7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 28 228
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Така е. Резултати чакайте на 10-ти следобяд.  Peace
Поздравления за малките герои   bouquet Справили са се чудесно.Не бъдете максималисти. Дори и при някоя и друга грешчица на теста, а при добър преразказ резултатите им ще са отлични. Grinning
Успешно представяне и на математиката.  А след това идва ред на дългото чакане до 10-ти..
Колкото до уроците за организация на форумна среща.. Joy Човек се учи в крачка, уроци не са нужни, необходимо е единствено желание отстрана на участниците в срещата. Mr. Green А тъй като то при вас не липсва, нещата ще се наредят.
Няма да ми повярвате сигурно или ако стане, то ще е догодина, когато ще гледате на нещата от позицията на страничен наблюдател, но днес ми беше едно присвито на стомаха, сякаш и моето дете беше на изпит с вашите. Дори и само по форумски да познавам болшинството от вас, с изключение на една-две мами,опознавайки ви виртуално през годината, някак съпричастно се притеснявах с вас за естествето на теста и текста за преразказ. Heart Eyes И сега ми  е хубаво като прочетох, че децата като цяло са се справили много добре.   

# 556
Здравейте, аз сега съм 7 клас и се регистрарах тук, за да ви попитам дали е възможно да ми анолират работата, понеже на 19 въпрос в бланката не съм писала само буквата с цифрата, а и примерно Б. повелително наклонение (не знам дали в теста е така, но това е само пример) и като отгово например 3. и глаголната форма.

# 557
На 10 юни излизат резултатите по БЕЛ или и по МАТ.

# 558
привет и то мен !!!! Цяла сутрин ви чета от работата, но не мога там  да пиша !!! И колкото и напрегнат да ми беше денят, то поне половината напрежение от незнанието какво става го нямаше благодарение на вас !!!! Видях и темата , и теста и коментарите ви !! Чета отдавна, но рядко се включвам всъщност, незнам и аз защо !!! Ние сме много доволни поне засега , има една грешка на 4-та задача и очаква да и вземат по някоя точка на 22 и 25 задача, не я знам и какво е сътворила с преразказа, тя е доволна от себе си, като я питам за подробности само казва: да...да..., писах), и аз тук чета за тва дето бащите биели децата без да знаят защо и питам" и тва с боя ли писа", а тя се хили.....е, това не била го писала:))))))...та, какъвто и да е резултата, важното е ,че децата ни осъзнават БОРБАТА  и цяла година жертваха свободата си, за да учат !!! За което аз лично мога само да ги похваля !!! Иначе е от ясно по-ясно,че не всички могат да изкарат оценки от сорта на 5.80 !!! А който си ги е заслужил- да са му честити !!!! Благодаря и на вас, които иамте време да пишете и за нас, нямащите време за ровене по нета за инфо- аз лично ценя много това !!! newsm51

# 559
И по двата предмета.

# 560
Ние сме щастливките, че ви имахме за консултанти в темата. Благодарим за всички напътствия и навременни постове. И занапред ще разчитаме на вас.Какво ли би било тук без вас, знаещите? Голямо благодарско!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 561
И по двата предмета.
Благодаря Hug
Аз също много благодаря на всички майчета, учителки пишещи в темата.
Пиша и чета от както синчето беше в 6 клас, еххххххх колко бързо се изтърколи и 6 и 7 клас Laughing

# 562
Привет на всички развълнувани родители в темата  Simple Smile
   Миналата година се пекохме на вашия огън, а днес чак сега прочетох разказа. Ами, труден ми се вижда за преразказване  Confused Има доста герои, подробности. Сигурно сте коментирали по този въпрос по-назад.
   Не си взеха поука от миналата година-тогава беше "Вида", сега това.

Както и да е, пожелавам успех на всички деца   bouquet

# 563
  • my own world....
Присъединявам се към благодарностите! Няма да изреждам поименно, само за да не пропусна някого, но наистина помагате момичета - шапка ви свалям   bouquet! И аз кат на оскарите да извадя списъка - специални благодарности на министъра за разказа (сам го бил избирал), както и на журналистката изтеглила варианта ...... Колкото точки ни дадат за преразказ - толкоз сме си заслужили  Simple Smile да е внимавала, на мен разказа ми хареса.
За среща на 3ти - само да попитам тийнове ще влачим ли? И моля да ме осведомите своевременно къде и кога, евентуално, тенкс.

