Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 489
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Най-после успях да се свържа с моя колега от консулството-беше изумен за какво го разпитвам....Накратко-това е било огромен скандал с депутатски синове.Опитали са да го потушат,но не са успели.Осъдени са и лежат в затвора,но не беше сигурен каква е присъдата.

Toва историята на Фатм ли е -изнасилвачите

# 541
Да,Славенче,направен е по истински случай.

# 542
Да,Славенче,направен е по истински случай.

dettodorowa ,благодаря  Hug

Дано са си получили полагаемата им се доза затворническа любов

# 543
  • Пловдив
Най-после успях да се свържа с моя колега от консулството-беше изумен за какво го разпитвам....Накратко-това е било огромен скандал с депутатски синове.Опитали са да го потушат,но не са успели.Осъдени са и лежат в затвора,но не беше сигурен каква е присъдата.

Благодарим....Сценария е стар, но сега през призмата на съвремието явно са включени събитията около тези богати и депотатски деца....Направо всички сме обсебени от сериала, актьорите и играта на всички. Положителни и отрицателни образи.....Все се надявам в края на 1 сезон на физическа близост....Това около 40 серии - явяшь явяш, време е вече....да не ги мислим през лятото...

# 544
В руски форум е излязъл превод на първия диалог - Фатмагюл - Мустафа. В общи лини - защо си дошъл, отивай си, ще се обадя на Керим, хайде обади му се. По интересното е, че той и казва, че колкото повече мисли толкова повече се гневи. Според него Ф и К са имали връзка докато Ф и М са били сгодени. Мамили са го зад гърба му. (тоя нещастник май наистина го вярва) Заканва се да убие Керим. Тя му казва да си върви и да не изглежда като глупак в нейните очи и да не се опитва да се скрие зад своето безчестие.

Тоя плазмодий в 21 серия като видя, че Керим не спи в къщата се успокои и така до 30 серия, когато видя как му се усмихва тя и разбра, че я е изгубил тотално Twisted Evil и започна да изперква, на него му изнася да "вярва", че те двамата са го мамели, ако беше истина, това би изчистило и малкото угризения на съвестта, които има #Cussing out

dettodorowa, благодаря за инфото  bouquet   сега си обяснявам защо сериала е разбунил духовете в Турция, нали някакъв депутат! се беше изказал, че е недопустимо да се излъчва подобно нещо в прайм-тайма Mr. Green

# 545

"Шътъм" си аз и си мисля ...!? newsm78 newsm78 newsm78

Всеки един от Вас е много ценен за форума ...!? Peace Peace Peace

Мисля си , че Ви познавам , но успявате толкова често да ме изненадате с коментарите си и много често си казвам - "имам аналитично мислене , това защо  моята глава не го "роди"..!? ooooh! ooooh! ooooh!
                   По същия начин и с хумора ви , с емоционалността на повечето ви - и аз съм такава , но си мисля - не го написах аз този пост...!? newsm78 newsm78 newsm78

Всеки запълва  по своя си начин своето място на  "пъзелчето" на форума..!? Peace  Както пише  Линда Гудман  всеки от нас е една малка вселена...!? Peace Peace Peace

Ще кажем добре дошли на всички нови момичета , ако са си взели под "мишка" добрината , толерантността , хумора , способността да прощават , защото и на нас ни избиват "чивиите" понякога и без да искаме може да нараним някого , но после бързо се поправяме и извиняваме ...!?  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 546
Преводче – Разговора между Фатмагюл и Мустафа в началото -
Мустафа – Поздравления
Фатмагюл – Защо дойде? Махай се, Мустафа!
М- Дойдох да видя заведението от близо
Ф – Мустафа, напусни
М – Кухнята на розата, тази роза трябваше да бъде моя, жалко
М – Уплашена ли си?
Ф – Какво? Защо да се страхувам от теб? Казах ти да не де занимаваш с мен, какво искаш?

Втора част –
М – Бих искал да ям
Ф – Мустафа не сядай. Ставай
М – Липсваше ми
Ф – Ставай и се махай, иначе ще извикам Керим
М – Обади му се, обаи му се! Кажи му да дойде, за да го разкъсам на парчета.
Ф – Какво искаш от нас? Защо настояваш още? Защо идваш при нас? Не получи ли отговоритте си?
М – Не, не получих. Колкото повече мисля, толкова се ядосвам повече.
Ф – Свърши се, за какво има да се ядосваш още?

Трета част .-
М – Знам, че си се виждала с него, докато бяхме сгодени. Мамила си ме!
Ф – Искаш сам да повярваш на покозанията си. Да повярваш на собствената си история?
М- Срещала си се с този мръсник докато си биа с мен
Ф – Достотъчно!Достатъно си се праил още повече на глупак пред мен, Мустафа. Достатъчно си се покривал за твое успокоение.
М – Имаш клеинти! Върви ги поздрави. А аз бих желал известния  Бюрек с айран.

# 547
Погледнах в преведените от вас серии, някои неща като наименования, обръщения, специфични изрази, са оставени в оригинал, така както Еркан ги е оставил. Превеждащите, ако смятате, че е необходимо да излязат на български, може да ми пишете на лични, за да помогна, ако и когато мога. За повече - нЕма време Simple Smile. Но и да си останат така, е добре, не е толкова важно. Вие се справяте и без това отлично.  Simple Smile

Сара , благодаря , че предлагаш помощта си ...!?   Hug  bouquet newsm51 newsm51 newsm51

# 548
Аз силно вярвам във Фатмагюл и вариант "Мустафа" ми е немислим. Крие се от Керим защото не иска той да знае за срещата и с Мустафа и неговите заплахи. Щото, ако знае - "ивицата Газа". Съня и ще стане реалност.

Независимо с кой се среща, основната и цел, според мен, е да отърве и двамата от Мустафа, като крие от Керим, за да го предпази. Явно има план, само дето Керим я усети, че крие нещо и нормално стана подозрителен. А за вариант "Мустафа" - това просто е смешно, на психоложката каза, че да говори за него я боли колкото, когато говори за "онази нощ", то неговото предателство беше като душевно изнасилване, тя го чакаше в болницата да я спаси, а той дойде, за да и каже, че е "божие изчадие" #Cussing out и после изгори къщата им #2gunfire #2gunfire ТЯ е жертва на обстоятелствата, МУСТАФА е жертва на сбърканата си гордост и ревност, на плиткоумието си, на родители си (вечно ревящата му майка не спря да жали съсипания живот на сина си и дори не се сети за снаха си и какво е преживяла тя ooooh!) ....спирам, че като почна за тоя и побеснявам #Cussing out

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 549

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

dettodorowa , благодаря много !!!    Hug Hug  bouquet  bouquet newsm51 newsm51  love001  love001

Това се казва фен - "вода от извора е почерпил"  !?  Hug Hug Hug

# 550

Герчок , за превода , ти си знаеш!!!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51   love001  love001  love001

# 551

"Шътъм" си аз и си мисля ...!? newsm78 newsm78 newsm78

Всеки един от Вас е много ценен за форума ...!? Peace Peace Peace

Мисля си , че Ви познавам , но успявате толкова често да ме изненадате с коментарите си и много често си казвам - "имам аналитично мислене , това защо  моята глава не го "роди"..!? ooooh! ooooh! ooooh!
                   По същия начин и с хумора ви , с емоционалността на повечето ви - и аз съм такава , но си мисля - не го написах аз този пост...!? newsm78 newsm78 newsm78

Всеки запълва  по своя си начин своето място на  "пъзелчето" на форума..!? Peace  Както пише  Линда Гудман  всеки от нас е една малка вселена...!? Peace Peace Peace

Ще кажем добре дошли на всички нови момичета , ако са си взели под "мишка" добрината , толерантността , хумора , способността да прощават , защото и на нас ни избиват "чивиите" понякога и без да искаме може да нараним някого , но после бързо се поправяме и извиняваме ...!?  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Нелка, днес ми действаш, като балсам на душата с постовете си .

# 552
Сутринта – Керим се е изкъпал, Фатмето говори по телефона  -
Ф – Говорих с брат ми. Добре са. /поглежда Керим/ Какво става?
К – Нищо
Ф – Исках да направя закуска
К – Добре, сега идвам

Следваща сцена –
Ф.- Седни
К – Защо бързаш?
Ф – Защото ти трябва да ходиш на работа
К – Ти май искаш да се оттървеш от мен?
Ф – Не, мисля си как ще се справя сама в ресторанта. Ако отидеш на работа сега, ще можеш да дойдеш по-рано
К – Моята работа няма да отнеме толкова време. Два или три часа
Ф – О, чудесно
К – Кое е чудесно?
Ф – Имам в предвид, че ще бъда сама няколко часа
К – Не искаш ли да хапнеш?
Ф – Не, ще ям в рестаранта. Заминавам
К – Не бързай, ще те закарам
Ф – Не, не е нужно, ще отида сама
К – казах, че ще те закарам
Ф – Не се променяй маршрута заради мен, ще закъснееш
К – Няма, не се притеснявай
Ф – Добре, тогава побързай

# 553

Много ми хареса тва с Казах, че ще те закарам. Той мъж ли е или лукова глава. Макар че толкова миличко се усмихна като помисли, че се е заблудил, че има нещо. Толкова миличка усмивка, неможеш да си представиш, че този човек може да е лош. Crazy Heart Eyes Grinning Grinning

# 554
  • Враца
Гери някакви слухове около 37 епизод има ли  newsm78 . Благодаря за преводите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт