7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 29 087
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
а, още една грешка - на преразказа вместо "бай Милан", е писала "бай Манол" Mr. Green. Колко ли ще ни струва това?

# 481
Текстът е качен на сайта на Регалия

# 482
Момичета, ако някой види качени официални отговори на теста да пише.

# 483
  • София
а, още една грешка - на преразказа вместо "бай Милан", е писала "бай Манол" Mr. Green. Колко ли ще ни струва това?

Моята изобщо не му писа името, защото не била сигурна...

# 484

Това дали се води правописна грешка? Защото просто е сбъркан символ, според мен е очевидно  newsm78
Синът ми каза, че този преразказ са правили в школата, в която се готвеше по БЕЛ, звучеше добре .... дано наистина се е справил добре.

# 485
На първо четене няма грешки на теста  Mr. Green

За преразказа ми каза, че текстът е бил съкратен - сравнено с този в wordpress.

Не се е затруднила, дори е щастлива  Mr. Green

# 486
  • гр.Варна
Моята дъщеря е вече при мен в офиса.Проверихме отговорите и има 3 грешки.Сега е много нещастна,но каза ,че  с преразказа се е справила.Сега очакваме официалните резултати и ще релаксираме до понеделник. Wink

# 487
А моята не помни отговорите - може ли е такова нещо! smile3515
Може , може нали писах , че така ще се измъкнат.
И моята , а на 20,21и 24 задача от теста каза , че нищо не е писала.
Колкото толкова..

А за преразказа каза само писах , което нищпо не значи за мен  Tired
Здраве да е Hug

# 488
Здравейте, включвам се за пръв път и аз се присъединявам към майките на седмокласници. Дъщеря ми е доволна от теста и мисли, че и с преразказа се е справила, но ще видим резултатите. Успех на всички! Simple Smile

# 489
# 490
  • my own world....
60 точки без да й знаем точките на 25ти въпрос. Супер!!!  Heart Eyes
Преразказът ще видим, но на нея й харесал като текст за преразказване (цитат: лесен беше за запомняне)

# 491
  • София
Много съм доволна  Laughing- 2 грешки на теста, едната "по невнимание" Twisted Evil, дано така е попълвал и там.  На преразказа колкото-толкова, все нещо ще му дадат. Решаващ ще е изпитът по математика. Peace
Коментарът на детето е: "Явно съм започнал да полудявам, щом съм успял да науча толкова неща!" hahaha
Доволна съм най-вече от собствената си далновидност да го накарам вчера да назубри точно някои от тези неща, които днес са дали. Grinning Видях от пробните изпити накъде вървят нещата - накъм зубрене на кой автор къде е роден и др. такива  Mr. Green и му висях над главата, докато не се уверих, че е научил портретните характеристики на всички герои и родните места на всички писатели  Mr. Green Спечелихме няколко точки само от ученето в последния момент!  Laughing

# 492
Моето злато  още не се е върнало от изпита...правили си ха-ха парти ..с дружките..да разпуснат напрежението.Още не съм направила разпита как е попълнила теста Rolling EyesБила го направила...НООО аз докато се сверя правилните отговори с нейните.
..Така ,че чакам и хубав ден на всички майчета.  bouquet

# 493
60 точки без 25-ти въпрос  newsm44

От 25-ти, гледайки ключовите думи, очакваме най-малко 3 точки!!!

Повече от това няма накъде да бъда доволна  Heart Eyes

# 494
  • София
Лелееее, колко сте изписали, не мога да събера сили да ви изчета! Wink
Моето хлапе приключи скоропостижно, чак ми изкара акъла къмто 11 и малко и забегна на кино (или де да знам къде с приятели)! Единствено го вълнуваше въпросът "нали Алеко не е роден в София"! Не искам нито да гледам теста, нито да сверявам отговори - каквото е свършил, ще разберем на 10-ти! ...

Общи условия

Активация на акаунт