Лято се задава, декемврийското коремче се уголемява!

• 28 474
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, шкембременни  Laughing

От 2-3 дни не съм ви посещавала, но сега ще наваксам и след малко се връщам да чета.
Да ви се похваля - дипломирах се най-сетне Blush  Вчера взех най-гадния от 3-те държавни изпита.
 Сега мога спокойно да ида на кино, да прочета някоя книга.......изобщо да се почувствам свободен човек.  Peace

Пазете се и си почивайте много !

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 17:07 от Venilove

# 286
  • Бургас
Здравейте и от мен  Hug

Днес беше много приятен ден за мен- бяхме на зоологическата градина и малкия беше много впечатлен  Laughing Сега мъжа съм го пуснала на кино по мъжки, а ние с малкия почиваме.

Galactic voyager този път ще пропуснем обикалянето по бебешките магазини- на мъжа ми му идва малко ранно, да се вълнува за колички, кошчета и други бебешки неща, та ще му го спестя  Laughing Когато идваме за 2-рата ФМ, ще имаме време да пообиколим.

Здравейте мамчета  bouquet Има ли мами от Бургас? newsm78 Ако има  Simple Smile нужна ми е информация  за феталната морфология къде се прави в БУргас и какви парички струва Thinking БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО  bouquet  bouquet

Аз лично реших да си я направя в София. Доколкото знам в Бургас, доста лекари вече разполагат с нужната апаратура, но какво виждат на нея е съвсем отделен въпрос  Tired Попитай в темата за бургаските гинеколози за по-подробна информация, но доколкото знам в Дева Мария правят, също и Миринчев ми предложи при него да си направя.

# 287
Хайде здравейте и от мен!
Неделята леко си заминава и утре Cry отново на работа....
Чета ви как си говорите за болнични,отпуска и т.н и благородно ви завиждам.Моята работа е такава,че трябва сама да си намеря заместник,да го обуча,да го харесат и чак тогава имам право на почивка...Ако знаете колко е притеснително това....Напоследък немога да спя от ужас,корема ме стяга от страх как ще се справя.Тези притеснения направо убиват радостта ми...Как ми се иска просто да си взема болничен,да го плесна в лицето на шефа и бай,бай..Но няма как newsm78
Иначе за имената аз ви споделих,че си ги знам от години,но понеже съм ужасно разсеяна и притеснена постоянно,дори забравих да ви ги кажа Shocked
Та,за момиченце е Ива,а за момче-Момчил Wink
Хайде пишете моля ви,че само вашите постове ме карат за малко да забравя ядовете.
Ох,споделих си...сега ми е малко по-леко.

# 288
Juli_Ivka в Парк мол в Стара Загора.Има един магазин на първия етаж срещу главния вход(забравих му името), но така или иначе май е единствения , в който прродават колички и легълца в мола Simple Smile

# 289
ехеееееееее,здравейте,много бързо сте изписали темичките,аз нямам много,много време да ви следя,не успявам да прочета всичко,желая весел и слънчев ден  Hug Hug Hug

# 290
Хайде здравейте и от мен!
Неделята леко си заминава и утре Cry отново на работа....
Чета ви как си говорите за болнични,отпуска и т.н и благородно ви завиждам.Моята работа е такава,че трябва сама да си намеря заместник,да го обуча,да го харесат и чак тогава имам право на почивка...Ако знаете колко е притеснително това....Напоследък немога да спя от ужас,корема ме стяга от страх как ще се справя.Тези притеснения направо убиват радостта ми...Как ми се иска просто да си взема болничен,да го плесна в лицето на шефа и бай,бай..Но няма как newsm78
Иначе за имената аз ви споделих,че си ги знам от години,но понеже съм ужасно разсеяна и притеснена постоянно,дори забравих да ви ги кажа Shocked
Та,за момиченце е Ива,а за момче-Момчил Wink
Хайде пишете моля ви,че само вашите постове ме карат за малко да забравя ядовете.
Ох,споделих си...сега ми е малко по-леко.
Добре ами ако наистина не дай си Боже ти се наложи да излезеш болничен по медицински причини,ще търпиш на шефа ти претенциите ли? Не ти се карам  Grinning ама ме е яд на такива дето не се съобразяват,че една бременна жена наистина има по-различни нужди, които никак не са глезотии. Аз точно една от причините да изляза болничен е това-че никой не се съобрази на молбите ми да не седя по 13 часа на крак и поне малко да ми олекотят режима на работа.За това айде довиждане! А на този етап в работата ми съм доста ценен кадър, защото съм от 6 години там и съм наясно с хиляди неща,ама хич не ми пука. Веднъж лежах за задържане с баткото сега няма да се повтори!  Naughty

# 291
Juli_Ivka в Парк мол в Стара Загора.Има един магазин на първия етаж срещу главния вход(забравих му името), но така или иначе май е единствения , в който прродават колички и легълца в мола Simple Smile
Мерси много за инфото, че тука в нашия град няма много избор и смятам или от Пловдив или от Стара Загора да купувам всичко.
Pipilota7, моята дъщеря се казва Ива, много хубаво име е това.

# 292
да свърши weekenda и от утре пак работна седмица. тук поне ще е кратка до сряда, четвъртък е почивен ден и петък сме си взели колективно отпуска, та ще има дълъг следващ weekend .
аз вече моѫе да се каѫе, че нямам никакви оплаквания, то не че съм и имала кой знае какви де, но не ми се гади, не ми е лошо.
даѫе се притеснявам бременна ли сьм още. тьпо но ми минава през главата, иначе като има дисконфорт поне съм спокойна.

# 293
Хай гърлз  Hug

Аз вече съм си ж нас и съм многопо - добре  Heart Eyes Пак повръщам, но е значително по-малко. От утре тръгвам по изследвания и доктори, яе няма време Simple Smile

# 294
здравейте моми4ета  Simple Smile
да ви се оплача сутринта се събудих с малко кафеникаво зацапване и много се уплаших Sad веднага хукнахме към Токуда, там още пове4е се уплаших, че една жена преди мене я вкараха при лекараката на носилка и беше много гадно наистина  Sad слава богу ми няма нищо никакво отлепване нищо, бебето си риташе и всичко си беше наред та се успокоих много след прегледа....
аз си мисля , 4е това зацапване се е полу4ило, защото снощи за пръв път след забременяването решихме да правиме секс с моя..... и може от това да се е полу4ило ама знам ли......... та засега сме решили никакав секс повече в близките месеци  Simple Smile
вече напълно ви разбирам всичките дето сте имали такива зацапвания, че до сега ми беше едно такова спокойно че съм добре и ми няма нищо  и днес ми доиде направо като шок ....ама слава богу всичко е наред Praynig

# 295
Venilove Честито дипломиране, с пожелания да стигнеш невероятни професионални висоти Simple Smile
И аз разгледах за имената но така и не успях да разбера моето хармонично ли е или не..

# 296
Zdraveite , momicheta! mnogo e hubavo da ima mqsto kudeto da te razbirat! Az opredeleno sum nova vuv forumtie- dori tova e purviqt v koito se registrirah! i az o4akvam svoeto bebche prez dekemvri i o6te nqkak ne moga da povqrvam, 4e mi se slu4va Simple Smile
Iskah da popitam vas, vie imate li problemi sus stomaha - poduvane , gazove ..
Gadeneto izob6to ne go broq ,to prosto ne spira!
6tom hapna malko i se poduvam kato v 6-ti mesets , na vs. otgore koremut mi stava tvurd i leko me boli. 4udq se , nqma li lek za tova!
Nqma da se oplakvam pove4e, no ako nqkoi znae kakvo bi mi pomognalo - probiotici li, 4aiove li - molq da spodeli?!

# 297
В интерес на истината и аз не можах да разбера дали е хармонично името или не. доста объркано ми се стори.

Аз днес се чувствам много отпаднала. Само лежа и не ми се пипва нищо. Сигурно хемоглобинът ми е спаднал, обаче съм на лекар чак на 16.06. Направо не знам как ще издържа до тогава. Дори и да отида и да си пусна сама на своя воля пълна кръвна картина, то няма да знам какви лекарства да вземам така или иначе, и пак ще трябва да чакам доки да каже.

Make a pregnancy ticker

# 298
Здравей, sweetni  ! Добре дошла сред нас!

Не се притеснявай - всички тези оплаквания са нормални. Аз също допреди няколко дни имах гадене. Газове все още продължавам да имам. Коремът не ме боли както в началото, но пак преболява от време на време, та даже започва и кръстът да ми се обажда.

Ако прочетеш предните теми ще видиш, че по-голямата част от нас сме писали за всички тези оплаквания. Така че споко  Wink

Make a pregnancy ticker

# 299
Blagodarq, Emi !
6te razgledam prednite komentari! Znam, 4e e normalno , no se 4udq ne moga li da go oblek4a s ne6to ?! Ne iskam da znaqt o6te v ofisa, a taka s tova poduvane, nqma kak da si skriq korema! Sutrim sum ok,bez korem, a sled kato hapna - ujas !

Leka ve4er na vsi4ki!

Общи условия

Активация на акаунт