7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 28 219
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
TEEN4E , браво, че се преборихте! За глупавите грешки е ясно. Въпросът ми по-скоро беше дали е бил затруднен при самото писане!
 Важното е ,че се е справил!
 Lady_A , точно коментирахме с моичкия , че не е разбрал защо е написано това , ама го е преразказал, де  Laughing.
 Продължава да твърди , че всичко бил описал!

# 541
Тийнче, браво на твоя син, имал е истинско премеждие с гипс на изпит. Важното е, че се е справил!

Чак на 10-ти ли изнасят резултатите от този изпит newsm78

# 542
всеки правилен отговор носи по 1 т. По този повод, в 22 задача ние също имаме 12 грешки, които би трябвало да ни донесат 12т.

Имаме 1 грешка  - 2т. Вероятно няма да ни дадат точки за тезата. Дотук сме с 58т.

В преразказа е изпуснала два епизода: 1 - "вечерта мъжете отидоха да пият бира...."
2 - "защо не отиде в цирка да се показва..."

Въпросът ми е към Unadaptable, колко ли се отнема от преразказа за тези пропуски Sad

Благодаря предварително!

Ако са спазени всички други изисквания, се отнемат 2т. според критериите/виж 1-ви раздел/
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/top_men … _prerazkaz_10.pdf

# 543
  • с/у ОколоМръсТното

Ми знаеш ли колко аптекари чакат проверяващите... Помощ си требе.

# 544

Ми знаеш ли колко аптекари чакат проверяващите... Помощ си требе.

Аптекарите все са на далавера, било проверяващите, било майки, баби, дедовци...

# 545
Трудно му е било да пише, понеже, когато си подпре ръката с гипса на чина, тя остава да виси във въздуха. Химикалката е  в безтегловност, пръстите са раздалечени. Получава му се някакси все пак , но в полуседнало положение на тялото и лек наклон напред. Краснописа не го докарва така, както със здрава ръка , но здраве да е. Важното е да е писал вярно. Писал е направо на белова. Такива ми ти работи. Картинката е общо взето- да се смееш ли , да плачеш ли. Надявам се  да съм ви развеселила с описанията си. САМО СИ ГО ПРЕДСТАВЕТЕ - сам в стая(такива са изискванията) в приклекнала бойна поза.  Joy Joy Joy

# 546
  • Sofia
 Официално срокът за оценките е 13-ти. Така че може и по-зле да е!
 TEEN4E , въобще не е смешно! Хубаво е , че е дал всичко от себе си и се е справил!

# 547
Оффф, при нас се очертава драма- откри си още две грешки на 22 зад., така ни се очертават 56-57т. от първия модул, на всичко отгоре не е доволен и от преразказа си. Много е разстроен, виждам, че чак му се плаче от яд. Допреди малко риташе с всичка сила топката срещу стената в другата стая, казва, че се е изложил, че щяло да е по-добре да му анулират работата и други подобни. Много съм притеснена да не му се отрази на изпита по математика. Rolling Eyes
Кажете как да го успокоя, говоря му, че се е справил много добре, но не иска да ме чуе.

Поздравления на всички деца, които са доволни от представянето си на изпита.

# 548
TEEN4E, синът ти е герой   bouquet

mamma_jenny, съдейки по опита си, ще ги изнесат чак в последния възможен ден (13-ти, нали?) и то чак към 17.00

За деня помагат всякакви алкохоли, клетви и благопожелания към роднините на РИО, групова медитация в темата (ОМММММММММММ), както и споменатите аптекари  Laughing

# 549
  • Пловдив
Нашия разменил местата на два епизода.....В теста открихме и баламски грешки, дето вечно повтарях: чети добре - каде пише "вярно" и "невярно" - става въпрос за дневната красота на Браила - това е невярното, е нашия си мислил, че търси вярното твърдение. ooooh!

# 550

TEEN4E , въобще не е смешно! Хубаво е , че е дал всичко от себе си и се е справил!
Права си! Не се изненадвай , че пиша така. Просто в нашето семейство, благодарение на таткото гледаме на тая случка от към комичната й страна, че иначе притеснението не се издържа. Цяла година труд и накрая..... Sad
Благодаря за подкрепата.  bouquet

# 551
Цитат
Кажете как да го успокоя, говоря му, че се е справил много добре, но не иска да ме чуе

Ами ето как: сядате и събирате получените точки 57-58 с възможно най-ниските, които е възможно да е изкарал на преразказа/разгледайте критериите/, после пресмятате възможната оценка и ако тя ви задоволява, той ще се успокои и ще се замисли за следващия изпит. Не забравяйте да го окуражите, че това е най-лошата възможност, а най-добрата може да го изненада приятно. Simple Smile

# 552
Резултатите от тестовете излизат до 10-ти юни, до 13-ти са само тези за проверка на способностите.

# 553
  • Sofia
Резултатите от тестовете излизат до 10-ти юни, до 13-ти са само тези за проверка на способностите.
Супер! То като няма кой да чете...
 Мерси   bouquet.

# 554
Много съм притеснена да не му се отрази на изпита по математика. Rolling Eyes
Кажете как да го успокоя, говоря му, че се е справил много добре, но не иска да ме чуе.

Ама той не е ли вече навън с приятели- я на кино , я на боулинг. Марш навън! Спрете да броите точки и да търсите грешки.

Общи условия

Активация на акаунт