7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 28 224
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
в една от стаите (за другите нямам информация), текстът за втори модул не е бил раздаден на децата, не са разбрали, че "Човек" е с главна буква

на кого да се оплаквам и има ли смисъл?...

ooooh! Ужасно! Оплакването в РИО е задължително. Не съм наясно за ефекта, но задължително бих им отишла на място.

# 511
  • с/у ОколоМръсТното
Не искам нито да гледам теста, нито да сверявам отговори - каквото е свършил, ще разберем на 10-ти! ...

оу, колеже...  Hug
Ма на 10 ще ударим по едно (малко) за отскок, нали?  Laughing

# 512
Да се разпиша и аз в темата - какъвто и да е резултатът накрая като оценка , аз съм много доволна от моята девойка, защото успя да запази спокойствие , а  когато ми се обади след изпита каза ,че е доволна от това , което е направила. Тях ги викаха в училище в 7,15 сутринта, което според мен меко казано беше безумие, но тя спази часа , като мен отпрати да съм си ходела на работа като всеки друг обикновен ден.Сподели, че са стояли до 8,10 часа навън в двора преди да ги пуснат да влязат по стаите. Квесторите са си вършили добре работата , като не са позволили някой да нарушава реда и т.н., а тя още вчера беше атакувана от няколко деца да им подсказва днес. За последния въпрос от първия модул не й било стигнало времето и е писала малко , а може би я е затруднил, поне според мен. От втория модул е излязла по-рано от определеното време,  защото просто била свършила с преразказа, проверила си нещата и излязла. Чакам с нетърпение да се прибера довечера от работа и  да успея да я агитирам да проверим отговорите й, защото ми заяви ,че просто ще чакаме 10-ти , за да видим оценката .
Мисля , че текстът за преразказ не е никак лесен.
Лично аз съм щастлива , че изпита вече е зад гърба ни . Остава само още един , поне за нас.   

# 513
  • София
Не искам нито да гледам теста, нито да сверявам отговори - каквото е свършил, ще разберем на 10-ти! ...

оу, колеже...  Hug
Ма на 10 ще ударим по едно (малко) за отскок, нали?  Laughing
ЗА-ДЪЛ-ЖИ-ТЕЛ-НО! Joy

# 514
Моя младеж е с 59т на теста без 25 въпрос... Като гледам думите, които са дали, то и той е използвал доста от тях, та очакваме мин 3т и на него... Преразказа го е написал в сегашно историческо и е изписал 1 страница-не знам как ще го оценят... И понеже БЕЛ му е слабата част, то аз съм супер доволна-за мен е направо отличник!!! Не смеех и да очаквам такова нещо и в най-големите си очаквания!!! Дано това да не му вдигне много самочувствието за математиката и там да се изложи...

# 515
Тестът на моето момче е без нито една грешка, на 25-ти въпрос има включени почти всички думи или техни синоними, на преразказа няма пропуснати моменти, Човекът е с голяма буква и смята, че е спазил глаголните времена, пунктуацията, правописа, новите редове и е писал четливо с малко задрасквания. Остана да е така.
При нас е имало ред и дисциплина в залата.
Очакваме математиката.

# 516
Да, "А" е верния отговорна 4ти въпрос:-)....ключовата дума е "международен" - 1 грешка регистрираме и естествено на 25ти е неясно как ще се оцени:-)

# 517
  • дълбоката провинция
Но защо никое дете не се е обадило и да пита за текста, защо не са го поискали? newsm78 Shocked

питах майката - самите деца (2 броя в стаята) не са знаели, че трябва да им дадат текста

# 518
  • Sofia
Драконче , Шани , пишете ме и мен  Hug.
Забравих да спомена най-важното: организацията е била супер! Касетофоните с чудесен звук. Квесторите - строги и информирани.  Детето каза: " Мамо , всичко , което ми показа в интернет квесторите ни го казаха."  Laughing
 Не е имало въртене и шушукане. Всички деца са стояли за втори модул.
 Дано и по математика е така!

# 519
  • Пловдив
http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/top_menu/general … 7kl-26May2011.pdf
пуснали са ключа с верните отговори.
А някой помни ли формулата за преобразуване на точките в оценка???

# 520
  • дълбоката провинция
таблица за преобразуване на точките в оценка

http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/documen … kala_bel-2007.pdf

# 521
в една от стаите (за другите нямам информация), текстът за втори модул не е бил раздаден на децата, не са разбрали, че "Човек" е с главна буква

на кого да се оплаквам и има ли смисъл?...

Аууу, страшно са ги ощетили! #Cussing out Как така да не им го раздадат, какво са правили в тези 15 мин., когато текстът стои при тях и го четат? Crazy Трябва да има оплакване в РИО, но едва ли децата ще спечелят от това....Но защо никое дете не се е обадило и да пита за текста, защо не са го поискали? newsm78 Shocked

Защото са деца!
И винаги има полза от оплакванията!

Причината е, че децата не са информирани какви са им правата. Учител от училището, от школата или частния урок трябва да го направи. Може и родителите, но децата трябва да знаят на какво имат право и да си го поискат, защото все се намира някой да не си върши работата или да спи на инструктажа #Cussing out А тези квестори не трябва повече да бъдат такива

# 522
Дъщеря ми няма нито една грешка на теста, но в бързината забравила да отговори на 5-ти въпрос, а всъщност се колебаела между два отговора. Преразказвала е в сегашно време и тя мисли, че няма грешки. А изразът, който трябвало да характеризират, и се паднал на съчинение разсъждение на областния кръг на олимпиада по БЕЛ, когато беше на 2-ро място.  Grinning

# 523
  • Пловдив
Искам да попитам, при въпроси с няколко отговора - като например 19 -ти , дали за всеки верен отговор ще получат по 1 т. или сумарно колкото са дадени точките за верен отговор. Защото ние на 19ти имаме 2 верни и два грешни. Дали ще получим в тоя случай нула или 2 точки е въпроса.

# 524
http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/top_menu/general … 7kl-26May2011.pdf
пуснали са ключа с верните отговори.
А някой помни ли формулата за преобразуване на точките в оценка???

К+70:28= оценка, където К е броя на точките

Общи условия

Активация на акаунт