Лято се задава, декемврийското коремче се уголемява!

• 28 381
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Честит празник на всички малки и големи дечица newsm67
Вчера ходих и аз по спешност до доктора, нали летях напред назад тия дни и много ходих, чак съм с мускулна треска Whistling та вчера получих едно бежово течение, та звъннах и тичах до доктора да ме види, всичко е наред с бебче даже беше много подвижно не мож го хвана в кадър Mr. Green маха с ръчички и крачета Heart Eyes вече е 5см и според докторския ехограф съм 11седмици и 5 дни, т е вървя с 1 седмица напред(което е супер ще си имаме стрелец, а не козигор Mr. Green, че вече си имам двама рогати в нас(овни) и работата е напечена понякога от инат) Joy отплеснах се, та исках да кажа че това течение доктора ми каза че може да е от не пиене на достатъчно течности и преумора, най-неприятното е че за 20 дни съм качила 5кг Cry

# 481
Благодаря Ви момичета   за ЛС bouquet  bouquet мисля ,че разбрах.
Утре като се върна ще споделя впечатления

# 482
zuzi_79 , много се радвам че писа. Ти как си? Надявам се да си добре.   bouquet

А после, после ни чака едно сладко бебче, сигурна съм!  thumbsup

Пожелавам ти го от все сърце.  Hug

# 483
  • Варна
Това не пиене на течности много ме тревожи  Confused Едва успявам да приема 500мл и то с голяма мъка - ужасно ми дразни корема водата и ми се гади от нея  Sad Гледам да наваксам с айряни и разни сокове, но друго си е водата... Какво ще правя незнам. Дано ми пуснат изследвания вече да видя дали има отражение. Аз по принцип се наливам насила да изпия 1,5л на ден, а сега положението е още по- зле  Sad !

Миме, как за 20 дни 5 кила  Shocked Не вярвам аз! Тегли са един и същ кантар, има нещо, невероятно ми се струва!

# 484

А после, после ни чака едно сладко бебче, сигурна съм!  thumbsup

Пожелавам ти го от все сърце.  Hug

newsm74

Благодаря!

# 485
  • Варна

Добре съм, мила, благодаря, че попита! Вече съм на работа, заредена с позитивизъм и в очакване на добри резултати от изследванията, които предстоят. А после, после ни чака едно сладко бебче, сигурна съм! Не съм ви забравила!  thumbsup

Разбира се, че ви чакат само хубави неща  Hug ! Аз лично ти пожелавам не едно, а поне две сладки бебчета за компансация   bouquet 

# 486
Ето я и въпросната възглавница, после се използва и при кърменето.

Ако някоя мами е използвала такава възглавница нека пише дали се спи удобно с нея.

# 487
Миме, как за 20 дни 5 кила  Shocked Не вярвам аз! Тегли са един и същ кантар, има нещо, невероятно ми се струва!

Ами на един и същи кантар ме мерят всеки път като вляза при доктора, това е първото нещо което правят като ида там, тя и сестрата ми вика миналия път вярно ли са те мерили? викам и да  ooooh! пък и аз си усештам че съм качила най-вече на дупето и корема, не ми се мисли до края какво ще е трябва да почна нещо да спортувам, че нещата не вървят на добре Blush

Лара8 аз имам такава, в последните месеци е супер удобна за спане, виж за кърмене после не съм я ползвала, но за спане е идеална Peace

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 15:45 от Мимето*

# 488

Лара8 аз имам такава, в последните месеци е супер удобна за спане, виж за кърмене после не съм я ползвала, но за спане е идеална Peace

Ами аз отсега смятам да я използвам за да избегна въртенето и спането по грЪб, надявам се да помогне.

# 489

Аз съм толкова разочарована че не мога да спя по корем, че все още пробвам  Cry Не съм сигурна как спя, но май е по гръб, често се събуждам така с изтръпнали ръце, незнам как точно ги държа.
Ще се наложи и аз да си взема такава възглавка Simple Smile

# 490
Мимето, ти мани ама и аз имам леки притенснения да не се роди Козирог, че ние сме Овен и Водолей и с Козирози посмъртно не се разбираме.  Crazy А стрелци имам страшно много приятели и са страхотни всички. Дано и ние се развиваме по-бързо, че да се роди по-раничко бебока да смогне да се включи при Стрелците!  Praynig

Пиенето на течности и на мен са ми проблем. По-скоро пиенето на чиста вода ми е проблем - много ми е безвкусна и гадна. Пия много айряни, кола, фрешове, но чиста вода не мога. И аз се насилвам поне по 500мл на ден да изпивам ама рядко успявам.  Tired

За тази възглавница - една моя приятелка кърми дъщеричката си с такава и каза, че е супер удобна, а щом и за спане е удобна направо ще взема и аз да си поръчам една.
За спането по корем няма проблем докато не започне да ти пречи вече. Т.е. ти сама ще си усетиш кога вече не ти е комфортно да спиш върху корема. По гръб сега може, ама като ни пораснат коремите и по гръб няма да може, т.к. се прискала някаква важна вена и спирал достъпът на кислород до бебето. Та спете сега по корем и по гръб, че последните месеци само настрани ще трябва

# 491
Девойки,
аз съм от августовските мамчета.
освободила съм един час при д-р Марков за 2 юни 17:40, ако някой има нужда.

# 492
Lara 8 аз пьк сьм ползвала такава вьзглавница но за кьрменето най-вече и за мен беше супер удобно, даѫе ми е в бг в момента че я давах и на други приятелки. за спане накрая нищо не ми помагаше. но я препоръчвам горещо за кьрмене

# 493
A_vagabоnd и за мене няма логика да не може да се спи по гръб още от сега, но както и писах и преди, в статията за 12тата седмица пишеха да се избягва.  newsm78

А за зодиите, аз съм Козирог и мисля че един Козирог е достатъчен в това семейство. Мен ме писаха за 23 но калкулатора ми дава 21 Декември и мисля че може да имамe шанс (ако се стигне дотам разбира се) бебо да не е Козирог.

# 494
  • USA
Аз съм стрелец най-благите хора на света сме Blush и за нас ще е добре да е стрелец,че бащата е овен ,а и аз не съм в най-добри взаимоотношения с козирозите Laughing Дано не пренося като мама,че съм на границата за сега.Но на моя му казах последния месец си вземаш почивка и  luvbed кекс да му дадем зор,че за Коледа да празнуваме вече в пълен състав.
Аз с водата нямам проблем наливам се постоянно,но нещо не си падам по соковете.
ЗА сънищата и аз сънувам постоянно глупости и понякога дори не мога да спя Sad
Миме обади се да пием едно кафенце.На Българския събор в неделя ще ходите ли?

Общи условия

Активация на акаунт