Лято се задава, декемврийското коремче се уголемява!

• 28 374
  • 736
  •   2
Отговори
# 495
И аз съм Козирог, и естествено нямам нищо против козирозите Simple Smile Дори засега термина ми е баш на рождения ми ден   Grinning

# 496

И аз се надявам да е стрелец, числото 17 малко ме притеснява, защото и ние сме овен и водолей. Не че имам нещо лично против козирозите, имам приятели от тази зодия, не са лицемери, не са лоши хора, но са адски пипкави, все мерят и премерват, а аз като сам лишена от търпение по рождение ми избива нерва. Heart Eyes

# 497
Това не пиене на течности много ме тревожи  Confused Едва успявам да приема 500мл и то с голяма мъка - ужасно ми дразни корема водата и ми се гади от нея  Sad Гледам да наваксам с айряни и разни сокове, но друго си е водата... Какво ще правя незнам. Дано ми пуснат изследвания вече да видя дали има отражение. Аз по принцип се наливам насила да изпия 1,5л на ден, а сега положението е още по- зле  Sad !

Аз да питам за водата...... Embarassed  и аз не пия никаква вода... даже през деня май и никакви течности не приемам това дали ще се отрази зле?
И през първата бременост бях така и просто противно на очакванията на мои познати че бременните много "пишкат" аз не съм така може би защото не пия вода ама е съм се замисляла че може да е лошо....

# 498
и аз съм стрелец и се надявам на бебе стрелче , ама то термина ми е 19.12 така че такова ще да е  Laughing, само дано не избърза да се роди на рожденния ми , който е на 25 .11 , че не ми се празнува рожден ден в родилното  Mr. Green
инъче стрелците сме готини хора, така че пожелавам на всички бебета стрелчета  Laughing и сме и много скромни , както виждате  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 499
Но на моя му казах последния месец си вземаш почивка и  luvbed кекс да му дадем зор,че за Коледа да празнуваме вече в пълен състав.

Да, и аз така ги планирам нещата. Много движение последния месец - ще спортувам много, ще качвам стълби, много секс... пък дано тръгне по-раничко  Praynig  Mr. Green

Козирозите са ми прекалено материлисти, все кариера, работа, организация ала бала. Ние с таткото като сме такива хаймани  Mr. Green  хич няма да се разбираме с дете Козирог. Друго си е още една хаймана Стрелец да се появи в семейството... идилия ще е  Mr. Green  Joy
Шегувам се разбира се, каквото и да е няма да има значение, но ще съм една идея по-спокойна и доволна ако се роди по-раничко  Whistling

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 17:22 от A_vagabоnd

# 500

Аз да питам за водата...... Embarassed  и аз не пия никаква вода... даже през деня май и никакви течности не приемам това дали ще се отрази зле?
И през първата бременост бях така и просто противно на очакванията на мои познати че бременните много "пишкат" аз не съм така може би защото не пия вода ама е съм се замисляла че може да е лошо....

Трябва да се пие вода, особено за елиминиране но тоkcините, за избягване на инфекции на пикочните пътища. Аз например изпивам по една бутилка от 1,5L вода на ден. Не пия сокчета, опитвам се да намаля консервантите.

# 501
Аз съм стрелец най-благите хора на света сме Blush и за нас ще е добре да е стрелец,че бащата е овен ,а и аз не съм в най-добри взаимоотношения с козирозите Laughing Дано не пренося като мама,че съм на границата за сега.Но на моя му казах последния месец си вземаш почивка и  luvbed кекс да му дадем зор,че за Коледа да празнуваме вече в пълен състав.
Аз с водата нямам проблем наливам се постоянно,но нещо не си падам по соковете.
ЗА сънищата и аз сънувам постоянно глупости и понякога дори не мога да спя Sad
Миме обади се да пием едно кафенце.На Българския събор в неделя ще ходите ли?
И аз съм за стрелец с две ръце, татко ми е стрелец и мисля на него да кръстим бебче, та дано да не мръдне в козирог Mr. Green
Калалили в неделя заформям женско кафенце у нас по обяд, ако ти се идва заповядай Peace а иначе през другите дни съм лекинко заета тази седмица, но ако искаш може др седмица? Къде ще е този БГ събор?

# 502
аууу, отворихте тема за зодиите Simple Smile  Аз съм Козирог, Тате - Телец а Каката е Рак та изобщо не знам как ще се върже стрелец м/у нас Аз с Рачето на мама хич не се разбирам дано със Стрелчето да сме във хармония Simple Smile

# 503
Трябва да се пие вода, особено за елиминиране но тохините, за избягване на инфекции на пикочните пътища. Аз например изпивам по една бутилка от 1,5L вода на ден. Не пия сокчета, опитвам се да намаля консервантите.

