Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 491
  • 731
  •   1
Отговори
# 525

Сара , Емили , молим за помощта Ви !?   Hug Hug Hug

На втората част в 45,31 минута се чува неговия глас с написаното на бележката и се вижда ясно самия текст...!?
  Peace Peace Peace

Е, виждам, че сте се оправили с бележката, не е толкова трудно Simple Smile. Нямам възможност да следя вас и филма редовно, не съм гледала последните две серии. Все пак това е точно текстът:

Herşey çok lezzetliydi. Yine görüşeceğiz.
Херш(е)и чок лезетлийди. Ине гьорюшеджиз.
Всичко беше много вкусно. Ще се видим пак.

# 526
Нели тя пътеката изгнила ами и плочките ще изпадат май Joy Joy Joy Joy Joy

Лошото , че  продължавам да Ви чета  и това може да се случи...!? Joy Joy Joy

А , реших да зарадвам мама с едно по-основно чистене , а аз леглата не съм застелила с чистите чаршафи...!?   Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 527
За срещата - предположения: 1) Може да е говорила с адвокат Кадир и той да и е определил среща с адвокат Юмер; 2) Може да се е свързала с някаква организация за защита на малтретирани жени newsm78 (това е модерно и в стила на филма) Аз силно вярвам във Фатмагюл и вариант "Мустафа" ми е немислим. Крие се от Керим защото не иска той да знае за срещата и с Мустафа и неговите заплахи. Щото, ако знае - "ивицата Газа". Съня и ще стане реалност.

# 528

Сигурни ли сме, че ще има втори сезон? newsm78

Kak няма да има:
2 сезон-Затвора и признанието на Фaтm
3 сезон-Признанието към Керим
4 сезон-Нова сватба и меден месец
5 сезон-Деца и успешен бизнес начинания
.....
101 сезон-Децата на нашите деца

smile3506 smile3506 smile3506

nelka123 ,може и да си права за годините,аз рядко навлизам толкова дълбоко в подробностите Wink

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 15:15 от Slawena

# 529
За срещата - предположения: 1) Може да е говорила с адвокат Кадир и той да и е определил среща с адвокат Юмер; 2) Може да се е свързала с някаква организация за защита на малтретирани жени newsm78 (това е модерно и в стила на филма) Аз силно вярвам във Фатмагюл и вариант "Мустафа" ми е немислим. Крие се от Керим защото не иска той да знае за срещата и с Мустафа и неговите заплахи. Щото, ако знае - "ивицата Газа". Съня и ще стане реалност.

Круелка и това е вариант...!? Peace

Мисля , че срещата може да няма нищо общо с бележката ..!?   Наистина може да отива при психоложката разстроена от съня...!? Peace

Но , среднощния разговор пак мисля , че може да е само с Кадир..!? ooooh!

# 530
Нели тя пътеката изгнила ами и плочките ще изпадат май Joy Joy Joy Joy Joy

Лошото , че  продължавам да Ви чета  и това може да се случи...!? Joy Joy Joy

А , реших да зарадвам мама с едно по-основно чистене , а аз леглата не съм застелила с чистите чаршафи...!?   Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ти поне си в къщи! Някои сме на работа! Joy

# 531
Погледнах в преведените от вас серии, някои неща като наименования, обръщения, специфични изрази, са оставени в оригинал, така както Еркан ги е оставил. Превеждащите, ако смятате, че е необходимо да излязат на български, може да ми пишете на лични, за да помогна, ако и когато мога. За повече - нЕма време Simple Smile. Но и да си останат така, е добре, не е толкова важно. Вие се справяте и без това отлично.  Simple Smile

# 532
.

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 16:56 от Slawena

# 533

Сара , Емили , молим за помощта Ви !?   Hug Hug Hug

На втората част в 45,31 минута се чува неговия глас с написаното на бележката и се вижда ясно самия текст...!?
  Peace Peace Peace

Е, виждам, че сте се оправили с бележката, не е толкова трудно Simple Smile. Нямам възможност да следя вас и филма редовно, не съм гледала последните две серии. Все пак това е точно текстът:

Herşey çok lezzetliydi. Yine görüşeceğiz.
Херш(е)и чок лезетлийди. Ине гьорюшеджиз.
Всичко беше много вкусно. Ще се видим пак.

Еми , знаем и ти благодари много, много ..!!!  Hug Hug  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001

# 534
  • Пловдив
  От mariana51 Предполагам, че няма да ги държат и 2 сезон в затвора....Сигурно ще измислят форма да ги изкарат от там и да има интрига между тях и Керим. Иначе се обесмислят ролите - все в затвора, а дали мисля правилно...
Сигурни ли сме, че ще има втори сезон? newsm78

Абсолютно. Сценаристката Едже, нали спомена в писмото до феновете, че историята е написана за 2 години напред от живота им. В оставащите 3-4 серии, не могат да разкажат тези събития. До момента историята им е за около 8-9 месеца съвместен живот...Това е моето разсъждение...
Ето как работя. Окото ми все в темата...

# 535
Аз силно вярвам във Фатмагюл и вариант "Мустафа" ми е немислим. Крие се от Керим защото не иска той да знае за срещата и с Мустафа и неговите заплахи. Щото, ако знае - "ивицата Газа". Съня и ще стане реалност.

Независимо с кой се среща, основната и цел, според мен, е да отърве и двамата от Мустафа, като крие от Керим, за да го предпази. Явно има план, само дето Керим я усети, че крие нещо и нормално стана подозрителен. А за вариант "Мустафа" - това просто е смешно, на психоложката каза, че да говори за него я боли колкото, когато говори за "онази нощ", то неговото предателство беше като душевно изнасилване, тя го чакаше в болницата да я спаси, а той дойде, за да и каже, че е "божие изчадие" #Cussing out и после изгори къщата им #2gunfire #2gunfire ТЯ е жертва на обстоятелствата, МУСТАФА е жертва на сбърканата си гордост и ревност, на плиткоумието си, на родители си (вечно ревящата му майка не спря да жали съсипания живот на сина си и дори не се сети за снаха си и какво е преживяла тя ooooh!) ....спирам, че като почна за тоя и побеснявам #Cussing out

# 536
  • София
Привет и от мен момичета!

В моите очи снощната серия беше като цяло доста лежерна с изключение на края, който беше малко в стил "Стивън Кинг".........
Липсваха тежки сцени със силни диалози, на които  свикнахме, не беше наситена и с действие в отделните лагери. Сценаристите са се фокусирали основно около оставането на Ф. и К. сами отново може би с идеята да ни покажат градацията в отношенията им в сравнение с предишния път.
Аз лично виждам една Фатмагюл, която е доста по уверена в себе си започнала да гради самочувствие и позабравила страховете си, една Фатмагюл, която не подскача като ужилена ако  той я доближи или случайно я докосне......даже нещо повече -  притеснение и безпокойство дали няма да му се случи нещо лошо.
Докато Керим се опитваше да разгадае поведението и държанието на Ф.  действията на Мустафа изглеждат целенасочени и тъй като се предполага, че я познава доста добре изглежда сякаш действа по план и струва ми се, че Фатмето се е запътила точно към него......., но "хади бакълъм"......

Виждам, че поста на hanako предизвиква "размисли и страсти", аз лично обичам да чета различни мнения относно сериала, но честно казано такъв сценарий ми изглежда невъзможен и твърде несериозен имайки впредвид идеята на филма до сега.
И без това се надявам сценаристите да не ме разочароват с някакво сапунено сближаване между Ф. и К. или да го претупат изведнъж.
Енгин ми е много готин и много естествен, но Керим има нужда от още наказание и терзания докато се "потопи в блаженство" и му се сбъднат мечтите.

Като ме завладее романтиката си пускам първа серия и се призимявам smile3538

# 537
В руски форум е излязъл превод на първия диалог - Фатмагюл - Мустафа. В общи лини - защо си дошъл, отивай си, ще се обадя на Керим, хайде обади му се. По интересното е, че той и казва, че колкото повече мисли толкова повече се гневи. Според него Ф и К са имали връзка докато Ф и М са били сгодени. Мамили са го зад гърба му. (тоя нещастник май наистина го вярва) Заканва се да убие Керим. Тя му казва да си върви и да не изглежда като глупак в нейните очи и да не се опитва да се скрие зад своето безчестие.

# 538
Най-после успях да се свържа с моя колега от консулството-беше изумен за какво го разпитвам....Накратко-това е било огромен скандал с депутатски синове.Опитали са да го потушат,но не са успели.Осъдени са и лежат в затвора,но не беше сигурен каква е присъдата.

# 539
  • Варна
А някой мислил ли е за варианта, че ще се срещне с Асу? Аз все си мисля че Асу няма да даде показания срещу нея  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт