7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 29 088
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • навсякъде
Обади се и моята. Не й било трудно, отивала да се разхожда и по-късно щяла да проверява отговорите. Иска череши за вечеря  Laughing

# 451
  • София
Обади се и моята. Не й било трудно, отивала да се разхожда и по-късно щяла да проверява отговорите. Иска череши за вечеря  Laughing

И моята отива да похапне с приятелките, дори ще купи и пицата за братчето си.
Казах й да не се бави!

# 452
  • София
dili-mili,интересен факт,миналата година във "Вектор" бяха пуснали на пробен изпит "Вида",тази година"Черешките"

И аз така си помислих, дори порових в архива тук да открия - значи не бъркам  Thinking
Значи трябва да търсим варненци, за да ни казват с кои текстове се занимават и да публикуват заглавията!!!!! Винаги има изтичане на инфо!!!

# 453
Моята иска утре да отиде на рожден ден, като знам,
че ще ходят и на кино, то това са минимум 4 часа!

Лус, за 2 дни няма да научи нищо кой знае какво!
А добрия релакс и прочистването на ума ще и помогнат да "се събере" и мобилизира за понеделник! Не я спирай! Hug

# 454
  • Варна
Преди малко се върна нашата седмокласничка. Преразказът са го правили на пробен изпит в школата, тезата се е падала на втория кръг на олимпиадата по български. Тестът бил лесен, но не сме сверявали отговорите още.

# 455
Миналата година и Регалия и Вектор бяха давали "Вида" на пробен изпит.Но Вектор за разлика от Регалия го пусна още през зимата,по същото време,когато бяха областните кръгове на олимпиадите по БЕл.Мисля,че не може да става дума за изтичане на информация,но пък и две години поред да налучкат Thinking

# 456
Сега сравнихме отговорите - сгрешил е 8 -ми въпрос, на 22-ри е открил две грешки в повече  Laughing, на 25-ти е бил съвсем лаконичен - две изречения, но поне не са глупости. Остава и преразказа да е направил добре, ама ме съмнява, там сме най-зле, все пропуска моменти и вечно правим сбити преразкази.

# 457
На какво време трябваше да се преразкаже .Аз го преразказах на -л -ла -ло -ли

# 458
  • София
Сега сравнихме отговорите - сгрешил е 8 -ми въпрос, на 22-ри е открил две грешки в повече  Laughing, на 25-ти е бил съвсем лаконичен - две изречения, но поне не са глупости. Остава и преразказа да е направил добре, ама ме съмнява, там сме най-зле, все пропуска моменти и вечно правим сбити преразкази.
Не се притеснявай, колкото по-сбит е преразказа, толкова по-малка е вероятността за правописни грешки.

# 459
Преразказа в 3л. ед. ч.  сегашно време

# 460
  • Пловдив
Само че задачата е да се направи ПОДРОБЕН преразказ и тезата "колкото по-сбито, толкова по-малко грешки" издиша

# 461
  • Пловдив
Сега сравнявахме отговорите с дадените тук от майките. Е, то без грешки не може. А се смях с глас на отговора му на последния въпрос - защо като в пустиня - защото в пустинята може да срещнеш много животни, но малко хора, така и хъшовете били сред чужди хора в чужбина Joy
Дано наистина към три часа да изкарат отговорите в официален вид от министерството.

# 462
За сега нямаме грешка на теста  Simple Smile

# 463
  • София
А моята не помни отговорите - може ли е такова нещо! smile3515

# 464
Не се притеснявай, колкото по-сбит е преразказа, толкова по-малка е вероятността за правописни грешки.
Правописни грешки прави рядко, притеснява ме да не е изпуснал моменти от текста, съвсем по мъжки все не доглежда подробностите.

Общи условия

Активация на акаунт