7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 29 232
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • my own world....
Ахахаха, и малко смях от мен.

Разговор с майка ми по скайп:

тя: защо не спиш...да не търсиш темата в интернет
аз: че аз темата цял ден си я чета
тя: е откъде я знаете
аз: че нали пиша там
тя: (след около 3 минути): абе аз ли оглупях, ти ли ме гъбаркаш, нищо не разбирам.... как така я знаеш?
 Не е лесноооо, тя за преразказа ми говори, аз за темата тук си мисля.........побърках жената

АААА свидетелство за раждане само в ОРГИНАЛ! А свидетелите и те да си носят свидетелствата!

# 226
  • София
Ахахаха, и малко смях от мен.

Разговор с майка ми по скайп:

тя: защо не спиш...да не търсиш темата в интернет
аз: че аз темата цял ден си я чета
тя: е откъде я знаете
аз: че нали пиша там
тя: (след около 3 минути): абе аз ли оглупях, ти ли ме гъбаркаш, нищо не разбирам.... как така я знаеш?
 Не е лесноооо, тя за преразказа ми говори, аз за темата тук си мисля.........побърках жената

АААА свидетелство за раждане само в ОРГИНАЛ! А свидетелите и те да си носят свидетелствата!
Joy Joy Joy Joy Joy

Определено ме развесели!

Лени благодаря за поздрава.

# 227
Ленииии,  Joy това съм го чувала като виц, но въпреки това ме накара да се попикая от смях. А и дребната и тя бая се посмя Simple Smile

Ия, хубаво е, че Марти е спокоен. Вярвам, че ще се справи. Той е умно дете.
И моята се е отдала на релакс. Чете си новата книга и не мисли за изпити, но и за сън не мисли.

# 228
  • София
Купих от химикалките с гумичките за триене от различни места по 2.
Сега реших да ги пробвам и ще кажа утре на щерката да не трие!
Защото химикалът уж се трие, ама се вижда, нали изрично пише ,
че триенето е забранено Shocked

# 229
  • София
Да по-добре да не трие.

Лети моичкият от един час е  в леглото.Обаче майка му сън няма да я хване май скоро и ще си виси пред компа или ще се заеме с някаква домашна работа.

# 230
Я всички 7-класници по леглата Simple Smile))))))))

(това за всеки изпит ми е носило късмет  Peace)

И на изпита по руски ли  hahaha

С това темпо утре ще имаме нужда от нова тема  Crazy

ЖЕЛАЯ КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ ДЕЦА УТРЕ !!! НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ТЯХ  Hug

# 231
  • my own world....
Обаче майка му сън няма да я хване май скоро и ще си виси пред компа или ще се заеме с някаква домашна работа.

Като свършиш у вас, моля заповядай и у нас  Laughing На мен ми се доспива, но в детската свети и чакам да спре шумоленето на книгата, да отида и да загася...че инак ще спи с отворена уста към лампата ooooh!

Изпитът по руски е за отделна тема, моля, моля  Joy Йода

# 232
При нас е обратната ситуация. Майката пийна успокоително  Tired и вече едвам гледа, но нали ти писах, че детето спа до 8 часа и сега няма скоро да си легне. Ако обаче съчетая с едно малко, по скоро ще съм така  Crazy
Нашите ги искат в 8.45 и училището, което е на 5 минути от нас, ще може да поспи малко повечко от други дни. Дано да и стигне времето за почивка.

Може да си драсваме по някой ред докато будуваме. Аз обаче няма да похващам нищо, че баба ми спи и ще има да мрънка и да сметне, че нещо ми има Simple Smile

# 233
Успех на седмокласниците! Много е важно да са спокойни да дадат всичко най-добор от себе си.

Дъщеря ми цяла вечер се обезкосмяваше - аз съм си виновна, защото точно днес реших да й угодя и й купих така желаните от нея лентички.

Към 23:00 реши, че няма да е зле да се запознае по-добре с образите на изучаваните автори, и да преговори кой къде  е бил роден newsm78. Стори ми се твърде странно, повдигнах й тон, но после  съжалих. Не че тийнейджърката се трогнала.   

Не спя добре от няколко дни,  днес съм будна от 6 часа сутринта и още не ме хваща сън. Чудя се, дали все пак е било грешна стратегия да се самонавивам, че непременно трябва да влезе в английската или математическата.

Надявам се и искрено пожелавам на дъщеричката ми и на всички форумски седмокласници успех и късмет. Защото техния успех е наш успех - на майките.

Лека и спокойна нощ!

# 234
Добро утро!
Включвам се неприлично рано, за да пожелая от цялото си сърце  УСПЕХ на седмокласните ни деца на днешния изпит! Желая им много късмет и много увереност!

# 235
Успех на седмокласниците и спокойствие на родителите Hug

# 236
Добро утро, спахте ли добре? Аз сънувах падащи звезди, ама като фойерверки падаха Crazy. Станала съм рано, опекох питки  chef. Отивам долу да бера здравец за менчето. Детето спи като пън. Госпожата по български ме трогна, токущо пусна съобщение за успех на Яна.
ОММММММММММММ.....

# 237
Добро да е утрото за всички ви! Да започнете и завършите деня в прекрасно настроение! smile3535

Някоя да е сънувала "неизучаван текст"?

# 238
  • София
Добро утро и от мен!

Събудих се сама без алармата на часовника,но поспах поне.Не съм сънувала нищо или поне не помня.

Белмекенска страхотно пожелание,присъединявам се към него и благодаря! Hug

# 239
Добро утро и от мен кукнала съм в 4 часа .
МНОГО, МНОГО КЪСМЕТ, КОНЦЕНТРАЦИЯ И ДА МОГАТ ДА ДАДАТ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ НА МАКС . newsm10

Общи условия

Активация на акаунт