Подкрепям горното. И на мен моят док ми каза никакви сокчета, с консерванти, натурални от кутии и прочие. Но аз и преди не съм ги пила тия и сега също не ги консумирам. Ако ми се пие сок, пия домашен компот или си изцеждам пресен плод.

# 504
аз много искам буболечето да е стрелец, макар че вероятността минимална. таткото е стрелец и много ми харесва тази зодия. между другото термина на свекърва ми с мъжа ми също е бил 29 дек, но се е родил веднага щом е влязла в деветия месец, месец преди термина, чак толкова не искам да избързва, да си се роди здравичко пък каквато и да е зодия пак ще е най-милото ни същество Simple Smile

# 505
И аз съм стрелец Laughing.Баткото е козирог и беше най спокойното и неревящо бебе на света.Нямам 1 безсънна нощ с него,а сега е много будно и добро дете,така че козирог,за момче обаче,е хубава зодия.Аз най вероятно ще излюпя стрелче като мен,освен ако не подрани с повече от седмица,че това означава скорпион,а аз не се разбирам с тях,ако са от женски пол.

# 506
Здравейте, честит на празник на детето на всички мами, сигурно си погалихте коремчетата днес, нали малкото човече и то има празник.
Дъщеря ми днес се скъса да ме разорява заради патки, пързалки и всякакви други неща, но си бях щастлива, нищо, че висях заради един надуваем балон 2 часа да я чакаме да й дойде реда.

Този хубав празник не мина без перипетии. Ходих до Майчин дом да видя какво е положението за амиоцентезата и направо косите ми щръкнаха. Прие ни доцент Георгиева, която е една много възрастна дама, около 70 годишна и с нея проведохме невероятен разговор. Просто се изплаших, направо онемях. Тази жена говореше напред назад, въобще не беше на себе си. Луда работа, най-вероятно е била светило, но сега нещата изглеждат страшно зле, не сме се карали с нея, просто при всеки опит да се разбере нещо удряхме на камък. Преди 5 години на нейно място беше една страшно любезна дама, която ти даваше брошура, в която е описано какво се прави, какви изследвания са необходими преди процедурата и въобще беше голяма утеха и помощ.

Направо не знам какво ще правя, мами, който ще правите амиоцентеза кажете вие проверявахте ли нещо?

# 507
Хайде да се включа и аз в темата за зодиите. Mr. Green Имам предпочитания към стрелеца (а за сега и термина ми е за тази зодия), защото козирозите, които познавам, ми се виждат маааалко по-рогати и инати от това, което бих могла да понеса в къщата си. Иначе са готини хора. Peace
Другото, за което се включвам, е да се отчета. Ходих на БХС днес. Видяхме си мъничето, през повечето време си полежаваше по гръб и видимо му беше много удобно. Наложи се да го раздвижваме, че да може док да си свърши работата. Беше много хубаво! Heart Eyes Таткото и той лепна една огромна усмивка и зяпа с интерес. Док каза, че си има всичко, дори успяхме със сигурност да преброим пръстчетата поне на едната ръчичка. Големи сме 51,7мм. и тежим цели 48 грама. Някъде в 12г.с.-12г.с. и 1 ден съм. Гънката на вратлето ни е 1,5мм., което знам, че е добре, обаче не знам какви трябва да са показателите за носната костица. Някой би ли ми ги казал? Нашата е 1,7мм. Пратих си кръвта към София, до няколко дни очаквам резултат.

# 508
Мами, сега се сетих да ви питам. Вас задължават ли ви да ядете риба? Докито за нито една храна не споменa по колко пъти да я ям освен за рибата. Каза, че трябва да ям риба 3 пъти в седмицата. Доказано е, че майките които са яли риба по време на бременност имат по умни деца. Но трябва да се избягват дадени риби заради един опасен елемeнт, май живак (при превода така ми излиза). Та след доста четене си избрах два вида риба които да ям, два пати в седмицата, на мен 3 ми се струват много. Рибите които ям са сьомга и сардина. Вие какво мислите по въпроса?

Абе сега като се замисля едва ли ще е живак? Кажете как е на Бг.  newsm78

# 509
Моят термина е на 18.12,ако не преносвам,което се надявам ще е стрелец.В къщи за сега сме двама стрелци аз и баткото ще се радвам и на трети. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт