Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 34 288
  • 731
  •   1
Отговори
# 225

Добре дошла и от мен !!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 226

От снощи съм се замислила , а Вие ако сте искрени ще си признаете...!?

Поглеждам с едно око и ЗП - нито Бехлюл успя да ме убеди в любовта си към Бихтер дори в началните серии , нито тя , а обраха толкова награди...Абсолютно съм искрена и с никой не се заяждам... Тук Керим прави толкова убедителна роля  и веднага давам отговора на Круелка , затова на фенките им се струва най-красив , защото и те искат да бъдат обичани по този начин...
     Фатмагюл също успя да ме убеди , че го мрази , така , че ако трябва да давам награди за артистично изпълнение този филм ще избера...!?  Но какво да правя всеки народ обича за съжаление бозите , а за съседите "ваденето на някоя кирлива" риза от битието им   изобщо не я толерират - какви награди да очаквам за този филм...!?  Гледам и предните сериали на Берен - всички засягат наболели теми от тяхната история - никакво отразяване от публиката им...И те си мислят , че като "заравят главата в пясъка" това не се е случило...!? ooooh!
       И по това са  след нас , защото и в Стъклен дом и в Софиянци повече нашите сценаристи точно това правят и трябва да взема да оценя тези филми точно заради това...!? Peace

С удоволствие ще си изям доматките , та даже и без солчица...!?
  Crazy Crazy Crazy

Какво става, никой не признава нищо...
Аз ако трябва да бъда искрена, харесвам Къванч малко повече от Енгин, а "ЗП" много повече от "Фатмагюл".

Но не домати, а тази красива мелодия - за теб, Нели!  Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=1WeSTXX-HrU

защото пускаш страхотни постове  Hug

# 227
            Сара , благодаря  !!!  Hug

Но както обичам по принцип "по-нежната половина от човечеството" , защото съм убедена , че са по-слаби от жените , нали знаеш как мога да харесам образа на Бехлюл.., още повече , че зализани красавци тип плейбой никога не съм харесвала ...Е един такъв лигльо , който прехвърля вината изцяло на жената "точно ми ляга на феминисткото женско сърце"...!? Peace

Да не спамим  повече темата - Енгинчо си е моя човек ...!?  Peace Peace Peace

# 228
  • Пловдив
Момичета, в момента качвам в тубето 2 серия - цялата. Превода е на tina 54.

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 19:50 от mariana51

# 229
Момичета, в момента качвам в тубета 2 серия - цялата. Превода е на tina 54.

Стана ясно що си тиха !? :peace: Peace Peace

# 230
  • Пловдив
Тука съм...7 части са...половината са качени....като станат готови,
ще пусна плейлиста. Серията е божествена. То всички са такива...

# 231
  • Пловдив

Заповядайте 2 серия. Може да започнете да гледате....Превода е на tina54. Вграждане и качване mariana51. С благодарности.....

# 232
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА ОЗЕТА И ЕНИТО БОЛУМ

ТОВА ОТ МЕН  Hug

НЕЛИ АЗ СИ ХАРЕСВАМ КИВО,НО ТОВА НЕ ПРЕЧИ ДА ЗАЩИТАВАМ ЕНГИН Grinning

# 233
  • Варна

Заповядайте 2 серия. Може да започнете да гледате....Превода е на tina54. Вграждане и качване mariana51. С благодарности.....

С благодарности за труда на всички  newsm20 newsm20 newsm20 newsm51

# 234
Хайде и аз с Вас

Пиятно гледане на всички Hug

За протокола и аз да си кажа Mr. Green,че Киво ми е по-симпатичен от Енгинчо Peace

# 235
  • Пловдив
Еркан е качил цялата 35 серия. bonobo ти си на ход...

# 236
  • Пловдив
emely целувки

# 237
  • Пловдив
agatotita, allisas73, bonobo, dani m, emely, irina08, mamaraya, mariana51, meltem, rumina, sincerita, venera66, welf, werka, zlatinag, Ани18 (+ 3 Скрит/и) и 12 Гости преглежда(т) тази тема

# 238
ПРИЯТНА КИНОВЕЧЕР Popcorn Two Hearts

# 239
  • Враца
Приятно гледане и от мен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт