20:53 от schreier

# 59
  • София
pasinet права си, но и всеки човек има поне едно нещо, което липсва в живота му или не му достига.

Общи условия

Активация на акаунт