Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 522
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив

Е, че хубави гифчета....

# 601
  • Хасково

# 602
Да направя и аз един коментар - да не се деля от колектива,че... Mr. Green

Определено Фатмето преминава през положителна промяна и поведението и градира...За мен тя още в серията,когато Мустафа я сплаши с пистолет, разбра какъв е всъщност и че няма нищо общо с образа,който тя беше изградила в съзнанието си,тип "рицар на бял кон"...не вярвам да се върне при него каквото и да става,защото тя вече е влюбена в Керим и съм сигурна,че тази любов няма база за сравнение с любовта и към Мустафа Peace Ясно е,че един ден Фатмето и Керим ще бъдат истинско семейство...Знае,че заплахите на Мустафа не са за да се намира на приказка и крие от Керим,защото той пак ще тръгне на своя глава да се саморазправя и тогава може да стане и най-лошото - за мен Мусти е наясно с това и го използва доста добре в своя полза....
Според мен няма логика да говори с адвоката,който да и даде наставления,тя е достатъчно умна и е наясно,че той ще я насочи към полицията,а и не вярвам да си е уговаряла час със следовател или психолог Whistling
Май този път Муки ще се сдобие с малък Рахми Mr. Green Дано това я върне в правия път и веднъж завинаги да застане на страната на Фатмето Peace
Вурал си е направо за психодиспансер...Кадир нанесе удар в десятката със снимките и думите си,така че смятам,че Вурал не би издържал да излъже още веднъж в съда имайки предвид,че и Фатмето ще е пред очите му...Смятам,че той също рано или късно ще претърпи положителна промяна,а и винаги е бил по-различен от Селим и Ердо Peace Дано е наследил повече от Шеемси,че и той изглежда свестен за разлика от Леманчето Crossing Arms

Прекалих,извинете Praynig

Абсолютно споделям същото мнение Peace
Освен Вурал,очаквам и Мелтем да даде своя принос за присъдата на Яшаранови,макар,че влиянието на Туранер над дъщеря му е голямо .

# 603
http://www.haberaktuel.com/beren-saat-oldu-mu-yalan-haberi-sites … aberi-430222.html

Превеждам си с Гошо нещо толкова гадно #Crazy #Crazy #Crazy
То бива клюки, ама направо прекалиха вече #Cussing out

Във фейсбук се публикували съобщения,че Берен е починала в катастрофа.От медиите отричат да са получили подобна вест Sick

# 604
Как е възможно толкова зловещи шеги да си правят сас смъртта ooooh! но...дано да е шега Crossing Arms

bonobo   bouquet _Magi   bouquet с огромно удоволствие ви чета  и на пълно споделям мнението ви Hug
Не ми се връзва нещо Фатма да има среща с полиция или адвокат- рано ли късно Керим ще научи- няма смисъл да се крие от него
прочетох предположение за Асу- най логично ми се струва Thinking аз за нея не се сетих

# 605
В допълнение към истинския случай,по който е писан сценария-за съжаление момичето е избрало да сложи край на живота си.
Мисля,че положителната насока в нашия сериал е стимул за всички,преживели насилие под каквато и да е форма,иначе се обезмисля всичко.Добре,че сценаристките са го написали така....надявам се с хепи енд.

# 606
Според слухчетата от Гери няма да има голям и вихрен скандал-значи Мустафа не се е срещнал с нашето момиче.

# 607
#Crazy

newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 21:59 от Slawena

# 608
Преводчета -
Фатмагюл меси след като Мустафа си тръгва и си спомня думите му -
М - Това цвете трябваше да бъде мое, колоко жалко. Обади се на съпруга си, този път наистина ще го убия. Обади му се. Аз знам, че той е на работа, че ти си сама тук. Ще бъда винаги наоколо, знаеш ли? Няма да имаш никога покой. Поздрави на съпруга ти. Пак ще се видим.

Керим се идва в ресторанта и си слага да хапне, Фатмагюл също му сипва в друга чиния -
К - Стига, стига, достатъчно ми е
Ф - Нека да ти стопля бюрека
К - Недей, чудесен е така /посяга да седне там където беше седнал Мусти/
Ф - Не сядай там. Ела седни тук. Идваха едни студенти и изцапаха много
К - Добре де, ще го почистя
Ф - Няма нищо. Ще изчистя утре. Сега съм много изморена.
К - Добре, аз мога да го направя
К - Нещо ти има, какво е станало?
Ф - Не започвай пак и не ме гледеай така, че се ядосвам.
К - Добре, добре, съжалявам /Керим подава на Фатмето нещо да хапне/
К - Кака е?
Ф - Чудесно е, свършила съм чудесна работа
К - Да ти е сладко. Искаш ли още?
Ф - Не благодаря, достатъчно ми е
К - Какво ще правим? Късно е, да се прибираме ли?
Ф - Всъщност исках да остана тук. Има много неща за правене. Няма никой вкъщи, така че мога да остана тук и да си свърша работата.
К - а не, работила си цял ден тук. Прибери се, вземи душ, може да пуснем телевизора и да си починеш.
Ф - Всъщност не съм уморена
К - Аз ще съм си в бараката. Не се притеснявай. Може да гледаш телевизия сама.
Ф - Разбирам те, но имам много неща за вършене.
К - Да отидем на кино? Не съм гледал филм от много дълго време.
Ф - Аз също. Мина много време откакто не съм била на кино.

Фатмагюл се събужда след филма -
Ф - О, заспала ли съм?
К - Беше изморена
Ф - Какво стана накрая не го видях?
К - Оо само края ли? Simple Smile

# 609
Гери,много се радвам на слухчетата ти!Продължавай в същия дух!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 610
В допълнение към истинския случай,по който е писан сценария-за съжаление момичето е избрало да сложи край на живота си.
Мисля,че положителната насока в нашия сериал е стимул за всички,преживели насилие под каквато и да е форма,иначе се обезмисля всичко.Добре,че сценаристките са го написали така....надявам се с хепи енд.

Ето това е - въпросът е на живот и смърт. Буквално. Ако Фатмагюл не се пребори, тя влиза в черната статистика. Попада директно в ония снимки, които адвокатът разпиля "уж без да иска" в стаята на Вурал. Момичетата са се обесили, отровили, удавили и т.н.

Само един много силен характер може да оцелее в тази обстановка. И то само ако получи подкрепа: от Мерием, за да я окуражи да живее (Господ здраве да й дава Praynig); от адвоката, за да се справи с юридическата джунгла; от психоложката, за да преодолее хаоса от чувства и най-вече - от Керим - за да я обича и да придаде смисъл на остатъка от живота й.

Ох, как съм влязла в тоя филм. Не е истина  Shocked 

# 611
  • Хасково

# 612
Аз вярвам,че ще е с хепи енд,но да видим какво ще ни приготвят сценаристите втори сезон,защото знаем,колко много продават трагедиите и какъв афенитет има турската аудитория към трагичните финали.

# 613

Герчок , направо си е супер серията !? Peace Peace

Благодаря за преводите , мила  ...!?   Hug Hug Hug Това последното ми разтопи душата пак...!?   Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 614

Ето това е - въпросът е на живот и смърт. Буквално. Ако Фатмагюл не се пребори, тя влиза в черната статистика. Попада директно в ония снимки, които адвокатът разпиля "уж без да иска" в стаята на Вурал. Момичетата са се обесили, отровили, удавили и т.н.

Само един много силен характер може да оцелее в тази обстановка. И то само ако получи подкрепа: от Мерием, за да я окуражи да живее (Господ здраве да й дава Praynig); от адвоката, за да се справи с юридическата джунгла; от психоложката, за да преодолее хаоса от чувства и най-вече - от Керим - за да я обича и да придаде смисъл на остатъка от живота й.

Ох, как съм влязла в тоя филм. Не е истина  Shocked 

Ох, добре дошла , аз съм му във "въртележката" вече три месеца , а някой и повече ..!? Peace Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт