AVON само за представители - КАМПАНИЯ 08 -Тема 80

• 26 140
  • 637
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, давам боята за коса:

http://www.album.bg/dimislava/images/27829218/

# 556
  bouquet

определено ще се пробва!
а какъв е ароматът - като на серията АТ ли?
Дими, по-високото шишенце с какво е?

# 557
Голямата щищенце е Терапия за предпазване на цвета. Има две малки пакетчета с Терапия преди боядисване и Терапия след боядисване, в тубата крем боя и в бялото шише крем проявител. По между другото на всички продукти пише, че са произведени в Италия.
Иначе никога не съм се боядисвала, а нямам и намерение скоро да го правя, та чак като пита се усетих да поразгледам какво има. Поне да си знам за обща култура, а не да съм такъв индианс  hahaha.
Аромата щях да забравя, сивото шише си мирише на другите АТ, а бялото не мога да го определя, но не е идеално лошо и не мирише на амоняк  Sick, че да съм се гътнала до сега.

# 558
  • на североизток от Рая
  Идвам да ви подсладя!

Стики, за теб, мило!

Само да не ме скастри Бубанка. Blush

И аз имам продукти с целувки. Ама още не съм се задълбочавала да ги пресмятам. Не ми е интересно, честно казано.  Confused

Ако някой ме зарадва с инфо за маската с боровинка, пак ще има торта. Wink

# 559
  • София
Въпросче, изниква у мен, описвайки първите си поръчки за К 09. Имам клиентка с 8 целувки, кога заявява подаръка си? Предполагам в К 11?  Нищо не открих в панорамата и малката диплянка, за целувките?!

Пише -  в панорамата, но така е смотано, че не се вижда, естествено. На страничката, където е обяснено за целувките, горе в дясно
"Можете да събирате целувки през К9 и/или К10, за да ги размените срещу награда в К11" и "Разменете целувките за награда по ваш избор".

И от мен една скромна почерпка - моите момчета станаха на 4 години.

# 560
Да са ти живи и здрави, мила! Радост на квадрат да ви носят!   newsm05

neli mar4 как позна, че ми се ядат ягодки, голяма целувка за теб newsm51

jhony, златна си!  smile3525
Тя тази боя не е като моята от 3 лева. Има три стъпки - преди боядисване да хване боята, самото вапцване, и после - терапия за запазване на цвета. Така по описание е като боята на Лореал Кастинг. Която е към 15лв.  Thinking

явно в К11 ще се избира подаръкът от целувките и в 12-та ще се получи
http://www.album.bg/dimislava/images/27818284/164260/

# 561
дами, представИтелки, кат' ш'съ поздравявате, пра'йте една тема в Календар и се чукате /с чашите, разбира се!/ колкото ви душа иска и колкото ви глава носи  Wink

# 562
Аз все повече се зарибявам за боята. Ама цвета, който си бях харесала ,много светъл на снимките от Jhoni .  bouquetВпрочем, това че съдържат амоняк ,  хубаво ли и е или не ? Узи ,да са ти живи и здрави децата и много да те радват.   party023 Кате ,срещу целувките- подаръците се получават чак в К11 .Може клиентката ти, до тогава да събере целувки за подарък от горното ниво. А така и ние трябва да сме активни. Wink Измислили са го ейвън...

# 563
Узи,честита ти двойна радост! Да са живи и здрави, с късмет да вървят в живота децата ! Hug newsm59
Ами,да ,измислилиха ни всякакви трикове,че да не слизаме от "виенското колело"!
Изобретателни са , ама и ние все се подлъгваме по бонусите и подаръчетата им.Единствено раницата и Персийв Дю ме  зарадваха много-усетих удовлетворение за усилията и капиталовложенията ми.Признавам,че уцелиха подхода и тактиката спрямо представителите си.

# 564
хм, вярно че 11-та кампания трябва да се получат подаръците  Thinking

амонякът прави боята за коса по-дълготрайна
от друга страна отнема слой от косъма, за да хване цветът по-качествено

# 565
Само да уточня, че не ми миришеше на амоняк съдържанието на бялото шишенце. Тубичката беше запечатана и не съм я пробивала, да не би пък там да трябва да душа за амоняк (силна непоносимост имам към тая миризма. Как седят тия хора с тая смрад на главата си по незнам си колко време?)

А за мотивационните програми още преди време писах, че са доста добри напоследък. От последната белия Фар ауей отдавна го продадох, а одеве изкарах на пазара раираната и мидената чантичка по 15 кинта парчето и две мацки веднага ги награбиха  Mr. Green. Та в това отношение евала за Ейвън.

Узи, честит празник! Много смях и забава в семейството ти желая!  baloni

# 566
Мимичета,в сайта не мога да разгледам СИП за К9?
Какви са за К9?

# 567
Мимичета,в сайта не мога да разгледам СИП за К9?
Какви са за К9?

Бе все още не са ги пуснали - май в момента работят по сайта, защото има разни неща на румънски език.

# 568
  • Бургас
Аз още не съм показала каталога Mr. Green

# 569
Ма много блестят тия косици, бе!
jhony, това от снимката ли е или просто са си такива? newsm78
Аз като че ли искам да я пробвам Laughing С тези терапийки много добре са го измислили Simple Smile

Узи, честито за порасналите дечица! Много радост да ви носят! Hug

Общи условия

Активация на акаунт