Трикове и съвети за лесни прически 2

• 114 135
  • 574
  •   1
Отговори
# 465
mynichkaTanq

Аз имам такива ролки, но съм се правила само 1 или 2 пъти , не помян точно, беше миналата година. Не заради друго, просто много бавно става и нямам нерви аз, косата ми е 10 санта над кръста  Crazy Луда ставам докато се направя с тях. Иначе ефекта е много добър. Къдриците стават уникални. Точно както е на картинките на ролките  Peace

# 466
# 467
  • SF
Малък недостатък на анкетата - моята е гъста, с тънък косъм и къдрава. Гласувах, че е къдрава и тънка, но всъщност обратното на гъста е рядка. Simple Smile

# 468
Гласувах за гъста, защото ми е някаква чуплива, аз я изправям, къдря и какво ли не правя.

Хареса ми темичката.

Ще пробвам едно от къдренията от първите постове  Mr. Green

# 469
ЗАпис. Единствената прическа, която мога да си правя сама е кок, с дунапренена подложка. Много ми хареса небрежно вдигната коса на тила  Blush

# 470
Още лесни варианти, ниска опашка завита на кок или направена на плитка и защипана на кок Flutter

# 471
# 472
Значииииии пробвах това от началото на темата
http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1t0LjQc

не знам каква е разликата в косите на мен и момичето, но в момента съм нещо средно между Цар Лъв и Тина Търнър.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 473
И аз съм го пробвала, при мен пък станаха само лекинки вълни за първите 15 минути на деня...и после нищо

# 474
На мене на долния пласт леки вълни в краищата
Но когато пуснах горния, олеле майко  Mr. Green

# 475
  • Бургас
аз съм с права коса,но не е много гъста,а косъмът е дебел

# 476
Колко ще се накъдри косата и колко ще издържат къдриците според мен има значение състоянието и вида коса. Моята коса е суха и изтощена от третиране и по тази причина като се къдря става бързо и дълготрайно. На дъщеря ми чиято косичка е жива и нетретирана къдриците стават едва забележими и падат бързо. Според мен също има значение и дали косата е по-мазна или по-суха.

# 477
Моята коса е тънка и мека и не държи. Като отида на фризьор на прическа излизам от салона с обем тип "телевизор" и къдрици като прасешки опашки, но след 3-4часа за излизането ми вече има приятни вълни и съвсем лек обем. Навиват ме само с обла преса, защото с маша  било по-нетрайно и слагат от червения лак на Сери. Ако пробвам да се навия у дома сама- докато навия една половина, другата вече е паднала...  Blush bowuu

# 478
  • Стара Загора
Значииииии пробвах това от началото на темата
http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1t0LjQc

не знам каква е разликата в косите на мен и момичето, но в момента съм нещо средно между Цар Лъв и Тина Търнър.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
На влажна коса ли трябва да се прави? Аз веднъж пробвах това на влажна коса и не ми хареса ефекта, въобще не е като в клипчето.

# 479
Какво е това къдрене с фолио?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт