Лято се задава, декемврийското коремче се уголемява!

• 28 480
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
deepocean , къде е табличката, че ми се отваря сайта, без табличка

# 271
deepocean,благодаря за информацията   bouquet.Отдавна исках да проверя едно име и сега остава бебето ни да се роди на 28  Laughing.термина ми е на 31 дек ,така че ако се понапъна малко може и да стане Joy

# 272
Егати щуротията, ако се кликне на линка, който копирах по-горе ви праща не там където трябва.

Затова погледнете в дясно на екрана, кликнете на ОКУЛТНИ НАУКИ, после трябва да скролнете почти до долу и търсете Хармонично ли ви е името?

А таблицата ще я видите след като въведете данните.

Общо взето в нумерологията се следи триадите на именното число да съвпадат с тези на рожденното число, ще прочетете там защо  другото, за да има баланс в живота е хубаво името да е с нечетен брой букви.

За да се ориентирате най-добре пробвайте с вашите данни.

http://www.bratstvoto.net/vehadi/fr1n.html Ето пак линка, но ако не ви се отвори директно, пробвайте да го намерите по-горния начин.

# 273
stefito_8986 Аз предлагам да угаждаш вече само на себе си Simple Smile Аз вкъщи не чистя вече,само подреждам,препарати никакви не употребявам,и вече всичко плаче за основна чистка,за това съм се обадила на моята свекърва да дойде за уикенда да изчисти банята , прозорците , кухнята , фурната,общо взето всичко.Следващата седмица ще идва пък моята майка да лепи тапети,че много й се отдава и пак да изчисти.Съжелявам че ще ги разкарвам , но не мога нито да дишам лепила нито препарати.Няма от какво да ме е срам , защото и двете знаят че съм добра домакиня и си правя всичко сама,просто сега не е момента да се правя на герой.Моята комшийка при баба ми е бременна и се стяга за сватба,започнаха да боядисват в коридора на къщата и тя ходила да наглежда само майсторите,лежа цяла седмица в болница , беше прокървяла, едва спасиха бебчето.Не ми се рискува за нищо на света.

А за количките , искам да ви споделя малко от моя опит .Тъй като живеем в Драгалевци , доста честичко като се прибирам към вкъщи си спирам през Малечко на околовръстното и до скоро бях решила да си купим всичко от там.Но преди 2 седмици като бяхме на гости на родителите на мъжа ми в Стара Загора, влезнах в един детски магазин в техния мол.Цените са минимум двойно по-ниски.  #Cussing out  Харесах си страхотна количка 2в1 на Чиполино,с подарък чадърче и мрежичка за насекоми за около 400 лв.Беше с хубави колелца.Има си и седалка за кола към комплекта,която има приставка за малко дете , която като се махне става и за доста по-голямо дете.Цената на й беше 120 лв.Като гледам в сайтовете , втора употреба хората ги продават по толкова, което е нормално ако са си ги купили на цените в София.В Малечко гледах някакви колички 3в1 , най-некачествените започват от 600 лв....Гледах и за детски кошарки,кво да ви кажа- същата работа.В Стара Загора за 300 лв продават такива сладки кошчета,които тук започват от 600.....  #Crazy

# 274
Да, за Малечко и на мен ми казаха, че са с някакви страшни надценки нещата. В Бейби Мол-а в Люлин преди време бях влизала и имаше всички видове колички на нормалните им цени. Сега обаче ще го местят този Бейби Мол някъде и още не знам къде. Като разбера ще отида там да си разгледам нещата. Иначе ако някоя мам може да каже някой друг голям магазин, в който да ги има всички модели, ще съм много благодарна. В Хиполенд има само някои, т.е. само 1 количка от 6-те които съм си набелязала така че там няма смисъл да ходя.

Наистина се пазете много момичета - не си давайт зор заради някакви други хора. Аз преди 2-3 дни така 2 пъти трябваше да кача нашите стълби до 5-тия етаж почти на тичешком заради един двама дядовци, които идваха за топломерите, които се бяха ядосали че съм се забавила да сляза да им отворя и същата вечер получих онова зацапване.  #Cussing out #2gunfire
Вкъщи съм спряла почти напълно да чистя. Отвреме на време измитам и подреждам разни неща, но това е. Милото чисти, прави ми сокове и плодове и ми ги носи в леглото. Като знаят че е рискован период сега мъжете ви, нека се погрижат малко и те за вас....

# 275
Здравеййтее!
Най-хубавото нещо в този ден е да си почивка,да се събудиш наспала се,почти без никакво гадене,да си направиш кафенце,да седнеш на двора на слънчице с лаптопа и да се заровиш в любимите си странички!  Grinning

# 276
Момичета имам спешна нужда от съвет-моята приятелка получи прокървяване преди 1 седмица.приеха я в болницата.в петък я изписаха.лекарят и каза че мове да има по 1-2 капки леко розово запапване-или както по-точно и се изразил доокапване.вчера е имала 2-3 капки.днес 2,но преди малко ми се обади разтревожена,че като отишла до тоалетна и се забърсала на салфетката й е имало нещон като малак съсирек-колкото 1 зрънце едра леща.но няма кървене или болки-само това.дали може да е доочистване на организна.имала е леко отлепяне-но то се опражило още докато била в болницата.сега пие дуфастон и магнезий.помогнете да я успокоя

# 277
Аз лично не вярвам много на такива неща, ама го погледнах. Трябва да го пратя на свекървата тя се занимава с окултни истории.
marinamihailova, благородно ти завиждам, че има кой да ти изчисти основно. Аз мога само на себе си да разчитам за тази задача. Моята свекърва живееха при нас и никога не направи основно почистване /живяха 2години с нас/, но пък иначе е с много големи претенции, че тя върши всичко най-добре. Ох не ми се захваща тая тема. Ти в кой мол в Стара Загора гледа детските неща, че и аз смятам там да ходя да пазарувам по - нататък?
eli_0883, миличка според мен приятелката ти трябва да посети лекар, за да я успокои. Според мен не е много нормално това, но все пак аз не съм лекар.

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 11:22 от Juli_Ivka

# 278
Juli_Ivka   мерси за съвета.тя нама други оплаквания-нито болки,нито др зацапвания

# 279
Juli_Ivka   мерси за съвета.тя нама други оплаквания-нито болки,нито др зацапвания
Разбирам те миличка, но лекар ще каже най-добре. Да бяга бързо при доктор, че не е много нормално. Аз с предната бременност имах отлепяне, но още преди да ме изпишат от болницата прокървяването беше спряло. Ще стискам палци всичко да е наред.

# 280
благодаря

# 281
Момичета имам спешна нужда от съвет-моята приятелка получи прокървяване преди 1 седмица.приеха я в болницата.в петък я изписаха.лекарят и каза че мове да има по 1-2 капки леко розово запапване-или както по-точно и се изразил доокапване.вчера е имала 2-3 капки.днес 2,но преди малко ми се обади разтревожена,че като отишла до тоалетна и се забърсала на салфетката й е имало нещон като малак съсирек-колкото 1 зрънце едра леща.но няма кървене или болки-само това.дали може да е доочистване на организна.имала е леко отлепяне-но то се опражило още докато била в болницата.сега пие дуфастон и магнезий.помогнете да я успокоя

Няма какво да я успокояваш - кажи й да отиде на лекар. При кървенето и аз имах като съсиреци, но в интерес на истината както изведнъж се появяваше, така и изведнъж спираше без абсолютно никакви капки в следващите дни. А след като има съсирек, очевидно има и кървене, иначе няма как да стане.

deepocean, да ти кажа за името в последния момент. Мои познати не можеха да изберат име за госпожицата, докато още беше в корема на мама. Като се роди обаче, нещата станаха още по-сложни и семейството съвсем зацикли на тази тема. Седмица след раждането детето продължаваше да стои без име, съответно незаписано в общината и в родилното беше станал голям скандал. В крайна сметка, лекарите го кръстиха с името Яна, което на мен лично ми харесва, въпреки че аз не бих си кръстила щерката така. Та Янчето вече е на почти 10 години, а родителите почти бяха стигнали до развод.

Момичета, оставям ви, че трябва да ходя да яхна прахосмукачката - уф, трябва да си намеря чистачка. Иначе щях да ви разкажа как се обяснява на 9-годишно дете забременяване от донорска инсеминация - братовчедка ми е на седмото небе от щастие за близнаците, ама доста неща не са й ясни естествено и пита, та ние обясняваме. Следващата седмица ме чака интересен разговор с нея  newsm78

# 282
stefito_8986 Аз предлагам да угаждаш вече само на себе си Simple Smile Аз вкъщи не чистя вече,само подреждам,препарати никакви не употребявам,и вече всичко плаче за основна чистка,за това съм се обадила на моята свекърва да дойде за уикенда да изчисти банята , прозорците , кухнята , фурната,общо взето всичко.Следващата седмица ще идва пък моята майка да лепи тапети,че много й се отдава и пак да изчисти.Съжелявам че ще ги разкарвам , но не мога нито да дишам лепила нито препарати.Няма от какво да ме е срам , защото и двете знаят че съм добра домакиня и си правя всичко сама,просто сега не е момента да се правя на герой.Моята комшийка при баба ми е бременна и се стяга за сватба,започнаха да боядисват в коридора на къщата и тя ходила да наглежда само майсторите,лежа цяла седмица в болница , беше прокървяла, едва спасиха бебчето.Не ми се рискува за нищо на света.

На мен за съжаление няма кой да ми помага, всички са далече. Освен да се пазя нищо друго не мога да нaправя. И за гледането няма да има кой да ми помага, но няма как щом това сме си избрали.  Confused

# 283
Здравейте мамчета  bouquet Има ли мами от Бургас? newsm78 Ако има  Simple Smile нужна ми е информация  за феталната морфология къде се прави в БУргас и какви парички струва Thinking БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО  bouquet  bouquet

# 284
  • USA
 Аз да се изкажа за имената.Още преди да забременея си бях избрала за момче Никла може би защото тук всички момчета от БГ произход са Александър,Мартин,Кристиан и нещо вече започнаха да ми писват.Като споделих с мама и тя ми каза,че е мислила ако съм момче да ме кръсти така,но никога не ми е казвала.Аз съм родена на 10 декември и съм кръстена от баба Ванга.Нашите решили така защото година преди мен при раждането загубили близнаци и били много уплашени за мен Tired
За момиче харесвам Калина,но нещо май никой не ми го одобрява и май ще прибегнем  до второто ми любимо Андреа.Не че ми е толкова любимо ,но и аз съм изправена пред дилемата какво да е та никой да не си кълчи езика,а и искам детето да си има имен ден.

Общи условия

Активация на акаунт