7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 29 135
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Отговорите към текста според мен са: 1.б, 2.б, 3.б, 4.а. После - 5в, 6б, 7б, 8в, 9а, 10в, 11г, 12в, 13а, 14б, 15в, 16а, 17в, 18г

6 а - подвела си се от "къде" - то.

За 9 въпрос започнах да се колебая между А и Б, макар че съм отбелязала А

9 А - няма място за колебание

A защо на 8 въпрос е "В"? Изпусната запетайка ли има?

между "долу" и "набрах"  Simple Smile
Да, трябва да има запетайка след долу Simple Smile

# 376
Моля, уточнете на 6 и 7 , кои са верните отговори. Има разминаване  Praynig

Според мен на 6 е  а

# 377
  • София
Ох,още малко остава.Вече нямам търпение детенце да се обади. Heart Eyes

Язък за свалени 1,500 кг Laughing Laughing Laughing от 9:00 съм изпила поне 4 кафета и не спирам да се тъпча! Mr. Green

# 378
Момичета, а видяхте ли теста. Изтекъл е вече ето го http://akademika.bg/2011/05/%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BD … 0%BB%D0%B0%D1%81/

# 379
Моля, уточнете на 6 и 7 , кои са верните отговори. Има разминаване  Praynig

Според мен на 6 е  а

Според мен 6 А и 7 Г

в предишен постинг не бях съобразила, че "простя" е свършен вид, несвършен е "прощавам"  Laughing

# 380
  • гр.Варна

Язък за свалени 1,500 кг Laughing Laughing Laughing от 9:00 съм изпила поне 4 кафета и не спирам да се тъпча! Mr. Green
[/quote]
И аз съм така ,но само се наливам с кола и кафета,за ядене нямам желание. Laughing

# 381
Никакви литературни знания не се проверяват. Какво значение има къде са родени писателите? А останалите въпроси проверяват познаване на съдържание, което е елементарно. Децата ни са подготвени за по-задълбочен анализ и проверка на по-висока литературна култура.

# 382
За 7-и въпрос аз гласувам за "Г".
Не е А, защото несвършения вид е "прощавам".

Не е и В, защото скоча не е скачам

# 383
Черна станция, три пъти редактирах и все грешно  Laughing  - разбира се 7 Г - така е като гледаме и щракаме в различни прозорци  Embarassed

# 384
На 6 категорично А, на 7 - категорично Г
Гаден е 6, ще обърка и децата.

# 385
  • Пловдив
Аз си казах, че на места съм позабравила малко нещата. На 6 въпрос точно "къде" ми извади очите и реших, че е Б верният отговор

# 386
Благодаря Ви, момичета. На мен 7 ми е по-сложен, но сега като казахте отговора ми светна

# 387
Аз си казах, че на места съм позабравила малко нещата. На 6 въпрос точно "къде" ми извади очите и реших, че е Б верният отговор

Аз си признавам, че миналата година със седмокласника научих тези подчинени изречения - никога досега не съм ги учила, никой не е намирал за необходимо да ме въведе в това познание! Даже с радост установих, че на матурата на 12-и клас няма подобни въпроси! Дано не бъркам  Grinning

# 388
  • София
Вярвам, че са справили добре и сега приключват с перфектните преразкази!!!

# 389
Като прегледах по-подробно теста....и като размислих и върху преразказа.....очаквам пълен провал с малките тази година Sad Sad Confused Ще чакам сега да чуя първите впечатления, но...... Sad Confused

Общи условия

Активация на акаунт