7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 29 118
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Чудесен текст за преразказ,тестът-лесен.ДЕЦАТА ще се справят,но на майките тревогите няма да свършат,от сутринта е натежало "балкончето" и само вълнения,въпроси и притеснения.УСПЕХ,УСПЕХ Peace newsm10  smile3501 newsm17

# 421
ще почерпя - разбира се! спокойно и на теб ще ти се обадят!

# 422
  • Пловдив
ние живеем на една крачка от учиището, но и моя още не се е обадил. В 12 и 30 ще звъня аз, че главата така ме боли, ще се пръсне, поне да се поуспокоя. Боже - следва математиката. ooooh!

# 423
  • Бургас
На 15-ти въпрос кой е отговорът?

# 424
  • София

Има ли ги вече качени някъде теста с отговорите?

# 425
  • София
ние живеем на една крачка от учиището, но и моя още не се е обадил. В 12 и 30 ще звъня аз, че главата така ме боли, ще се пръсне, поне да се поуспокоя. Боже - следва математиката. ooooh!

И аз ще направя същото!!!

# 426
# 427
  • Варна
Моят син се обади . Преразказа са го правили на пробен изпит във "Вектор" Варна.

# 428
  • Бургас
Това беше колебание на моята, но това е посочила. Като цяло тестът бил добре.

# 429
Ох да излизат отговорите, че ще получа удар направо  Mr. Green
На преразказа написах 37 реда, не знам стига ли  Mr. Green

# 430
Някой път децата излизат по-късно, защото са започнали по-късно.. така че излишно се тревожите

# 431
  • София
И моята девойка се обади. Каза, че теста бил лесен. Проверихме 2 въпроса,  и се зарадва, че е отговорила вярно. А за преразказа, каза, че бил лесен за запомняне, нямало трудни думи и имена.

# 432
На децата сега им е нужно ТЪРПЕНИЕ,УСМИВКА и ДОБРА ДУМА,каквото написали,написали.

# 433
  • София
Мойта се обади, каза, че за нея преразказа беше много труден и мисли, че се изложи.
Каза, че за теста се съмнява в 2 въпроса и не се знае за 25.

Ммого е разстроена, ама какво да се прави...

# 434
Какъв е отговорът на въпрос 7. Не е ли Г    ?????

Общи условия

Активация на акаунт