Тема Незабравима 201

• 31 845
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Еда не би се вързала на такава сценка, как Мелда е награбила Харун  Laughing
Е, тогава щеше да я набие повече  Joy Joy

# 436
Здравейте незабравими!
Поздравления за Роси за хубавия клип, за стихчетата на Диди, Кесара, Димана-нова, Бганьо  - "Бърлога",  Изповед на мецана",  "Призовка" .......страхотни сте ! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3525

Намерих 1 статия за "Мерт Явузджан язди вместо терапия" - извинявам се, ако вече я знаете.
Наистина не му е лесно - "Това, че играя толкова лош човек, ме напряга и тук си почивам."  - споделя той.
http://www.tvnovellas.info/bg/news/293

# 437
Няма да простя на екипа на сериала,че оставиха Мелда с едни и същи дрехи една седмица  Shocked Sick
Една от недомислиците.....
Така се беше захладснала да спасява Харун ,че забрави да се преоблече , ако е забравила и да се измие.......... лошо.... smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534  bath

# 438
Мокси,прекрасни оформления! newsm51 newsm51 newsm51
baigun,Бобо,страхотни стихотворения! smile3501 smile3501 smile3501

Мелда ще напуска сериала.Сега се чудя ще умре ли,ще изчезне на някъде ли? Сякаш е по-добре да не умира,Харун и Еда може би ще се чувстват виновни,ще им тежи цял живот.От друга страна,ако изчезне някъде по всяко време може да се върне и да ги толмози,тогава щастието им пак няма да е пълно...И в двата случая кофти... Ако обаче някой друг е виновен за смъртта и,например Бату Харун и Еда няма да са засегнати толкова. Ще видим...

# 439

Мелда ще напуска сериала.Сега се чудя ще умре ли,ще изчезне на някъде ли? Сякаш е по-добре да не умира,Харун и Еда може би ще се чувстват виновни,ще им тежи цял живот.От друга страна,ако изчезне някъде по всяко време може да се върне и да ги толмози,тогава щастието им пак няма да е пълно...И в двата случая кофти... Ако обаче някой друг е виновен за смъртта и,например Бату Харун и Еда няма да са засегнати толкова. Ще видим...

Да ,Розичке, ти ми даде идея.Защо трябва да я убиват ,за да излезе от сериала , може да дадат как Бату я отвежда в неизвестна посока и издевателства над нея. newsm78 newsm78 newsm78По този начин обаче ,тя нямо окончателно да напусне сериала , ще трябвя да я показват от време на време newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,значи друго нещо ще са замислили нашите сценаристи. hahaha

# 440
Без още да са пуснали фрагман за еп.86, мисля ,че той ще завърши как Харун успява да избяга от хижата и се появява пред Еда, която вече се поболяла от тревога и яд /към Менделинка/,а Менделинка  припва да го търси и така изскача пред някаква кола......, а..... може да е и колата на Бату!!!

# 441

Да ,Розичке, ти ми даде идея.Защо трябва да я убиват ,за да излезе от сериала , може да дадат как Бату я отвежда в неизвестна посока и издевателства над нея. newsm78 newsm78 newsm78По този начин обаче ,тя нямо окончателно да напусне сериала , ще трябвя да я показват от време на време newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,значи друго нещо ще са замислили нашите сценаристи. hahaha

Ако  са й отредили да загине,най-логично би било,да е заради Бату-той да е причината-така и той ще загуби детето си-.....най-интересното е,че ми е неприятно да предвиждам нечия смърт-дори и на такъв образ като Мелда.....

# 442
Без още да са пуснали фрагман за еп.86, мисля ,че той ще завърши как Харун успява да избяга от хижата и се появява пред Еда, която вече се поболяла от тревога и яд /към Менделинка/,а Менделинка  припва да го търси и така изскача пред някаква кола......, а..... може да е и колата на Бату!!!
Още преди 3 седмици имаше подсказка , че Харун се завръща в средата на 86 епизод и появата му се превръща в истински празник. PeaceТогава ми се сториха много 3 серии да е в неизвестност , но ето че след по-малко от седмица е прословутия 86 епизод.

# 443
Ермелиана, напълно си права. Серията беше обида за интелекта на зрителя.
Мелда е бременна, но не мисли за бебето си, а се е отдала на мисли за Харун, на коя се пада по право. Времето си лети, а Мецана, ако не направи нещо ще роди дете от психопат. Една бременна жена не би имала поведението на Мелда, но това са глупостите на сценаристите.

# 444
  • Русе
Е, навихте ме - изгледах и последната 4аст! Само дето отново набрах спортна злоба и неистово желание да подпра бради4ката на Мелда! box box box Бях забравила това 4увство! newsm78
Мелда май е мръднала още от изнасилването! Няма нищо общо с образа си от на4алото, даже и в лошия си период! newsm12

# 445
Дали няма да я изпратят в психиатрия.

# 446
# 447
  • Русе
Дали няма да я изпратят в психиатрия.
Таман там ще я покрият от Бату. Rolling Eyes

# 448

Харунчо тук ми прилича на дядо на Ямур  Outta Joint Stop

Това е друго нещо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 449
Привет , компания Незабравима! Hug Hug Hug
Росисан ,  newsm20 smile3505 smile3505 smile3505пред таланта ти!Изключителен клип! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Много добре сте се забавлявали днес. newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501Поздравявам Кесара   bouquet, Бобо  bouquetи Бганьо за стихчетата, Мокси за оформленията ,Ивва  bouquet за чудесните снимки и Розичка  bouquet за гифчетата!Огромни благодарности на Рекси   bouquetза преводите bowuu bowuu bowuu !напълно споделям мнението на двете Слънчогледки за Еда newsm10 newsm10 newsm10 newsm10За серията не ме разочарова защото от резюмето и фрагментите знаех какво ще се случва и не съм очаквала прекалено много.Мокси, съветвам те да я гледаш има за какво и заради невероятната Ирмак. PeaceАз поне никога не чета коментарите преди да видя епизода, искам да си иградя свое мнение , а и някои от коментарите са меко казано странни Rolling Eyes Shocked #Crazy.
+1! Добър вечер сладури! Позволявам си да се присъединя към чудесния пост на Надето, за да не се повтарям! PeaceЩе добавя и много цветя за готините хора тук!

Общи условия

Активация на акаунт