7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 29 223
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Скъпи приятелки, желая на вас и децата  спокоен сън тази нощ, ведро утро, уверен и удовлетворяващ утрешен ден! Успехът е относително нещо, по-важен е пътят към него.   bouquet

# 211
  • София
Аз да питам като последен идиот  Embarassed
Нали утре става с бележник, вместо ученическа карта?

# 212
  • Sofia
Успех на всички деца и от мен  Hug. Нека запазят самообладание и дадат най-доброто от себе си! Heart Eyes

# 213
  • София
Успех на всички дечица утре! Желая им да постигнат мечтите си и да се отправят смело и напред към следващите предизвикателства! А за майките им   bouquet

# 214
  • София

Аз знам,че ученическата лична карта е официалния документ.Но предполагам,че и с бележник ще пускат.Стига да не решат да се заяждат,нали квесторите са от други училища и не познават децата.
Все едно децата не се явяват на изпити след 7 клас,а на някакви свръх секретни/анонимни изпити.

# 215

Eдно от двете, може и двете . Важното е да има документ за самоличност (може и лична карта)

# 216
  • София
Благодаря:) Днес се разрови и установи, че не може да си намери картата. Кой знае къде я е затрила Simple Smile
Логично е с бележник да удостовери самоличността си. Аз ще отида с нея.

# 217
  • София
Успех на всички седмокласници утре! Стискам палци!

# 218
Здравей, Ия. Тъкмо вчера си мислех за теб. Отдавна не беше писала. Надявам се Марти да е добре. Ако искаш пиши къде мисли да кандидатства.
...

Здравей Hug Марти е добре, в момента се радва на новата си топка (за боулинг) и изобщо не се вълнува от изпита... Мисли като първо желание да пише испанската, а след това вече не знам, през ден си сменя желанията... Да изкара добри оценки на изпитите, пък после ще го мислим.

# 219
Искам да пожелая на всички седмокласници късмет  Hug
Вярвам, че ще запазят спокойствие, концентрация и увереността в знанията си!
Вярвам, че ще се справят и ще се представят перфектно!
Стискам палци! Много късмет и успех!  Heart Eyes

Hug за всички седмокласници и  Hug за всички техни майки  Hug

# 220
  • София
Пожелания за успех на децата и от мен!   bouquet Дано запазят самообладание, да не се подадат на напрежението и да се представят страхотно, показвайки натрупаните след много труд през изминалата година знания!  Hug

# 221
Благодаря:) Днес се разрови и установи, че не може да си намери картата. Кой знае къде я е затрила Simple Smile
Логично е с бележник да удостовери самоличността си. Аз ще отида с нея.

Вземете за всеки случай и карта за градския транспорт, ако има от новите, пластмасовите - не се шегувам, тя също е документ със снимка, щото кой ще извади карта за градския транспорт с друга снимка. Другите си се сетила - международен паспорт, лична карта (МВР), ако има. Всичко ще е наред, стискам палци! Пък и утре на свежа глава може изведнъж да се сети къде е.

# 222
http://vbox7.com/tv/search.do?t=group&id=6a0311060e99&vbox_q=%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8&ord=date

Айде малко усмивка  Peace Hug Mr. Green Heart Eyes

# 223
  • my own world....
И моето си взе и картата за градски транспорт  Joy

Да се надяваме, че няма да им се наложи да водят по трима свидетели, за да се установява самоличност.... Пак ме избива на смях...да видим утре.

LennyhJoy Joy Joy

# 224
И моето си взе и картата за градски транспорт  Joy

Да се надяваме, че няма да им се наложи да водят по трима свидетели, за да се установява самоличност.... Пак ме избива на смях...да видим утре.
Joy Бележник, ученическа карта, карта за градски транспорт, свидетелство за раждане  Laughing и евентуално тримата свидетели при съмнение  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт