7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 29 100
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Леле ама вие нямате изчитане.
Моят синковец още не се е обадил, а аз пък днес се заринах от работа за да не мисля за изпита, но не би - само това ми е в главата.
Снощи след като отново му дадох последни наставления момчето ми каза, че се притеснявал единствено да не успее да оправдае нашите надежди в него.
Много ми е притеснено.
Дано всички да са се справили повече от добре Praynig

# 436
Умницата ми се е справила без грешка на теста!!!!
Преразказът ги е затруднил.

# 437
dili-mili,интересен факт,миналата година във "Вектор" бяха пуснали на пробен изпит "Вида",тази година"Черешките"

# 438
Здравейте!МОже ли линк с теста!

# 439
dili-mili,интересен факт,миналата година във "Вектор" бяха пуснали на пробен изпит "Вида",тази година"Черешките"

И аз така си помислих, дори порових в архива тук да открия - значи не бъркам  Thinking

# 440
Излиза , че варненци са с едни гърди напред. Късметлии!! Wink

# 441
  • Пловдив
luss успокой се, като си дойде детето, успокой и него. Охх ще ревна с глас всеки момент, моя нито се обажда, мен пък не ми се ще да звъня, да не го скастрят нещо квесторите.
Очаквам да НЕ се справи, знам ли и аз.
След три часа ще проверяваме отговорите
Линк към теста за питащите

http://pmgzlatarov.org/Documents/3ti_test_BEL_27-may-2011.pdf

# 442
  • София

И аз така си помислих, дори порових в архива тук да открия - значи не бъркам  Thinking
Бъркате,
миналата година в "Регалия" бяха пуснали "Вида".

# 443
Какъв е отговорът на въпрос 7. Не е ли Г    ?????

уточнихме, че е Г  Peace

# 444
  • София
Ами все пак написала 2,5 странички, знам, че пише грамотно...., е време от време греши, ама не са й много грешките. Да не се отчайвам предварително.

Каза, че не е запомнила отговорите, затова няма какво да проверявам,
ще чакам когато излезат оценките.

# 445
  • Пловдив
Дойде си! Каза че теста го е направил. Но на преразказа нещо объркал "накрая" според него.
Поне си дойде вече, гладен като вълк, сега ще ги изведа да ги нахраня.

# 446
Вярвам че децата са се справили добре, текста за преразказа ми се вижда добър - можеше да е нещо по-гадно.
Най-важното е днес да успеят да си починат и в понеделник да са свежи и да атакуват математиката с пълна сила!

# 447
Както очаквах, преразказът ги е стреснал. Като почнат да сравняват отговори, сигурно ще изскочат и други подводни камъни. По-късно ще видим кой какво е написал в темата след окончателния разбор у дома Simple Smile Приятна почивка на всички! Grinning

# 448
Моят син също е правил на пробен Черешките, но с по съкратен вариант. Това обаче според него даже е по лошо, защото текста е имал допълнения. За жалост дори написал Човекът с малка буква, но каквото такова. На първо четене на теста имаме 1 грешка, но чакам да публикуват официалните отговори.

# 449
  • София
Моята иска утре да отиде на рожден ден, като знам,
че ще ходят и на кино, то това са минимум 4 часа!

Общи условия

Активация на акаунт