На коя дата могат да се видят работите на децата - 100% някъде го пише, но по-лесно е да питам (Лесньо дири леснината Embarassed)

Не знам за вас, но аз в момента съм толкоз уморена, все едно аз съм била на изпит, а не в близката градинка на кафе... ooooh!

# 564
  • София
Ние сме с грешка на 4-г.

Имаме 3 питанки към мамите с опит по БЕЛ:

За 6-в, според моя син е верният отговор. Категорично спори, че не е 6-а, тъй като в подчиненото изречение е "Петър". Дори и мен ме убеди. Свързах се с госпожата ни по БЕЛ и според нея той е прав, но и продиктувах задачата по телефона.

Също така за 5-в го е написал според отговорите вярно, но според него реално няма верен отговор, тъй като в подчинено изречение се съдържат "изпитания" и "победи" и би трябвало да е подложно, не допълнително. Ще изчакам госпожата ни по БЕЛ да види теста и да обсъждаме.

На 23 всичко е ок, като изключим, че вместо Никола е написал Николай- дано не се брои за грешка.

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 09:14 от Stela_B

# 565
И аз благодаря! Чакаме 10-ти. Дано всички дечица да влязат там, където си поискат!   bouquet

# 566
Здравейте, аз сега съм 7 клас и се регистрарах тук, за да ви попитам дали е възможно да ми анолират работата, понеже на 19 въпрос в бланката не съм писала само буквата с цифрата, а и примерно Б. повелително наклонение (не знам дали в теста е така, но това е само пример) и като отгово например 3. и глаголната форма.

Не се притеснявай, не анулират работи за такова нещо Laughing, всичко ще е наред Sunglasses

# 567
 Лейди, датите, часовете и училищата, в които родителите могат да видят работите се обявявали след като излязат резултатите, т.е. след 10.06. така пише в справочника, който имаме.

Олреди, благодаря за всичко- от полезните информации, до успокояването и съпреживяването! Heart Eyes   bouquet Heart Eyes

Който е избрал разказа, е проявил добър вкус! Peace Хубаво е, че така се оказва прочетен от още много хора. Заслужава си!

За среща на 03.06. и аз съм на линия  Hug

# 568
Ние сме с грешка на 4-г.

Имаме 3 питанки към мамите с опит по БЕЛ:

За 6-в, според моя син е верният отговор. Категорично спори, че не е 6-а, тъй като в подчиненото изречение е "Петър". Дори и мен ме убеди. Свързах се с госпожата ни по БЕЛ и според нея той е прав, но и продикутувах задачаста по телефона.

Също така за 5-в го е написал според отговорите вярно, но според него реално няма верен отговор, тъй като в подчинено изречение се съдържат "изпитания" и "победи" и би трябвало да е подложно, не допълнително. Ще изчакам госпожата ни по БЕЛ да види теста и да обсъждаме.

На 23 всичко е ок, като изключим, че вместо Никола е написал Николай- дано не се брои за грешка.

Тестът по БЕЛ се проверява по електронен път, тоест зададени са отговорите и компютъра проверява. Щом е дадено в отговорите, че е грешно нещо, значи ще се отчете с 0т. Няма нужда от спорове и убеждаване на когото и да е. Въпросите с отворен отговор се проверяват от учители, следователно може и да реши да му го признае проверяващият, но не мога да го твърдя със сигурност, защото името на героя е Никола все пак... Simple Smile

# 569
И при нас коментарът беше - "лесен тест", съответно открихме 4 грешки. Преразказът също бил лесен, естествено Човек е писано с малка буква...

Каквото такова. Доволна съм. Чакаме и понеделник да мине и да идва 10.06.

Поздравления за всички дечица, трудиха се цяла година и показаха какво са научили   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт